Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 133.
-
Po prostu Valefor
Złosiej - - Archiwum CT
Postja nigdy nie mówiłem że Cie nie lubie. wyrażałem się jedynie mało pohlebnie o działalności moderatorskiej ale to u mnie normalne, przeciez wiesz 20? co tak mało:D jesteś minimalistą?
-
youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ozVtCwTiInI bardzo dobrze zrealizowany projekt
-
Po prostu Valefor
Złosiej - - Archiwum CT
Postczemu nie masz ustawionej płci w profilu? masz czas na gry? przeglądarkowe? online? normalne? jakiekolwiek? czemu irc a nie mod? kiedy zmienisz zestaw? Cytat: „Przypominam, iż skargi i zażalenia składamy inną drogą, post w CT Teamowca nie jest właściwym sposobem składania takowych, posty z w/w treściami usuwam. ” czemu Cie nie lubią?
-
zadajesz, nie ma na co czekać.
-
hmm.. w jakim państwie pucybuci noszą kominiarki na ulicach?
-
Kanał Panamski - Panama.
-
Filmowa Foto-Zagadka
Złosiej - - Muzyka i Film
PostMeet the Spartans.. i Carmen Electra carmen-electra-7_2.jpg -e- zagadka: 202401.1.jpg
-
psotka
Złosiej - - Archiwum CT
Posthmmm.. bardzo ciekawy nick. tylko zastanawiam się jak psotki mogą być grzeczne.. widać tu sprzeczność, nie sądzisz? Cytat od psotka: „Cytat od buleon: „Dlaczego nie lubisz działu spam? A kto powiedzial ze nie lubie? :P ” ” jakbyś lubiła to byś tam pisała team ogame to wolontariat.. lubisz pomagać innym? uważasz że masz dobre serce? klykasz pajacyki i inne takie?;> czy jest coś, czym nie dość że się nie interesujesz, to jeszcze szczerze tego nie lubisz? (np piłka nożna, polityka, chemiat itp itd …
-
Carsten Borchgrevink na statnku wielorybniczym odkrywa Antarktydę?