Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Qwant-holon jeśli nie zauważyłeś jeszcze, to masz tu do czynienia właśnie z typem gracza: Cytat od Qwant-holon: „osoba której staje po tym jak wygra aukcję - 8 z rzędu! ” więc nie ma sensu, żebyś jemu właśnie lobbował swój pomysł na reorganizację licytatora
-
A co to się stało
Post@Bad.Whisky bo elam ładnie wyjaśnił, że 250kk przyrostu dziennego robi zyskując 50kkk złomu z piratów. Przecież to legitne
-
Cytat od AmstelL: „Dzięki dla Rudej i Starrka za asystę ” Mi to raczej "dziękujesz" za wejście między wódkę a zakąskę Cytat od NowyLolek: „Starrk jednak człowiek honoru i nie wleciał w byłego dostawcę paliwa ” No jasne, że człowiek honoru Agresor zdobył 156.549 punktów honoru. Także graty sobie i mi!
-
Cytat od Rademenes: „I następna reakcja Pan STARRK z którym handlowałemz dykta też leci na mnie no powiem człowiek z honorem nie ma co i jeszcze mi grozi że już nie będzie miał chamulcow do latania po mnie.... Patrząc po ile ma kont to myślę że Amstella, Ciamajda to jest wszystko to samo. Okaże się że lecą za moją dyktę, grałem w tą grę z 15 lat dziękuję Ci Panie STARRK he he he że przyspieszyłeś moje zamiary....... Będę miał więcej czasu dla rodziny i dzieci i dla mnie trzymajcie się tam gorąco…
-
@Avinashi ciiiichooo bo jeszcze się wyda, że kupione i zezłomowane swoją drogą Schan już sobie w brodę pluje?
-
TOP 5 ACS: AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. atas [SaS] ~ 687 169,51%
Starrk - - Starcia Libra
PostBajki to my, a nie nas. Wiadomo, że Ruda w teamie siedzi to rączka rączkę myje: dostaliście cynk, gdzie będzie FSowała flota, potem udawane klikanie stacji, żeby na koniec 321 dała wam czas powrotu. Także RW trzyma poziom. Miłego przetopu, zimowe pusherki!
-
Nowy: NiepohamowanyHamulec [Libra] 70.738.270 pkt Wyrzutnia rakiet 5.237.648 Lekkie działo laserowe 11.365.648 Ciężkie działo laserowe 1.120 Działo Gaussa 60 Działo jonowe 2.659.166 Wyrzutnia plazmy 124.961 Zniszczony 08.01.21 Aktualizacja: Aramis [Libra] 60.118.619 pkt Wyrzutnia rakiet 5.826.178 Lekkie działo laserowe 2.238.650 Ciężkie działo laserowe 11.990 Działo Gaussa 624.793 Działo jonowe 59.209 Wyrzutnia plazmy 155.985 Zniszczony 07.01.21
-
@TakiOwaki tam były większe czary, bo GA nie był w stanie odtworzyć tego bugu i nie mieli potwierdzenia, skąd brał punkty. Po otwarciu uniwersum, gdzie topka miała 2-3 punkty to Vooov z dipy się pojawił a na koncie miał juz kilkaset-kilka tysięcy pkt. Dla obecnego pokolenia ogame z komandorem kupującego punkty lub klikającego skracanie to pewnie nic takiego, ale kiedyś to byly czasy, teraz to nie ma czasów i wiedza tajemna wyliczona co do minuty (u najbardziej zaciekłych nawet poustawiane budzik…
-
Bitwy Największa bitwa łączona (PZ 70%): tam chyba chodzi o Xanthus a nie o Librę Największa bitwa bez strat własnych solo (PZ 70%): No nie chciało mi się szukać dalej, a było powyżej 20k Libra: Starrk [WINTER] vs Dzik [NoM] ~ 13.957% Największy zniszczony bunkier (solo): 100.358.573.000 Metalu, 42.401.248 Kryształu, 2.430.836 Deuteru: Libra: Starrk [WINTER] vs Dzik [NoM] ~ 13.957%