Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrawiam pierwszego starego znajomka który gra na tym uni czyli kolegę, który dodał sondę, a przede wszystkim znalazł ten cel Pozdro dla całego sojuszu Winter oraz Yakooza z Mizara Pozdrawiam również wszystkich starych znajomych tych aktywnych i tych na wiecznych urlopach, a jeśli tu gracie to odzywajcie się maxresdefault.jpg Dnia 29-10-2018 0x:1x:2x następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [Winter] ________________________________________________ Krążownik 40 _________________…
-
maxresdefault.jpg Witam, pozdrawiam cały sojusz Winter oraz starych sojuszników z nieśmiertelnej Yakoozy i ludków z Gemini, Nekkar i Mizar Dnia 28-10-2018 0x:5x:x5 następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [Winter] ________________________________________________ Krążownik 15 _________________________________________ Obrońca Wilczeks [RiO] ________________________________________________ Mały transporter 11 Lekki myśliwiec 14 Ciężki myśliwiec 5 Sonda szpiegowska 16 Satelita słonec…
-
maxresdefault.jpg Witam, pozdrawiam Wintera, cały sojusz Winter oraz znajomych z Yakooza i ludków z Gemini, Nekkar i Mizar Dnia 28-10-2018 0x:x2:0x następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [Winter] ________________________________________________ Duży transporter 5 Mały transporter 2 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 20 Sonda szpiegowska 13 _________________________________________ Obrońca Rhaegar ________________________________________________ Mały transporter 16 Duży transporter 1 …
-
Witam, takie moje przywitanie z sojuszem Pozdrawiam cały sojusz Winter oraz starych sojuszników z nieśmiertelnej Yakoozy i ludków z Gemini, Nekkar i Mizar maxresdefault.jpg Dnia 28-10-2018 0x:x3:x2 następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 20 Sonda szpiegowska 7 _________________________________________ Obrońca Wet [N-P] ___________________…
-
Stara Gwardia
freelove - - DiD Europa
PostPo dłuższej przerwie u24, u64, Gemini, Mizar, Nekkar Siema
-
Puk puk nowa EUROPO
freelove - - DiD Europa
Postteż tu poklikam, ale chyba już się mi nie chce tak jak kiedyś
-
Widzisz Ty masz podejście ekonoma, a ja flociarza i to sa dwa różne światy.. a co do kozaczenia to element gry(a robilem to glownie na mizar/nekkar/hydra dopoki nie dodali nam Kassio, bo była to zdrowa rywalizjaca) i gdyby nie to, że masa ludzi odeszła na wieczny urlop zaraz po UF w 2014 to moja gra wyglądała by inaczej. Co do Twoich porównań to ja gdy łączyli was w 2012 mogłem miec jakies 200k pkt