Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Widzę, że alkohol przez kogo innego zaczął przemawiać. Na razie słabo Ci to idzie, ale nie poddawaj się! Jeszcze nie tak dawno temu byłeś w stanie po 4 godzinach rozmyślań napisać Fabianowi ty.... krowo, a teraz patrz! Już bardziej wyrafinowana obelga! Jeszcze trochę i dojdziesz do majstersztyku pokroju 'ślepej kury' Buziaczki
-
push na banie
Post@powyginany drucik Akurat nie Ciebie miałem na myśli
-
push na banie
PostŻyjemy w takich czasach, że głupi jest dumny ze swej głupoty i jeszcze się z tym obnosi!
-
Jak już płacę, to chciałbym żeby firma, która bierze ode mnie pieniądze, starała się i takie drobne błędy potrafiła naprawić. Nie musi tego robić od ręki, ale 3 miesiące to chyba dość czasu? I skoro olewasz ten problem, to nie spamuj mi proszę. Czekam na Muńska, Kamila i teraz tego na A. Może jeszcze Dex znowu wróci na forum?
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Fremen [P N] ~ 881137.62% PB ! Top 3 solo ogame / Top4 ST u68/ Top 3 solo U68
NowyLolek - - Starcia U68
PostGratulacje dla @KKS! W końcu komorniki latajo tylko po multi Tylko jak on umieścił kogoś z rodziny w PN?! Przetapiaj i spróbuj ustrzelić coś naprawdę GRUBEGO
-
Cytat od Apofis: „Cytat od umpa: „Dla ludzi z dobrze preferującymi własnymi działalnościami wydanie 2000zł miesięcznie na ” Szczerze to nie chce mi się wierzyć, że tacy ludzie w ogóle grają w taką grę a już, że wydają tyle kasy na nią. Wątpię ale może się mylę. Znam ludzi z kasą i nikt nie gra. ” No to nie znasz Ernesta zobacz jakie przyrosty miał Blues na tucanie i umbrze.