Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 101.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Konkurs super sprawa, świetny kierunek w stronę graczy. niektórzy zapomnieli, że jest to KONKURS - czysty 4fun - zabawa, a niektóre pytania były "na strzała" - kto bliżej, więc jest element losowości wygrania. Pozdro!

• kasai - mala wredota :P

Ardnas - - Członkowie Teamu

Forumowa ukryta mikołajka.

• Co prawa rok temu nie grałem, ale patrzyłem na forum co to były za atrakcje świąteczne i ... mikołaj był mocno średni. Zupełnie inaczej wygląda to na rocznice Ogame. Wtedy jest o wiele lepiej.

• OKA: Dzień 23

Ardnas - - Pytania

282

• Wersja 7.x - dyskusja

Ardnas - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Aurora Borealis: „Cytat od Apofis: „Cytat od Ardnas: „Słabe eventy i zniżki na "mikołaja" ” Ale przynajmniej nagrody fajne hehe ” Poza MSBN i platynowymi dopałkami, na przykład co? Dok? ” 500 jonowych i 1000 CM. tongue.png tired.png confused.png

• Wersja 7.x - dyskusja

Słabe eventy i zniżki na "mikołaja" , co sądzicie?

• Wyzwania

Ardnas - - Zadawanie pytań

Nikt Ci nie każe robić wszystkich zadań, masz wybór, a decyzja należy do Ciebie.

• OKA: Dzień 21

Ardnas - - Pytania

Na to pytanie nie znam odpowiedzi.

• Wybór nagród to jakieś nieporozumienie - mniej więcej przybliżając do rzeczywistości wygląda to tak jakbyś miał do wyboru np. Golf 1.9 TFI vs. Diamentowego Rolls-Royce Phantom. Jest ciekawie nie ma co ukrywać.

• OKA: Dzień 20

Ardnas - - Pytania

28

• OKA: Dzień 19

Ardnas - - Pytania

Absolutnie!

• OKA: Dzień 18

Ardnas - - Pytania

8

• OKA: Dzień 17

Ardnas - - Pytania

-/+28 pozycji w galaktyce

• OKA: Dzień 16

Ardnas - - Pytania

ACS

• OKA: Dzień 15

Ardnas - - Pytania

Wszystkie.

• OKA: Dzień 14

Ardnas - - Pytania

- Universum 7 (od 14.03.2005)

• OKA: Dzień 13

Ardnas - - Pytania

Też musi być Generałem i wygrać.

• OKA: Dzień 12

Ardnas - - Pytania

7 Wzory System szpiegowania wroga - Jeśli wróg ma większy poziom technologii szpiegowskiej niż Ty to: S = LiczbaTwoichSond - ( PozSzpiegWroga - PozSzpiegTwój )^2 - Jeśli wróg ma równy Twojemu poziom technologii szpiegowskiej to: S = LiczbaTwoichSond - Jeśli wróg ma mniejszy od Ciebie poziom technologii szpiegowskiej to: S = LiczbaTwoichSond + ( PozSzpiegTwój - PozSzpiegWroga )^2 To, co uzyskasz ze szpiegowania pokazuje schemat: S <= 1 : surowce S = 2 : surowce + flota S = 3; 4 : surowce + flota …

• A ja chciałbym dodać od siebie, że w mikołajki 6 grudnia nie było żadnego eventu, zniżki, czegokolwiek! Jak tak można kochani! PS. Dobrze wiemy, że każdy oGEJmowicz to grzeczny ułożony człowiek (czyt. ludź).

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od NowyLolek: „To ja już wolę usunąć matkę i zamiast niej zrobić mega kolonię na 8 pozycji. A te 20 złotych zainwestować w parę piwek ” Ciekawa koncepcja bez wątpienia, nawet nie wiedziałem, że da się usunąć matkę (aborcja mamy ). Plus dla Ciebie ziomek!