Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 475.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
86 Witam, korzystając z okazji że największe floty Bossów trafiły na bana, postanowiłem jednego z nich przelecieć Także standardowo, ściągniecie urlopu, rutynowe skanowanie i strzał z dystrybutora Pozdrawiam cały sojusz DELETE, LHiP z Umbry, MNS z Indusa, Lasera, Linkę, Kickiego i wszystkich znajomych Dnia 06-02-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DystrybutorSpermy [DELETE] ________________________________________________ Pancernik 4.974 Krążownik 14.271 Okręt wojenny 23.675 ___…
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Stop Hybrid go V8 [SHGV8] vs [MBG] My Bandito Gangsterito -> 22869,36% vs 26725,13% Zakończona
smitty1 - - Wojny Umbra
PostDelikatnie poprawiłem wynik wojny, odliczając od puli procentów nieważne rw ze spadających gwiazdek, poniżej prezentuję wypowiedź Wakat w temacie wojny z terefere : Cytat od Wakat: „Próby niszczenia zamieszczone przez NoToLecimy są zamieszczone w terminie, nie mniej brak jest rw, stąd nie wiadomo jaki był stan floty Agresora po ostatniej rundzie walki, na podstawie tego co jest można zatem zaliczyć tylko po jednej zniszczonej GŚ, czyli w przypadku uni Umbra - 80%. Jest to wartość niższa niż mini…
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Stop Hybrid go V8 [SHGV8] vs [TEREFERE] TEREFERE KUKU & [EXP] EXPENDABLES -> 1041093.22% vs 1394.65 % Zakończona- Wygrana LHiP & SHGV8
smitty1 - - Wojny Umbra
PostJeżeli jest tak jak @Riverine napisał to ja od siebie jeszcze chciałbym zacytować, kolejny wpis z regulaminu : "zostało wklejone do odpowiedniego tematu wojennego na forum (zgodnie z zasadami wklejania dla danego typu RW) nie później niż 48 godzin po powstaniu RW i nie później niż 24 godzin po zakończeniu wojny. Po upływie tego czasu niekompletne RW mogą być niezaliczone do wyniku." @wakat jeżeli się nie mylimy ja i Riverine to % z tego niszczenia moona i tak nie będą się liczyć ponieważ 48h już…
-
85 Witajcie, gf kazało mi zniszczyć 50 jednostek przeciwnika abym jakiegoś trycjum dostał, z początku się trochę bałem bo nazwą to jakąś wenerkę przypomina ale raz kozie śmierć, może kutong mi nie odpadnie :D Pozdrawiam cały sojusz DELETE, LHiP z Umbra oraz MNS z indusa, Linkę, Piwka, Lasera oraz wszystkich znajomych :* Dnia 28-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DystrybutorSpermy [DELETE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 150.000 Ciężk…
-
NoToLecimy [LHiP] vs. Sovereign Sagan [RUN] ~ 4866.94% Przejazd Po Bunkrze :)
smitty1 - - Starcia Umbra
PostGratki NoToWalimy Bardzo ładnie go przeleciałeś Taka obrona na uni z pz z obrony... aż dziwne że tyle się uchowała
-
#50 Noob Saibot [LHiP] & OptioN [DeMoNy] vs. PayToWin [ROTFL] ~ 47073.78%
smitty1 - - Starcia Umbra
PostGratki Noob Procent kolosalny, zysk spory macie co przetapiać
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Stop Hybrid go V8 [SHGV8] vs [MBG] My Bandito Gangsterito -> 22869,36% vs 26725,13% Zakończona
smitty1 - - Wojny Umbra
PostCytat od Noob Saibot: „Cytat od IamFrant: „Proszę o screena wlotu. To nie jest nasz członek sojuszu. ” To tak nie działa. W czasie wlotu był w waszym sojuszu, więc % liczy się do wojny. Cytat od IamFrant: „Proszę o screena wlotu (chodzi mi o godzinę) Ten członek zespołu został wydalony z powodu nieobecności w grze przekraczającej dobę. "Gracz Han-Solo został usunięty z sojuszu.24.01.2021 16:59:24 Od: My Bandito Gangsterito Han-Solo musiał opuścić sojusz My Bandito Gangsterito. nieobecność" ” wMZ…
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Stop Hybrid go V8 [SHGV8] vs [CAZADOR] CAZADOR ->79945.75% vs 26571.59% Zakończona
smitty1 - - Wojny Umbra
PostSojusz Lamki Hefalumpy i Pijoki [ LHiP] wyraża zgodę aby sojusz Stop Hybrid go V8 [SHGV8] dołączył do wojny po stronie LHiP
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Stop Hybrid go V8 [SHGV8] vs [TEREFERE] TEREFERE KUKU & [EXP] EXPENDABLES -> 1041093.22% vs 1394.65 % Zakończona- Wygrana LHiP & SHGV8
smitty1 - - Wojny Umbra
PostSojusz Lamki Hefalumpy i Pijoki [ LHiP] wyraża zgodę aby sojusz Stop Hybrid go V8 [SHGV8] dołączył do wojny po stronie LHiP