Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 175.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
HU IS PLEJING HIR??
PostCytat od Tori Black: „Jak w temacie, kto zawitał na nowe uni?? ” Nooby randomy i nooby bez skilla
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od smoki: „Szanowni Gracze, w dniu wczorajszym maksymalna oferta rynkowa została ograniczona do 20 mln. ” Mam nadzieję, że to tylko chwilowy zabieg, mający na celu załatać pękniętą rurę i że każdy element, począwszy od surowców, a skończywszy na złotych newtronach i klasach - będzie miał swoje indywidualne widełki. Bo jeśli zostanie jak jest, rynek nie będzie ani trochę ciekawy, żeby tam zaglądać. A szkoda, bo opchnąłbym parę fantów, których nie potrzebuję.
-
Rynek - dyskusje
PostJestem za usunięciem nie tylko rynku, ale w ogóle całego OGame! Przez ten ranking nie mogę spać, wyjść z domu po godzinach i w ogóle myśleć o czymkolwiek innym! Błagam, zabierzcie to!!!
-
Nadwyżki produkcji obrony
Bearded - - Błędy w grze
PostCytat od Smell my Farts: „to jest kolejne pole do walów ” Oj bez przesady. To są śladowe ilości. Trzeba by się skupić tylko na produkcji, żeby mieć kilka procent więcej. Jak wspomniałem wyżej, to potrwa pewnie tylko względnie krótki czas. Jakoś nikt nie zauważa innych, dodatkowych bugów, które zostały naprawione. Ba! Nawet pasek floty odświeża się po każdym rekordzie slotów i pokazuje kolejny, najbliższy. Na sto procent problem zostanie niebawem rozwiązany. Cytat od Das140: „Bez przesady, ja tam…
-
Cytat od Muniek: „Wg mnie 305 ” Cytat od Muniek: „plus 25 to 330 ” Też tak wykalkulowałem. Obecnie jestem trochę zaabsorbowany ważniejszymi sprawami, ale niebawem podejmę się próby fokusowania na maksach dla sześciu planet. Może, jak nie zapomnę robić notatek, to dam znać jak poszło. Ale nie obiecuję.
-
Zdejmuję ciapusię i chylę czoła. Wiedziałem, że masz matematyczne zaburzenie obsesyjno-kompulsywne, ale dzisiaj mnie zaskoczyłaś! Jesteś moją inspiracją! Co prawda nie do tak hardkorowych projektów, ale jeśli* dalej będziesz trwać w swojej wiekopomnej misji, odwdzięczę się w nadchodzącym roku pięknym za nadobne. Naprawdę - jesteś wielka! P.s. @Elkanen buziaj ją, a nie! *) jeśli, tzn puszczam oczko, bo ostatnio napisałaś post, który mnie letko zasmucił.
-
Bearded - - Błędy w grze
PostCytat od Latajacy Gornik: „Ja ten bug zgłaszałem już w listopadzie na Bermudzie, do tej pory nic z tym nie zrobiono. Zarówno w zakładce Obrona, jak i Stocznia. ” Widocznie błąd jest na boardzie, ale nie tak priorytetowy, jak te bardziej palące.
-
Bearded - - Błędy w grze
PostCytat od SimonS: „tylko czy za te parę sztuk nie pobiera więcej surowców ” Nie zauważyłem na przestrzeni dni od aktualizacji, bo to za małe kwoty, ale robię teraz (pisząc post) eksperyment. Ustawiam produkcję na 0%, stan surowców na planecie: 6.970.380 / 8.196.093 / 3.841.069 Obecnie jest 13.702 plazmy (z czego te dwie ostatnie odnoszą się do edycji poprzedniego posta). Stawiam 100 plazm, w kolejkowaniu jest 100, stan surowców: 1.970.386 / 3.196.096 / 841.069 Jak widać, według danych po operacji…
-
Bearded - - Błędy w grze
PostPrzy budowie floty nie zauważyłem, ale być może błąd również występuje. Stawiając 100 plazm nic się nie dzieje, ale przy 10k wyrzutni, często zdarza się, że są nadwyżki w okolicach ~0,015 do ~0,035%. Nie zgłaszałem z lenistwa, ale Daguś ( Cytat od ciap: „Korzystanie z bugów łamie Zasady Gry. ” ) mi przypomniała, że warto zwracać na to uwagę. Nawet jeśli to niemal żaden zysk. Ps. Jakby ktoś stawiał 10k GSów, dajcie znać jak się sprawy mają. Edit: A nie... Po którejś z rzędu rutynie dodało mi dwie…
-
Badania ciąg dalszy
Bearded - - Błędy w grze
PostTeż miałem dwukrotnie taką sytuację. Problem dotyczy tylko klasy Odkrywcy? Dajcie znać.
-
Cytat od Winter: „Pisanie że my szukamy dziury w całym jest tak błędne że to się w głowie nie mieści ” Mnie zdumiewa tylko to, jak wiele czynników składa się na to, żeby być w top. Tyle rozkmin i kombinacji dla jednej cyferki i pompowania jąder, żeby inni (którzy mają to kompletnie gdzieś), widzieli jacy oni to nie są sprytni. Nie martwiłbym się o to, bo jak mówi stare porzekadło - chciwy traci dwa razy; i prędzej czy później trafia kosa na kamień. Konta pushowe padają, powstają nowe uni - karuz…