Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Też nie wiem jak i wolę nie wiedzieć i chciałbym by GF coś z tym zrobiło bo starczy już tego syfu który zrobili. Póki co ja doświadczam mega dużej ilości wylogowań ( jeden już bana złapał za wylowowania z tego co wiem) ale czuje że encyklopedia coś wie i że korzysta tak jak zawsze z luki w grze Ale może się mylę bo encyklopedia bana ma więc nie korzysta
-
Owocny weekend jednego soja i czarny drugiego cóż tak to bywa taka jest ta gra. Kto aktywny kto cierpliwy ten w końcu trafia , to stara zasada . Dziś dwójka aktywnych trafiła jednego aktywnego nie chowającego się na U więc tym bardziej Szacunek dla pokonanego za styl gry. W tej chwili Lop już chyba odbudowany jak przetopi. Agresorom graty choć szkoda że na Angelu starcie Angel Szo!! Dok przetop na mt /dt i klep te kopalnie
-
Cytat od Muniek: „dawno takiego tankowania nie widzialem graty. tylko wklejanie filmu z jakims panem i wklejanie tego pana w avatar robi dziwną atmosfere....chyba że jestes kobietą to luz ” Dziwną atmosferę robi tu Twoja obecność Co do starcia konkretne tankowanie. Jak w następnym tygodniu ropa na stacjach podrożeje to wiadomo kogo wina Guff nie poddawaj się grasz w to już gługie lata, strata wielka ale każda strata jest do odrobienia. Trzymam kciuki
-
Jeśli chodzi o ilość logowań to ja za 3 ostatnie dni powinienem dostać 27 lat z automatu na 3 uni Pamiętajcie każdy z was ma złe internety tylko GO ma te dobre i to za wasz zły internet daje się bany co byście kupowali ten jeden jedyny dobry internet @cokolwiek tyś ogarnięty w systemach gry wypowiedz się
-
przywołajmy tutaj Guru @Art co powiesz na te oskarżenia? Jako Szef Szefów powinieneś wiedzieć i mieć swoje zdanie ( nie z formułki ) Niejednokrotnie decyzje GO to kpina Jedni sie pushują drudzy latają botami trzeci uczciwie grają jedynie winą to że cały dzień siedzą i logują po 100 razy bo tak wywala i zazwyczaj jedni i drudzy grają dalej mimo zgłoszeń a trzeci siedzą na bananie. Kolesiostwo z kilometra widać w grze na forum także ile razy można było kogoś obrażać a jak się obraziło kolegę koleg…
-
Dobra skonczcie już wymianę zdań na ogólnym. Walczmy. @wakat jak tam moje zapytanie??
-
Cytat od Kris tanto paronto: „Nie dodam. ” Dlatego proszę moderatora o dodanie. Ty nim nie jesteś. @wakat czy jest to możliwe aby dodać do warunków wojny % z ksieżyca?
-
No ale dla zasady polecą wam moony Proszę moderatora o dodanie do warunków wojny niszczenie księżyców
-
Cytat od uszata: „Graty Lopski, kilka udanych farmingow wleciało puchnij, juz niedługo znowu bedziesz z przodu Pionier, ja rozumiem ze każde starcie na tym uni jest ustawione. Jak znajdziesz jakies ktore nie jest to zapraszam na pw w grze. Chociaż ja bym znalazł kilka topowych z Twoim udziałem. Oczywiście ogromny szacun za odbudowę ale Twoje błędne mniemania są zbędne ” Pionierowi chyba chodziło o to że obrońca robił FSa pod agresora ale to chyba jedyne wnioski Szo także nie życzę bo nadal dziwn…
-
Cytat od kasai: „Cytat od Bad.Whisky: „Ja i pl1 nie chcemy brać w tym udziału. milego wieczoru ” Niestety ale nie można 'nie brać udziału'. Można jedynie nie przyjąć ewentualnej nagrody. ” @kasai przecież to co piszesz to bzdura. Jeśli ktoś nie chce by jego osoba/nick uczestniczyła w czymś to nie powinien być brany pod uwagę. Jedno przeczy drugiemu... musisz brać udział ale nie musisz przyjąć nagrody... gdzie tu logika? Cytat od TakiOwaki: „Whisky, wrzuć zdjęcie cycków jak masz (i do tego fajne)…