Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 180.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Dobrygracz: „Cytat od cichah2o: „Rynek będzie niedostępny dla koordynatów będących celem ataku na 10 minut przed dolotem na speed 1 może i ma to sens, ale na wyższym już nie, lot na quantum trwa ok 6 minut, w us jeszcze mniej, po zmianach będzie to ok 4 minut, a to zdecydowanie mniej niż te 10 minut - powinno być, że na mniej niż 1/3 czasu lotu nie można skorzystać z rynku. np: magazynuję surkę w badaniu i budynkach do tego robię zwózkę z wydobycia - uzbierałem sumę taką, że brakuje mi …
-
Rynek będzie niedostępny dla koordynatów będących celem ataku na 10 minut przed dolotem na speed 1 może i ma to sens, ale na wyższym już nie, lot na quantum trwa ok 6 minut, w us jeszcze mniej, po zmianach będzie to ok 4 minut, a to zdecydowanie mniej niż te 10 minut - powinno być, że na mniej niż 1/3 czasu lotu nie można skorzystać z rynku. np: magazynuję surkę w badaniu i budynkach do tego robię zwózkę z wydobycia - uzbierałem sumę taką, że brakuje mi ładowności - chcę coś kupić na rynku, w ty…
-
Cytat od Czarna Owca: „Cytat od Czarna Owca: „Cytat: „Zwiększa produkcję metalu, kryształu i deuteru na wybranej planecie. Każdy pełzacz zwiększa produkcję o 0.3% do maksymalnych 50% ” Skoro potrzebujemy maksymalnie 50%/0,3% = 167 pełzaczy na planete to wystarczy jedyne 334 000 metalu | 334 000 kryształu | 167 000 deuteru | 8 350 wolnej energii zeby zwiekszyc produckje o 50% wartosci poczatkowej.Myślę, że 50% wzrost produkcji powinien byc trudniejszy do osiagniecia.. ” Cytat od Bearded: „Cytat o…
-
Temat rozbudził nadzieje, a im więcej info to się okazuje, że będzie wielka klapa.. Wierzyłem, że rynek usprawni handel, nie będzie trzeba czekać na surkę, nie będzie trzeba szukać kupca.. a tu opłaty, limit 3 dni, kolejne opłaty - nikt z tego nie będzie korzystał, za wysoka prowizja i za wysoka strata w przypadku braku transakcji. Nowe informacje o klasach nie ujawnione - a na to chyba wszyscy czekają...
-
Tak się tego obawiacie... większość osób którymi handluje czerpie surke z farmienia, nigdy nie było problemu aby sprzedać dex za sam kryształ. Jak handlujecie z górnikami którzy kupiony dex zamieniają na inne surowce i potem je wam wysyłają to dla was i dla nich będzie problem - bo już więcej dexu nie kupią Handlarz miał pomóc a niektórzy zrobili z niego sposób na grę.
-
3 - 2 - 1 - zapraszam w grze , 500 kk dexu mam
-
3 - 2 - 1 - zapraszam w grze , 500 kk dexu mam