Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-49 z 49.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MNS [My Nie Spimy] 892,56% vs. NW0 [New World Order] % - 329 % Zakończona
Arsey - - Wojny Dorado
PostCytat od Sledz: „ja udowadniac nic nie musze nadal mam wasza opinie w powazaniu bo lew nie przejmuje sie opinia owcy a jak owca zje lwa to lew nie placze i nie leci do mamy ” Yhym, zatem dlatego napisales posta na 650 słów (4286 liter). "brawo ty" Takiego szczytu hipokryzmu nie warto dalej komentować.
-
Wzór na rabunek
Arsey - - Zadawanie pytań
PostStary wzór był "prawie" identyczny, różnił się punktem 6-stym (wcześniej go nie było). Ponadto, nie od razu od wprowadzenia v6 loot był zmieniony. Niemniej jednak, parę długich lat minęło, a chyba żaden symulator nie ma zmienionej tej formułki Taka o to ciekawostka.
-
Wzór na rabunek
PostFaktycznie jak obliczam ze wzorów to wszystko się zgadza. Zatem wszystkie symulatory typu SpeedSim, TrashSim etc. działają na jakiś starych wzorach? Ponieważ wartości z pól "Rzeczywisty Rabunek" zawsze są stratne na metalu (a jeśli dobrze kojarzę, to kiedyś dawno dawno właśnie takie wzory były) Ok. Sam w sumie znalazłem odpowiedź: board.origin.ogame.gameforge.c…ombat-simulator/?pageNo=7 Support TrashSim'a nawet nie jest świadomy zmian w formułach loot'u, dlatego jedzie dalej na starych. Obstawia…
-
Wzór na rabunek
PostCzesc, Przepraszam z góry jeżeli zadam totalnie głupie pytanie, ale miałem parę lat nieobecności w grze i nie śledziłem wszystkich zmian. Czy poniższy wzór nadal obowiązuje? FAQ: Walka + Pola Wrakowe Cytat: „Wzór na rabunek surowców podczas ataku jest następujący. Oznaczenia: M, K, D - ilość poszczególnych surowców na planecie w chwili ataku Ład - ładowność floty RM, RK, RD - rabunek poszczególnych surowców min(x;y) - mniejsza z wymienionych wielkości Uwaga - na każdym kroku wynik zaokrąglany je…
-
MUNDIAL 2018 - typowanie
Arsey - - Piłka Nożna
Post1. Hiszpania 2-1 Francja 2. Naymar, 5 bramek 3. 1/8 Finału, zajmie 2 miejsce w grupie, strzeli 5 bramek.