Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-32 z 32.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Czarna Owca: „Update do klasy odkrywcy. W końcu trafiłem większą flota na obcych i zrobiłem starcie na ponad 100kk potencjalnego złomu. Niestety wygląda na to że pole wrakowe ma limit 40kk. Wiedziałem, że jakiś limit musi byc, ale chyba trochę zbyt niski. RW Pierwsze RW od góry ” Może to błąd jest o którym nie wiedzą i wystarczy zgłosić żeby naprawili ? Chociaż znając GF to tak to zostawią i powiedzą, że tak miało być...

• Więc mówicie, że odkrywcy już zabrali 400% ekspy i zmienili na 300%??? Nie dość, że w tej klasie wielkiego szału nie było to jeszcze ją osłabili ?? OMG... Pomysły maja coraz lepsze...

• czyli GF ma starych graczy serdecznie w dupie Jak nie założysz konta na nowym serwerze to rozumiem, że żadnych plusów z okazji 17 rocznicy powstania ogame nie będzie... Brawo GF...

• Cytat od f4ust: „Tryb mobilny przeglądarki zamknięty w "apce" iOS. Co do logowania - @maximus1234 - czy w przeglądarce też logujesz się przez konto fb? ” Właśnie w przeglądarce loguje się przez Facebooka

• czy ktoś z operatorów- ewentualnie osób odpowiedzialnych moze sie wypowiedzieć ??

• Pomimo próby zalogowania do aplikacji przy pomocy poczty email odpowiadającej tej z facebooka nie mozna nadal sie zalogować

• Witam, dziś zainstalowałem aplikacje ogame na swoim iPadzie i nie wiem jak sie zalogować na swoje konto:( Mianowicie normalnie przez przeglądarkę loguję się przez Facebooka- niestety w aplikacji nie ma takiej funkcji, a wpisując nazwe gracza, wybierając numer uni 162 (Janice) i wpisując hasło do Facebooka nie mogę sie zalogować crying.png (wyskakuje „nieprawidłowy login lub hasło” Ktoś zna rozwiązanie tego problemu ? Pozdrawiam

• Tak dziekuje mozna zamknąć

• Witam, gram głównie na iPadzie i ostatnio pojawił sie problem z teleportowaniem floty ( błąd występuje u mnie tylko na iPadzie i telefonie z iOS ) Mianowicie po wyborze teleportera na danym ksiezyciu i próbie zmiany docelowego księżyca na który chce teleportować flotę okno teleportu zamyka sie i problem ciagle sie pojawia. Wylogowywanie i ponowne zalogowanie nie pomaga Na normalnej przeglądarce na komputerze problem nie występuje.

• Cytat od Starrk: „@Chris Matters którego roku? ” haha może te nowości które właśnie testujemy to na 20 urodziny ogame są ;p

• Pewnie będą chcieli zobaczyć jak działa serwer pod dużym obciążeniem

• Powiem, że tak wczoraj dokładnie dopiero miałem czas i ochotę poczytać i przemyśleć wszystkie klasy. Dziś rano postanowiłem włączyć odkrywce i powiem wam szczerze, że mając na Bermudzie naprawde słabe konto w 3 pierwsze godziny znalazłem całkiem fajną flotę na ekspedycjach... ponad 100 pancow ok 200 pathfinderów i kilka kk surki na którą w życiu nie miałbym żadnych szans z moim eko i moimi sąsiadami ( którzy przeważnie są dla mnie czerwoni :P) Także polecam, co prawda jeszcze nie znalazlem żadne…