Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-284 z 284.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Czekam na opis akcji i coś doczekać się nie mogę I poproszę jeszcze raporty ze zbiórki, bo ptaszki ćwierkają, że coś trochę nagięłaś rzeczywistość

• @CHAOS nie ładuj anty na naukę Octans był moim pierwszym nowym uni w wersji 7. Za darmową anty wziąłem dopalacz metalu 20% i w dwa tygodnie doszedłem do top20. W międzyczasie nawet zrobiłem jakieś starcie, ale patrząc na zyski z ekspedycji, była to strata czasu. Będąc top100 trafiłem statki więcej warte niż konto top300. Masz farta, zajdziesz daleko bez wydawania kasy.

• Cytat od Eloy Martinez: „Czy zauwazyliscie spadek zdarzenia piratow na ekspach? od poniedzialkowej aktualizacji.. ” Wczoraj była masakra: 3873dd1ff4db29f9abec961d11cae45b.png Przedwczoraj za to 6 razy piraci/obcy.

• Sprawa wygląda tak: za 3 czy 4 godziny miało mi się kończyć badania. No to na planetę przetransportowałem odpowiednią ilość surowców i korzystając z komandora chciałem użyć newtrona, co by surowce nie zalegały na planecie. Wszystko się zgadza, klik i mamy: 87ec2b839a6f61ee2127ce80120ab671.png W zeszłym tygodniu miałem taką samą sytuację na innym uni, ale wtedy nie zwróciłem na to zbytnio uwagi.