Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 92.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dynek, podobno GełO

Nesquik Ekonomo - - Archiwum CT

Kot Czy Pies? Piwo czy Wódka? Róża czy Tulipan? Czarne czy Białe? Brunetka czy Blondynka?

• Lord L ak LL

Nesquik Ekonomo - - Archiwum CT

Kot Czy Pies? Piwo czy Wódka? Róża czy Tulipan? Czarne czy Białe? Brunetka czy Blondynka?

• Arsenal Londyn

Nesquik Ekonomo - - Piłka Nożna

Zobaczymy kto wygra ale i tak wiem na 100% ze bedzie to Arsenal

• Arsenal Londyn

zobaczymy co bedzie.... mam nadzieje ze Barca jednak przegra i to wysoko K.Kurany pokaze barcelonie jak sie strzela bramy w BUNDESLIDZE

• Arsenal Londyn

Cytat: „Black Hunter napisał(a) Cytat: „Grigor napisał(a) Cytat: „wieczny napisał(a) mi sie zdaje że arsenal tak jak mówsz będzie w finale ale z inną drużyną a nie MenU tylko chelsea lub barca. tak mi sie zdaje. i Arsenal wygra te edycje LM.” Braca bez formy.... Chcelsea <--- nie bede komentował tego klubu bo go nie cierpie chciałbym zeby arsenal trafił w finale na ManU” ja tez bym tak chciał, po pierwsze dlatego że byłby to piekny mecz a po drugie dlatego że MU wygrał by w pięknym stylu np. 4-0…

• Arsenal Londyn

Eboué do Barçy? Hiszpańskie media sugerują, że FC Barcelona jest zainteresowana pozyskaniem zawodnika Arsenalu Londyn - Emmanuela Eboué. Reprezentant Wybrzeża Kości Słoniowej dołączył do 'Kanonierów' w 2005 roku i od tej pory wystąpił w barwach klubu w 98 spotkaniach. Od kiedy do klubu dołączył Bacary Sagna, Eboué stracił miejsce na prawej obronie. Arsčne Wenger zaczął wystawiać go na pozycji prawego pomocnika. Hiszpańskie media twierdzą, że piłkarzem zainteresowali się Katalończycy. Telewizja T…

• Arsenal Londyn

Cytat: „wieczny napisał(a) mi sie zdaje że arsenal tak jak mówsz będzie w finale ale z inną drużyną a nie MenU tylko chelsea lub barca. tak mi sie zdaje. i Arsenal wygra te edycje LM.” Braca bez formy.... Chcelsea <--- nie bede komentował tego klubu bo go nie cierpie chciałbym zeby arsenal trafił w finale na ManU

• Arsenal Londyn

hmmm ciekawe jak sie potoczą dalej losy arsenalu w lidze..... Ale myśle ,że jak Arsenal bedzie w pierwszej 3 w lidze nie bezie źle a tym bardziej zadowoli nas "kibiców" tylko to ze wygrają LM i pokonają ManU w finale

• Manchester United

Cytat: „PrzemeK^^ napisał(a) wolę, żeby MU znowu zdobył tytuł niż Arsenal, a tym bardziej Chelsea ” jeszcze nic nie wiadomo..... Cytat: „walka o tytuł króla strzelców odbędzie się między Torres'em a Ronaldo ” Nie zapominaj o Adebayor'ze Cytat: „graTTy MU zwyciestwa- szcześliwego, ale tak jak kolega wyżej napisał- liczą się 3 punkty i fotel lidera :D” zobaczymy na jak długo a tak wogóle jestem fanem Arsenalu ale musze przyznać ,że ManU wie co to gra w piłke... jesli ManU bedzie pierwsze w tabeli …

• Arsenal Londyn

Cytat: „PrzemeK^^ napisał(a) Arsenal złapał zadyszkę za bardzo się rozpędzili na początku sezonu i teraz dwa remisy z rzędu :P” widać ,że nie jesteś fanem The Gunner i mało o nim wiesz.... to nie 2rwmis tylko 4 remis z rzędu ------------------------------- ------------------------------------- Arsenal zremisował czwarty ligowy mecz z rzędu i tym samym bardzo ograniczył swoje szanse na zdobycie mistrzostwa Anglii. "Kanonierzy" mają tyle samo punktów, co Man United, który ma jeden mecz rozegrany m…

• Arsenal Londyn

no to zabaczymy co bedzie ManU miało przerwe i ma mniej meczów niż Arsenal i 2pkt starty może być niebezpiecznie ale ManU przegra dziś a Arsenal Wygra

• Arsenal Londyn

wszystko jasne Arsenal Londyn - Liverpool FC

• Arsenal Londyn

Cytat: „Kicol13 napisał(a) arsenal zdobędzie tytuł w tym roku. Ales ie nie zdziwie jak będzie finałArsenal-Barca” barca myśle ze w tej kolejce LM odpadnie

• Arsenal Londyn

statystyki LM Strzelcy: 1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) - 21 2. Emmanuel Adebayor (Arsenal) - 19 Fernando Torres (Liverpool FC) - 19 4. Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur) - 12 Robbie Keane (Tottenham Hotspur) - 12 Benjani Mwaruwari (Manchester City) - 12 Ayegbeni Yakubu (Everton) - 12 Asystenci: 1. Ashley Young (Aston Villa) - 15 2. Francesc Fŕbregas (Arsenal) - 12 3. Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur) - 10

• Arsenal Londyn

Cytat: „Black Hunter napisał(a) no i Arsenal tylko (aż) remis MU musi wygrać i mamy nowego lidera ;)” o ile sie orientuje ManU gra dopiero za tydzien

• Arsenal Londyn

Cytat: „Mietek napisał(a) PS.2 widzial ktos jak taylor złamał Eduardo noge Boże jak to wyglądało w ogole grozila mu amputacja stopy ale dzieki szybkiej interwencji lekarzy arsenalu udalo sie uratowac stope eduardo juz jest w trakcie rehabilitacji a taylor stanie przed jakims sądem czy trybunałem FiFa.” nie nie widziałem.... a kiedy to było ? ? ? zartuje.. szkoda Eduardo Kontuzje (w tyg.): Walcott 1 (Kontuzja uda) Diaby 2 (Kontuzja łydki) Rosický 5 (Ścięgna podkolanowe) Djourou 8 (Pachwina) Eduar…

• Arsenal Londyn

W niedzielne popołudnie na JJB Stadium dojdzie do pojedynku broniącego się przed spadkiem Wigan Athletic z liderem angielskiej Premiership Arsenalem Londyn. Na papierze faworytem są oczywiście "Kanonierzy", z pewnością czeka ich jednak bardzo trudna przeprawa na stadionie Wigan, którego murawa będzie bardzo daleko od ideału. Podopieczni Arsčne Wengera wracają na boiska Premier League podbudowani fantastycznym zwycięstwem na San Siro z Milanem. Wszyscy kibice Londyńczyków mają nadzieję na kontynu…

• RE: Arsenal Londyn

Cytat: „kredek_ napisał(a) Cytat: „J O K E (R) napisał(a) Ten klub wymiata !! widziliscie ostatni mecz arsenal vs ac milan ? milan hahahahah arsenal pieknie zagral :P” Nie widzieliśmy, a co fajny był? Jaki wynik? :]” niewiem chyba Arsenal przegrał 2:0 albo coś takiego...

• Arsenal Londyn

Cytat: „Tiberian napisał(a) Zeby nie bylo, ja jestem fanem MU, ogladalem obszerny skrot meczu Millan - Arsenal, wiesz co Ci kolego powiem? Arsenal poprostu zniszczyl Milan, gdyby nie dobra postawa Kalaca (moze mogl sie lepiej zchowac przy bramce Fabregasa) ktory wg mnie zostal zbyt nisko oceniony przez pismakow Arsenal mogl przewiezc Milan piatka, wiec teksty o szczesciu i upiekaniu zostaw sobie na grilla moze, poza tym bramka to bramka czy zostala strzelona w 92 minucie czy w 14 sekundzie to ak…

• Arsenal Londyn

Cytat: „ASSASSIN napisał(a) Założyłem sie z moją dziewczyną o striptiz że Milan nie przejdzie dalej ... trzeba odebrać nagrodę ... 8)” haha ! to naprawde bardzo wartościowa NAGRODA