Wyniki wyszukiwania 61-80 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Bresia (L): „Tańczące, pół nagie dżdżownice...hmm zastanawiam się...w którym momencie życia się zatrzymałam, że jest przyzwolenie i akceptacja dla takich atrakcji:p ” Zmiana planów, pół naga tańcząca @Bresia (L)
Cytat od Bresia (L): „Nasmakowal....hahaha padłam:p moja wypowiedź w ten sposób zmieniła diametralnie siłę swego znaczenia:p ” Oj tam, oj tam trzeba Cię było A gołębi proszę do tego nie mieszać o! A wiecie, że dzisiaj jest Piąteczek?
Cytat od litek.: „Przy mnie możecie tańczyć, śpiewać i co tam jeszcze lubicie a i tak zasnę ” Pozazdrościć! Mnie potrafi mrugnięcie okiem innej osoby w innym mieście obudzić
Cytat od buleon: „Podbijam! Co tam słychać? facebook.com/gameforge/posts/3246806075395745 Ty do Niemiec jeździłeś czy tylko polskie, bo już nie pamiętam? Co myślisz jak widzisz swoje zdjęcia sprzed 10 lat? ” Piątek! Piąteczek! Piątunio! Niedługo weekend Byłem chyba tylko raz! Za dużo jazdy jak na krótki pobyt Ale miło wspominam Jaki wtedy byłem, a raczej wszyscy ludzie na moich fotkach byli...szczęśliwi i weseli