Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 61.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Stivi - Spamowy PieZ
djezmo - - Archiwum CT
PostJaki kolor krawatu na studnióweczce:>?? Zakładasz podwiązke ?? Mój pierwszy post tutaj, dlaczego
-
Gienek
djezmo - - Archiwum CT
PostCo za multi ble fuj i w ogóle wszystko co złe ... xD Czy tak jak kaczor donald chodzisz bez spodni a wychodzac spod prysznica zakrywasz sie ręcznikiem xD?? Czy Renji to gej :>?? Rozwiń skrót: -bhudteroiwtis
-
Gienek
djezmo - - Archiwum CT
Postheloł Chodzą słuchy ze ładnie tańczysz:>?? Co to sie stało ze tak polubiłeś #pluszaki :>?? Tylko nie mów ze moja postać bo sie zawstydzę Opowiedz jakiś dowcip O czym teraz myślisz?? Piłeś kawe dzisiaj ?? jak doznania:>?? zieff... icon1.gif
-
marcik - szefowa szefow;)
djezmo - - Archiwum CT
PostJuż mnie męczysz na irc o nowe pytania Cierpliwość jest cnotą :>?? Ulubiona słodycz:>?? Ulubiony smerf:>?? Za co lubisz Gargamela:>?? wiem ze lubisz Ułóż rymowankę ze słowem "marcik" Rozwiń skrót "konstantynopolitańczykiewiczówna" miłego
-
djezmo - - Archiwum CT
PostMasz rodzeństwo ? (Jeśli tak to w jakim wieku) Lubisz zwierzęta ? Masz jakieś zwierzątko ? Ulubiona forma spędzania wolnego czasu Ulubione imię męskie Ulubiony aktor Ulubiona książka Przy jakiej muzyce się najlepiej relaksujesz ? Lubisz jazz ? Ile jest 2+2*2 ? Często się denerwujesz ? Sandały czy japonki ? Twoje wymarzone auto?? W jakim wieku chciałbyś/aś umrzeć?? Jaką śmiercią?? Ile przeciwników zabiłbyś/aś przed śmiercią?? Czy kąpiesz się z gumową kaczuszką czy z czerwoną biedronką?? Gąbka czy…
-
djezmo - - Archiwum CT
Postnieczuła mój obraz Marcik legł w gruzach ha ! Poznań jako jedyne miasto nie obchodzi dnia niepodległosci xD mamy przemarsz św Marcina przez miasto a w między czasi wcinamy rogale święto marcińskie xD o takie : IMG_3084_455463ec812ab.jpg prawda ze smacznie wyglądają :>?? podanie o_O test o_O ja sie nie znam na irc well done Marcik Twoje odpowiedz są coraz lepsze Z czym kojarza Ci sie poszczególne słowa wiatr morze drzewo papier piłka nożna
-
djezmo - - Archiwum CT
PostPrzykro mi Marcik ze na swojej drodze spotkałaś tak nie uczuciowych facetów przykro mi ze oni utworzyli w Twojej głowie tak chory obraz mężczyzny bez uczuć mam nadzieje ze Bartek to zmieni xD No wiec, daje Ci ostatnią szanse o! albo odpowiadasz albo koniec z pytaniami;( Dlaczego deszcz pada a śnieg prószy :>?? Wiesz jaka impreza dzisiaj jest na terenie pięknego miasta zowiącego sie Poznań:>?? Lubisz rogale:>?? Dasz mi @ na stałe ?? "...żyjesz tylko raz więc nie zmarnuj szansy....."
-
djezmo - - Archiwum CT
PostPostawiłaś śmiercionośną tezę 99,9% facetów bez uczuć Któż to widział by tak mała dziewczynka tak strasznie bluźniła o! Poproszę jawne dowody potwierdzające tą tezę im więcej tym lepiej Nie staram sie ubiegać, tylko pragnę poznać jaka jesteś:> nie satysfakcjonuje mnie to jawne wymigiwanie sie od odpowiedzi....Dlatego zrobimy tak ja nie będę uprzedzał a Ty nie będziesz się wymigiwać Cytat: „Rozpracowywujesz - probujesz zrozumiec moje zachowanie i przewidziec je. ” Was sie nie da zrozumieć wiec na…
-
djezmo - - Archiwum CT
PostMoże Ty mi pomożesz, widzisz o jakiegoś czasu mam zagwozdkę otóż trapią mnie rozważania na temat kobiety usilnie staram się, wytłumaczyć wasze irracjonalne zachowanie Powiedz mi czego przyczyną ono jest ?? Jak zawsze prosze o konkrety a zeby było trudniej to wszystko musisz ująć w 3 zdaniach Dlaczego sądzisz ze Cię rozpracowuje:>?? I co to w ogóle oznacza rozpracowuje 8-/?? Masz róźki co takie zbroiłaś że one wyrosły:> Dlaczego nazywasz się kochaną i anielską:>?? Jesli miała byś emigrowac to dok…
-
djezmo - - Archiwum CT
PostCzas na kolejna dawkę pytań nie mogę pozwolić byś wyszła z wprawy Rozwiń skrót "marcik" Jaki związek ma pilot od telewizora z kierownica autobusu podkreslam jaki i nie mów czy ma bo ma o! (wyprzedam prawdopodobną odpowiedz xD) Pierwsze słowo jakie wypowiadasz gdy słyszysz budzik o poranku :>?? Umiesz gotowac:>?? Co byś ugotowała na obiad jak bym przyjachał Jak myślisz czym zaskarbiasz sobie sympatie tak wielu ludzi:>?? prosze o konkretną odpowiedz a nie w stylu "a zaskarbiam?" (znowu wyprzedzam …
-
djezmo - - Archiwum CT
PostWitam no wiec na wstępie droga Marto chce Ci napisać abyś sie nie obawiała pytania nie bede męczące ani trudne, beda takie w sam raz żeby się zrelaksowac pomiędzy "marcikowaniem: wiec... Wyobraż sobie taka sytuacje: jesteś na imprezie ze swoim ukochanym który na marginesie jest dobrym tancerzem, rzekłbym ze jest świetnym tancerzem, problem jest tego typu ze nie ma muzyki a ty masz tylko złotówke w rogu stoi szafa grająca za 1 zł mozesz kupić 4 utwory, wybór jest bardzo ograniczony: 1. Here I go …
-
djezmo - - Archiwum CT
Posthm.........na wstepie, dziękuje za voica Jakim cudem ogarniasz tyle kanałów:>?? Jesteś botem:>?? Opisz sie 5 słowami teraz skojarzenia: 1. irc 2. morze 3. może 4. mrówka 5. djezmo 6. team
-
djezmo - - Archiwum CT
Postczemu Filip jest z konopii ile to jest PI razy drzwi:>?? dasz mi voica na stałe :D?? cieszysz sie że teraz tak mało pytan :>?? ma byc więcej :>?? czujesz sie napastowana pytaniami:>?? mam przestać:>?? jakim zapachem chciała byś być :>?? basta
-
djezmo - - Archiwum CT
Postziew.........:ziew: obiecałem a ze zawsze słowa dotrzymuje prosze 501. Kawa czy herbata? 502. Leszcz czy karaś? 503. Myśliwy czy leśniczy? 504. Rospuda czy autostrada? 505. Ekolodzy czy mieszkańcy? 506. Małysz czy Kubica? 507. Elektryk czy hydraulik 508. Nóż na gardle czy na genitaliach? 509. Węże czy pająki? 510. Róże czy fiołki? 511. Niebo czy piekło? 512. Wino czy piwo? 513. Imprezka czy wieczór we dwoje? 514. Porsche czy Jaguar? 515. Certina czy Swatch? 516. Belowy czy balowy? 517. Piałko cz…
-
Nowe Filmy
djezmo - - Muzyka i Film
PostCytat: „sefarius napisał(a) Cytat: „Dance4Life napisał(a) Harry Potter jest super . Ale z checią bym poszedl na Transformersy , moze ktos ten film polecic ? , jak czytalem recenzje itp to podobno jest czad” trzy dni temu sciagłem Transformersow i film jest godny uwagi naprawde nie widziałem jeszcze lepszego filmu z dziedziny sajensfikszyn naprawde polecam xD” Jak amsz okazje isć na Transformers to idz nie jestem zbyt dużym fanem filmów tego typu ale bardzo mi sie podobał kilka wad bym znalazł ja…
-
Cytat: „zdzichuz7 napisał(a) Cytat: „.:Kamikaze:. napisał(a) Masz mój numer komy ? bo jakoś na GG nie mam siły by Cię łapać musimy się jakoś ugadać na ten sok... tylko jakoś popołudniu wieczorami to ja zajęty jestem No i moje pytanie: Ulubiona Pani w Bleszku ? poza Kocicą ? 1-szy na stronie :E” Nie jeden chcialby wypic ten sok:) [SIZE=5]( z Katem ;P)[/SIZE]” i nie wielu moze sie umówic