Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 265.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mallory [P N] & Wisior [P N] & Hetevox [P N] vs. JULO [GORNICY] ~ 8061.99%
Haku - - Starcia U68
PostGraty Wisior cisniesz jak matiz z górki Fajnie że zabrałeś Mallorego, możesz go dużo nauczyć, sojusznicy powinni się wspierać. Hete przestań !!! jeszcze raz i słońce nie zajdzie
-
Mallory [P N] & Selene [P N] & MisiuGD [P N] & Wisior [P N] & Finek [P N] vs. wasylD [3 X] ~ 54945.22%
Haku - - Starcia U68
Posthmmm moje kondolencje, ubrania wam już przestały pachnieć dymem opalonych kabli ?
-
Finek [P N] & Mallory [P N] vs. krzychu1992 [3 X] ~ 425393.65% TOP7 ACS ogame.pl X1
Haku - - Starcia U68
PostGraty piękne wymarudzone ST podobno został wynajęty specjalny oddział marudzący. JEszcze raz gratulacje i powodzenia przy następnych marudzeniach
-
Cytat od Wojownik Kajaczenko: „Dorsz - Ciebie przeprosze myslalem ze nie umisz latac na normalne konta tylko na wystawki a tu jednak.... graty ” Jeżeli posądzasz Dorsza ze tym razem nie uderzył wystawki to znaczy ze jest to Twoje wystawka, której nie użyczyłeś i tak się świat kreci !! Graty Dorsz, miło że próbujesz
-
Świat się kończy, Hete złomuje ! nie wiem co pisać, nie jestem w stanie nic wymyślić zatkało mnie całkowicie. ps. Uwaga dzisiaj świnie mogą nisko latać nawet one nie są na to gotowe. tenor.gif ps2. Bardzo proszę GameForge o nie zamykaniu ogame, PN obiecuje pilnować Hetevoxa i nie dopuścić więcej do takich sytuacji, podobno trzecie starcie Hete ma rozpocząć apokalipse.
-
No gratulację, ciekawe jaka jest czystość tego st ale to nie ma znaczenia. Fajnie że nowy sojusz Cie ciepło przyjął, szkoda że musiałeś opuścić sojusz po tylu latach wspólnego grania, ale na pewne rzeczy już nie było można przymykać oczu, wybór Komorników nie dziwi i kto wie ten wie dlaczego tam pasujesz na wykupionym miejscu. Miłego grania i może nasze drogi się jeszcze kiedyś przetną, chyba że mania cyferek i zachłanność pochłonie już do reszty. ps. co z reszta kont ? gdzie one znajdą nowe mie…
-
FILU [MISIE] & tyskie1 [MISIE] & Kilgor [MISIE] vs. Maciek2 [P N] ~ 5454.54%
Haku - - Starcia U68
Postno super, moonowke mi ktoś zaorał i piwnica nie będzie miała świetlika już !!
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
Haku - - Starcia U68
PostGraty, czy to pierwszy milion ? Lustro tak stare że już myślałem że nie używane, to juz kolejna flota pada przez zbyt dużą nieostrożność i nie chce powiedzieć "łakomość" ale jakoś mi pasuje. Pierwsza zasada nie robić zakupów na głodnego .
-
STAR WARS EPISODE V: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 24 046.66% - Makłowicz Falls again !
Haku - - Starcia U68
Postgiphy.gif Proponuje nie spinać się, cieszyć grą, mieć do niej dystans. Gratulje st, kiedy jakaś nowa odsłona innych nowych rw ? ps. Proponuje obrać Kajaka za cel, byłby tłusty stek z tych nakradzionych surowców
-
STAR WARS EPISODE V: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 24 046.66% - Makłowicz Falls again !
Haku - - Starcia U68
PostGraty @Wojownik Kajaczenko powiedz kto tam gra może jakieś kalambury ? konkurs ? no dajesz