Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 81.
-
Quasi
PostJako kapłan QUASIego z racji zbliżającej się apokalipsy chciałbym Wam wszystkim przekazać serdeczne życzenia ssijcie mi QUASiego Supermasz szczym se z zamykaniem wątków A kasai ty wiesz co
-
ostatnia litera
Postabortowany
-
O kurde, Ryba, ile zabawek I liczenie z PZ? Nie za długo w to grasz, żeby to był Twój pierwszy raz? Graty!
-
X czy Y
Post -
X czy Y
Post -
X czy Y
PostNekrofilia pedofilia czy koprofilia?
-
X czy Y
Postzło, dzie, je
-
X czy Y
PostCzuje sie okradziony
-
X czy Y
PostRet, pauko, bo QUASI prosto na Ciebie spojrzy a tego żaden z nas nie chce Grzecznie tam, pałki, nie psztykać siem A POSTA DALEJ NIE MA
-
X czy Y
PostSUPCIO MAM ŻALA PE EL DO CIEBIE
-
X czy Y
PostCytat od Superman: „Temat oczyściłem. Gra była przerabiana już kilka razy, jednak szybko chęci upadały. Czas pokaże jak będzie teraz. Miłego :)” No to Supcio teraz czuje się pokrzywdzony Twoją decyzją Słyszałeś o Sobocie? Taki raper. Wiesz, że najczęściej wita/żegna się słowem "essa"? To był mój folołap to nicka autora. Nie dość, że muszę tłumaczyć żart, to jeszcze mój post został usunięty za co? Za spam? Dodam jeszcze, że wątek X czy Y JEST na forum spam. Czyli ten wątek jest dublem. EDIT 1 Cze…
-
Biologiczny
PostJak film i kończyny to powinny być chrzęstnoszkieletowe - rekiny. Co do zagrożenia wymarciem nie jestem taki pewien.
-
Biologiczny
PostChciałem mówić szafran, ale zmieniam na przylaszczkę pospolitą
-
HypnOS
PostJuż tutaj kiedyś pisałem Nie chce mi się szukać tego posta. Ale. Mam zboczenie. I jak patrzę na Ciebie. Na sygnę generlanie. To mrau. Teraz skojarzyłem, że scrabble to tablica Mendelejewa dla humanistów Rozgryzłem Cie, panie WifaTS! (Ukryta treść) Zdawałeś sobie z tego sprawę? Kochasz chemię? Czy uważasz, że fluor jest atrakcyjny? Masz ulubiony pierwiastek? Dlaczego to tlenek bizmutu? Czy to dlatego, że łamiesz schematy i dałeś związek chemiczny? Enter?
-
Ahh szkoda, że wcześniej nie widziałem tego postu to bym Ci serię Oko jelenia Pilipiuka polecił. Ale, do rzeczy, pomocy, help, hilfe i w ogóle! Poszukuję utworu, który znajduje się w tym kawałku: 2LARY KUBA - dont worry.mp3 0:00 - 0:25 Wulgaryzmy w środku także... tylko wstęp, tylko wstęp. (Ukryta treść) Track ID niczego nie znalazł, sam przeszukałem troche internetu. Tekst: You look so sweet and fine. I'd like to make you mine. I'll love you. (.?.)
-
Nie wiem jaki jest dokładny powód złomu, ale generalnie - Zima ty lamusie... brak słów. Jesteście kolosem na glinianych nogach, taka prawda. Albo się zorganizujecie, albo tak właśnie będą wyglądały Wasze wielkie RW - po lewej stronie.