Wyniki wyszukiwania 41-60 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od cichah2o: „Tak jak napisałem, od 99,3 kk do 164,4 kk deuteru przewagi ma zbieracz. 99,3 kk gdy na odkrywcy są pełzacze i 164,4 kk gdy ich nie ma. ” Ciekawe jak to policzyłeś skoro ekspy są losowe, raz wpadnie 7kk metalu a raz 100kk, raz wpadnie 5kk kryształu a innym razem 52kk, raz 3kk dexu a innym razem 25kk. Czasami na 11 eksp jest 8-9 z surowcami a czasami 2-3. Żeby takie obliczenia były wiarygodne trzeba by przez rok wszystkie ekspy zapisywać i sprawdzić ile średnio miesięcznie zysk…
Cytat od Muniek: „Ponownie - wklepcie 50 sond i macie rozwiązanie swojego wielkiego problemu ogame. ” Problem w tym że nie pomyślałem że chodzi o zakończenie czegokolwiek. Myślałem że musi to być budynek, a nie tak łatwo o budynek który nie weźmie 108k anty.
Cytat od Apofis: „Czas musi być dłuższy żeby można było zakończysz. ” Pierdoły wypisujesz, wcześniej robiłem stocznię na moonie która ogólnie się robiła 16 sekund i skróciłem o połowę i zakończyłem za anty, nic nie musiało być dłuższego.
Zasady konkursu OGame'owy Kalendarz Adwentowy Cytat od kasai: „Odpowiedzi udzielamy tylko do momentu ogłoszenia prawidłowej odpowiedzi przez organizatora konkursu. Odpowiedzi innych użytkowników nie będą widoczne do momentu zatwierdzenia ich przez moderatora. ” @john malkowitz007 nie ma w regulaminie godziny podania odpowiedzi przez moderatora. Odpowiadanie na ostatnią chwilę może się tak skończyć, liczy się kolejność postów.
Cytat od silver88: „Zalicza zawsze na flocie poniżej połowy czasu produkcji - gdy widnieje "zakończ". ” Na stoczni poprzednio mi zaliczyło dzisiaj nie, a komunikat że nie ma czego zakończyć jest dziwny gdy właśnie stocznia się robi (dodam że screen był zrobiony kilka sekund po wyświetleniu się komunikatu więc komunikat wyświetlił się wcześniej niż 2 sekundy przed zakończeniem budowy), widomo że chodzi o zakończenie a nie skrócenie o połowę czasu.
Zadziałało na skróceniu czasu budowy DT, zaliczyło zadanie, ale powinno zaliczać na czymkolwiek, niepotrzebnie zrobiłem 2 poziomy stoczni i straciłem anty na skracanie.
Cytat od Muniek: „mi stocznie zaliczylo ” Dzisiaj? Kilka dni temu skracałem stocznię na moonie i też mi zaliczyło a dzisiaj tak jak wyżej, więc coś dzisiaj nie działa.
Cytat od TaurekGary: „Tak zrobiłem, i zadania nie zaliczyło. ” U mnie to samo, a robiłem stocznię na planecie na 9 i 10 lvl. Za żadnym razem nie zaliczyło.
Cytat od Muniek: „mi to wczoraj dzialalo idealnie ” Wczoraj działało, dzisiaj nie działa. Jak napisałem wyżej skróciłem udanie budowę stoczni na planecie a zadania nie zaliczyło a na moonie jest komunikat jakby się nic nie budowało.
Nie mogę zrobić zadania szał przyspieszania za 300 pkt. Za zakończenie budowy stoczni na planecie nie zaliczyło zadania a na moonie wychodzi taki komunikat: (Ukryta treść) @Art niech naprawią te zadania !!!
Cytat od Muniek: „za 300 trytiu ” Zbuduj budynek na moonie i przeklikaj za 750 anty, tylko musisz mieś ponad12 sekund żeby zdążyć, jak jest mniej to niech się samo wybuduje do końca.
Cytat od I am back: „ackra nie potrafil ogarnac co i jak ” No bo ja jestem taki nieogar że trzeba wszystko wyłożyć na stół włącznie z historią rodziny. Cytat od Virus: „Czy wam również nie zaliczyło misji przesyłu deuteru na inną planetę? ” Mi zaliczyło.