Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 432.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, nawet mi udało się trafić jakieś okruszki. Tradycujne pozdrowienia dla sojuszników i znajomych Dnia 06-10-2019 01:28:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Kruszyna [J-W] ________________________________________________ Mały transporter 12.000 Duży transporter 6.438 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 4.108 Recykler 12.993 Sonda szpiegowska 271 Niszczyc…
-
Starcie mieści się w obecnym Top10 więc warto się wpisać. Dziwić może zostawienie najcenniejszych statków bez osłony, ale tylko obrońca wie dlaczego tak było. Oldowi grarulacje ze trafienie i jak podejrzewam stalowe nerwy w czasie lotu, bo gdyby @Zyla zalogował tuz przed to on pozostał by bez cieżkiej floty. PS. Padło akurat akurat to czego miałeś za mało- może to jakiś znak
-
Szalejesz ostatnio, miłego przetopu, a obrońcy SZO żeby było kogo pogonić.
-
Starcie z cyklu farmienie idlerka, wyskanowane rano, trafione w środku nocy bo floty akurat nie było pod ręką, aż dziwne że GS z doku nie odebrał nikt inny Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. PS.Wielkie dzięki również dla dobrej duszyczki za falangę w czasie lotu - byłem pewny że w międzyczasie ktoś inny zabrał się za złomowanie Dnia 12-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Niszczyciel 20.000 Lekki m…
-
Witam, tradycyjne podrowienia dla sojuszników i znajomych. @Cisek warcaj do Nas #65 stark87 [N-A] vs. DronieK ~ 1776.7% (Ukryta treść) #66 stark87 [N-A] vs. kiedrro ~ 2838.96% (Ukryta treść) Bonus stark87 [N-A] vs. Szamot ~ 1122% (Ukryta treść)
-
@nowynick bo to tacy znajomi którzy mnie niekoniecznie lubią pomimo długiej i pięknej historii znajomości Poza jednym wujkiem nie jest mi przykro, ba nawet mogę śmiało twierdzić że te znajomości mnie ubogacją w pewnym stopniu
-
Kolejne wizyty u starych znajomych Wujek po starciu ładnie pogratulował więc jak najbardziej SZO o ile będzie czas i ochota. Potwierdziła się zasada iż kontakty typu poduszka-głowa w trakcie zwózki są zabójczym połączeniem, @lord*sith pewnie nazwał by to pocałunkiem Morfeusza lub Tanatosa Historia z Szamotem zapewno była podobna, Pozdriwienia dla sojuszników i wszystkich znajomych Dnia 01-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ____________________________…
-
Pozrowienia dla całego N-A a zwłaszcza: @THEIAN, @Cayin, @Asterix., @olszyn4, @Baskerwill, @hera221, @Cisek Dnia 30-08-2019 11:41:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca kiedrro ________________________________________________ Duży transporter 18.100 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 4 Bombowiec 700 Działo Gaussa 80 _________________________________________ …