Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-79 z 79.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
showtime [Gumisie] & Adam [Gumisie] & Eli Lama Sabachtani [Gumisie] & Illidan [Gumisie] vs. Mistic [STP] ~ 3118.88%
Vegass - - Starcia Kalyke
PostCo do tych następnych to miałeś na myśli idlaków?
-
#11 [TOP 1 ACS] Grinder [AFGM] & Cichy86 [AFGM] & psotny [AFGM] vs. Ziuteklol2017 [MNS] & nightm4r3 [ZDI] & Angelina & Sierotek [DarkBlue] & msciciel [MNS] ~~ 11.063,28%
Vegass - - Starcia Rhea
PostCo do samego wykonania gratulacje lecz zmartwiła mnie jedna rzecz mianowicie bronic kogoś mając atakiera w buddy cios poniżej pasa . Pamiętajcie o jednym kij ma dwa końce do zobaczenia w niedługim czasie .
-
Zwykłe farmienie Dnia 04-12-2015 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DAGOTHA ________________________________________________ Pancernik 16.888 _________________________________________ Obrońca Dge [DSM] ________________________________________________ Mały transporter 2.097 Duży transporter 900 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3.553 Sonda szpiegowska 249 Pancernik 10.257 Wyrzutnia rakiet 500 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agreso…
-
SOLO; DAGOTHA vs RealBadAngel [CNP] - 10.724,35 % ------>>>> TOP 1 SOLO NA DŁUGO
Vegass - - Hall of Fame
PostWitam wszystkich akcja planowana od dawna, ale obrońca wrzucił urlop na kilka tygodni i trza było zając się innymi . Parę dni temu ściągnął smerfa i zaczęły się obserwacje oraz sposób wykonywania fsów itp. i znów sie nie pomyliłem latał dosyc regularnie na swoje pz z dosyc szybkimi gsami( nn na 13 poziomie fs 6 h z hakiem). Na dodatek zrobił fsa z dala od moich moonów najbliższy 50 ukł także lot kosztowny ale nie nastawiałem się na żaden zysk lecz na dobrą zabawę i satysfakcję z TOP 1 SOLO. Ofia…
-
SOLO; DAGOTHA vs niedzwiedz [PZT] - 2047,6% ----> Znikający PZ + 5 Życzeń + Farming + Zbiórka
Vegass - - Hall of Fame
PostWitam ofiara obserwowana od 3 dni zwyczaje logowania oraz sposób robienia fsa . Nie pomyliłem się robił fsy na swoje pz z Gsami. Proste wyliczenia klik klik i bum. Obrońca został smerfem oby nie na stałe do naSTępnego. Pozdrowienia dla znajomych oraz wszytkich którzy chcą byc pozdrowionymi XD Dnia 17-11-2015 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DAGOTHA ________________________________________________ Niszczyciel 500 Pancernik 20.000 _________________________________________ O…
-
TOP 2 =) SOLO; RBA [CNP] vs VixenTheWitch [DSM] - 2558,9% + farming CNP
Vegass - - Hall of Fame
PostGratuluję top 1 z ładnym procentem i efektownym zyskiem tak trzymaj i do naSTępnego.
-
SOLO; ZUAKUNA vel MOTABA vs lecenafs [NO NAME] - 17638,09 % ------>>>>> TOP 1 SOLO + FARMING + ZBIÓRKA + 1 ŻYCZENIE
Vegass - - Hall of Fame
PostWitam wszystkich no może prawie wszystkich obrońcę obserwowałem od kilku dni i nawet dobrze się pilnował wbiłem mu w układ ale przytomnie uciekł na innego moona mowa o 9 gali. Nie wierzyłem że nadarzy się taka okazja bowiem dostałem cynk od BROLLIEGO . Nie miałem takiej ilości deuteru ok 90 kk z reckami tak więc nie poleciałem za pierwszym razem . Zsyłka z innych planet i skan a tu flota ciągle stoi w takim samym stanie jak 20 h wcześniej(flota stała bez aktywności ponad 30h!!!!).Szybki lot ogra…
-
CaptainTsubasa, Sayid vs WindRaider i Messenger of Death i FeaRlesS [WOL-VES], LordLukis i Wujek [Easy] - 28734,28% TOP STARCIE LITERKOWYCH
Vegass - - Hall of Fame
PostWitam uśmiechnięte twarze hydry i nie tylko .Ilośc osób biorąca udział w tej akcji robi wrażenie aczkolwiek brałem udział już w większych. Stało się to co planowałem od kilku tyg. mianowicie rozbicie floty czy to o bunkier Asgarda czy tez o inne floty. Kilka dni przed starciem zmieniłem celowo nick na inny i wmówiłem wielu osobom że konto oddałem z racji tego że chciałem przyspieszyc owe zdarzenie.W chwili ściągnięcia moona windkowi (nie przez ze mnie) wyłoniła sie flota wracająca z kolonizuj.Po…
-
SOLO; FeaRlesS [WOL-VES] vs Will [Easy] - 5293,67%, znikjący pz, TOP 2 SOLO, do wojny!
Vegass - - Hall of Fame
Post[ciach] Gratuluję ładnego procentu warto dodac że z przenosinami moona Moderator Asiaa:Flame.
-
SOLO; MANTYKORA [NŚ] vs hunter12 [WzB] - 4929,01% + farming + zbiórka ---->>> TOP 3 SOLO + MOONKILLING + 2 ŻYCZENIA
Vegass - - Hall of Fame
PostWitam moją ofiarę obserwowałem około tygodnia . Robił fsy z dosyc dużego moona ale co to dla mnie , mało tego puszczał długie fsy i wiedziałem doskonale kiedy rozpocząc cała akcję. Moon padł za 1 strzałem :] :] Złom pozbierany ,a obrońcy szo bo ładnie pogratulował i zrobił się niebieski :O :O :O POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZNAJOMYCH ORAZ STANDARDOWO DLA NAJLEPSZEGO SOJA NA HYDRZE NIEŚMIERTELNYCH!!! Starcie z 2013-02-16 następujących flot: Agresor MANTYKORA (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona…
-
1.#1;SOLO Valens [WOL-VES] vs Achilles [=.F.A.=.] 1,83% 2.#2;SOLO Valens [WOL-VES] vs Huligan [PGU] 1,53% 3.#3;SOLO Valens [WOL-VES] vs Ciepla Kupa [VETO] 2,12% 4.#4;SOLO Valens [WOL-VES] vs Zard 1,78% Bunkier 5.#5;SOLO _Motaba_ [WOL-VES] vs ilek [LEGION X] 4,71% DO WOJNY !!! 6.ACS; _Motaba_ i JooY696 i LekoMan [WOL-VES] vs nic mi sie nie udaje [VETO] - 28,3% TOP1 ACS (KONTRA) DO WOJNY !!!! 7.#7;SOLO _Motaba_ [WOL-VES] vs misiek3091 ----> 9,3% Wyliczony z pz 8.#9;SOLO _Motaba_ [WOL-VES] vs art81…
-
WindRaider [COMA] & Messenger_of_Death [WzB] vs Sayid [NŚ] - 8896,96% <<<NOWY REKORD uH.!!
Vegass - - Hall of Fame
PostNo cóż nie sądziłem że padnie flota Michała ale takie jest ogame pełne niespodzianek. Gratuluję agresorom bez spiny aczkolwiek mieliście sporo szczęscia i dużo ryzkowaliście ale kto nie ryzykuje ten nie ma nic! Szkoda tylko że nie napisał do mnie w czasie lotu floty niedałbym rady uratowac ale messenger zostałby przerobiony na miał. Co do mnie widzę tu komentarze że teraz czas na Cesarza jakoś mnie to nie rusza wszystkim życzę powodzenia w złapaniu mej flotki:) Sayid cóż mam powiedziec błąd że f…
-
SOLO; VICTORINO [NŚ] vs Nimis [Easy] 7325,6% + 20 Życzeń ------>>>> KONTRA + TOP 1 SOLO !!!
Vegass - - Hall of Fame
PostStało się to co było planowane od ładnych kilku tygodni mianowicie miałem cichą umowę z kilkoma graczami na których regularnie próbował latac NIMIS jednym z nich był Phoenix który dostał ode mnie odpowiednie wytyczne co robic gdy przyszła ofiara ewentualnie sie skusi na jego flotę. Godzina 23:00 dostaje info że Nimis leci cięzkim sprzętem na Phoenixa i tu był problem bo nie miałem tyle dexu aby ewentualnie skontrowac więc wyłączyłem badanie nn i deu juz był. Teraz zostawało pytanie czy nie zawró…
-
SOLO; TODAMON [NŚ] vs kohan [WzB] -------->>>>> 4942,07% ----->>>>> TOP 1 SOLO !!!! GEMINI IDZIE W ODSTAWKĘ NA DŁUŻEJ!!!
Vegass - - Hall of Fame
PostCytat od kohan: „A co moze powiedziec osoba ktora wyzej sra niz dupe ma? Asp dalem dupy ale co zrobic sam wiesz jak bylo ostatnio z moja gra bawilem sie dobrze na imprezach ze znajomymi a nie przy ogame, a wyszlo to ST tylko i wylacznie dlatego ze akcja ktora mielismy robic nie doszla do skutku normalnie dal bym U juz w piatek i tyle...” Cytat od kohan: „A co moze powiedziec osoba ktora wyzej sra niz dupe ma? Asp dalem dupy ale co zrobic sam wiesz jak bylo ostatnio z moja gra bawilem sie dobrze …
-
SOLO; TODAMON [NŚ] vs kohan [WzB] -------->>>>> 4942,07% ----->>>>> TOP 1 SOLO !!!! GEMINI IDZIE W ODSTAWKĘ NA DŁUŻEJ!!!
Vegass - - Hall of Fame
PostWitam !!! Akcja planowana od dawna obserwacje oraz sposób wykonywania fsów w dodatku obrońca popełnił błąd robiąc fsa zapomniał zabrac surowców. W nocy sfarmione i pozostawało czekac aż wróci flota szybki przerzut dexu jakieś 20 kk no i lot bardzo długi . Wczoraj również musiałem dobudowac recków bo trochę brakowało ale myślę że wszystko będzie moje na 99% rsneaky.gif . Obrońcy Szo bo wolałbym żeby padł w innych okolicznościach pewnie imprezka co?^^ SPECJALNE DEDYKACJE DLA SAYIDA ORAZ DLA SOJUSZ…