Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 60.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Według tego postu uniwersa Kallisto, Zagadra oraz nasze zostaną scalone z Taurusem. Oznacza to koniec naszego uni, rozstawienia planet i pozycji w statystykach. Co o tym sądzicie? Będziecie grać dalej? Nasze uni nie wychodzi na tym aż tak źle (gracze z większą ilością pkt są tylko na Kallisto[oprócz gremlinka oczywiście!]), ale Zagadra zostanie przytłoczona graczami z o wiele większym TOP. Mam nadzieję, że większa ilość graczy zwiększy atrakcyjność gry w porównaniu do cmentarza na Betelgezie, cz…

• Powodzenia poza grą jsq i gratulacje dla agresorów. Tego starcia na długo chyba nikt nie przebije.

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Rekordy zaktualizowane.

• Rekordy zaktualizowane.

• Rekordy zaktualizowane.

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Rekordy zaktualizowane.

• Dodano ZoidbergMD.

• Historia graczy [;

Xadib - - Poradniki i Narzędzia

Są jakieś wieści o dalszych losach nowego serwera? Trzymam kciuki za ponowne uruchomienie, ta baza danych była nieoceniona w sprawdzaniu graczy.

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Rekordy zaktualizowane.

• Rekordy zaktualizowane. Dodano nową zasadę: Cytat: „- wpisy dodane z raportów szpiegowskich mają ujednolicone temparatury planet - 30 stopni.” Dodano nowych graczy z raportów szpiegowskich (stan na 30 kwietnia): -pepac -lolo7 -ciemny -puchacz -turbopapiez Trochę to trwało zanim zaktualizowałem tę listę, ale w końcu skończyłem. @zolw Dodane.

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Rekordy zaktualizowane.

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Dodano poprawki i nowe wpisy.

• Rekordy zaktualizowane. Chyba dodam paru graczy ze skanów, tylko zostanie problem z temperaturą ich planet.

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Rekordy zaktualizowane. Cytat od kmlody84: „ Cytat za "Xadib" [.03.] Są to rekordy, a nie aktualne statystyki uniwersum, jeżeli dany rekord padł, to będzie on widniał do czasu kiedy nie zostanie pobity.Nie ważne czy dany sojusz/gracz istnieje. Cytat za "Gremlinek." Gwiazda Śmierci: 18 FROX [-] on juz nie ma tych GS Z tego co rozumiem, nie ważne czy są, czy nie, ważne że były ” Tak, masz rację. Cytat od bobro: „ no to więcej na pewno ma SZAKAL i RoccoSinfredi aktualnie Niunia ” Jak mi się uda ich…

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Po wielu skanach i przeglądaniu forum dodałem mnóstwo nowych wpisów. Podane przez was rekordy zostały zaktualizowane. Cytat od Piranoss: „kolonizacja 5(232) Piranoss [CNP] 12(201) Piranoss [CNP]” Wielkość planet bez terraformera? Cytat od kmlody84: „To ja przebiję kolegę, chociaż to dziwna kategoria :-)” Czy ja wiem? Ta kategoria daje szansę zaistnienia nawet o wiele słabszym graczom w rekordach. Zastanawiam się nad kategorią największych skolonizowanych planet. Przez to, że można przenosić plan…

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Rekordy dodane, nadal wiele pozostaje wolnych!

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Niektórych z czołowych miejsc badań przeskanowałem i dodałem brakujące rekordy, paru załapało się również na inne. Dalej, śmiało, pokazujcie co wam się udało osiągnąć przez te lata!

• Rekordy Betelgezy

Xadib - - DiD Betelgeuse

Regulamin (wszelkie rekordy, które nie będą według regulaminu zostaną pominięte, tyczy się to zarówno wzoru jak i pozostałych punktów.) [.01.] Przy wpisie, za każdym razem podajemy: kategorie rekordu,rekord,liczbę,nick z gry oraz tag sojuszu*. [.02.] Standard - rekord posiadany przez minimum 2 osoby. [.03.] Są to rekordy, a nie aktualne statystyki uniwersum, jeżeli dany rekord padł, to będzie on widniał do czasu kiedy nie zostanie pobity.Nie ważne czy dany sojusz/gracz istnieje. [.04.] Nie ma an…

• Temat zaktualizowany, zapraszam resztę do dzielenia się swoimi kopalniami.

• W tym temacie znajdziecie dokładne informacje na temat czołówki ekonomów naszego uniwersum. Jeśli temat zyska na popularności postaram się zrobić kolejny z rekordami. Zasady: - do obliczania wydobycia używamy: http://www.ciapka.cba.pl/ogame/Eko.xlsx(wzór nr 3 - hwao) - wydobycie podajemy bez geologa - piszemy aktualizacja/nowy wpis - datę podajemy w formacie DD.MM.RRRR - sygnalizujemy zmianę nicku np. StaryNick -> NowyNick - uwzględniamy najwyższą temperaturę każdej z planet! - używanie szablonu…