Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 327.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• nie mam zielonego pojecia po co Fever lecial na Kkiukii gesiami, przeciez spokojnie przebilby sie szybka flota... chyba strasznie mu sie nudzilo... obronca zalogowal w nocy i napisal do mnie ze gaski leca na niego... najgorszy moment jaki mogl byc poniewaz telepy na 2 gali zgrzane po przenosinach, wiec poleciala intergala, recki zbieraly dopiero godzine po starciach, morze dexu przepalone ale udalo sie satysfakcja ogromna poniewaz starcie top 1 vs top 2 i oczywiscie skurczybyki dostaly male lani…

• fsy na transportuj to glupi pomysl jednak duzo nie brakowalo i musialbym odwolac akcje.. puscilem pilota, recki.. i postanowilem jeszcze cos pofarmic w miedzyczasie.. no i lamus ze mnie bo niecala flota zdarzyla wrocic na czas jeszcze maly prezencik od obroncy, lognal po starciu wiec troche surki zakosilem z planetki pozdro dla moich gornikow Dnia 05-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [MINERS] ________________________________________________ Duży transport…

• w zwiazku z przenosinami i ograniczonymi mozliwosciami musialem wyciagnac jakis bunkierek z rekawa zeby nie zmarnowac zarwanej nocki pozdro dla moich gornikow Dnia 05-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [MINERS] ________________________________________________ Mały transporter 24.835 Lekki myśliwiec 131.631 Krążownik 18.326 Okręt wojenny 7.744 Pancernik 4.420 _________________________________________ Obrońca President Flame [STA] ___________________________…

• dzis po raz pierwszy zetknalem sie z sytuacja ze ktos wstawia za mnie starcie.. dla mnie jest to niekulturalne i oznacza brak szacunku do mnie... nie chodzi o to ze mam sie za kogos lepszego ale prawo i przywilej wstawienia starcia nalezy do zwyciezcy i nie na miejscu jest wyreczanie... skoro potrafie zlomnac to wstawic rowniez pozdro dla moich gornikow Dnia 03-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [MINERS] ________________________________________________ Krą…

• Obronca juz odbudowany i nadal zbiera swoje zniwo w dniu dzisiejszym ugoscil Chrusta.. klamal ze konczy

• xfenix chyba sobie zartujesz gdyby nie obawa o bush to jeszcze 7 atak by poszedl

• ostatnio bardzo owocne te nocki smile.png zwykly bfs, szkoda ze obronca uciekl na urlop... pozdro dla moich gornikow smile.png Dnia 30-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [MINERS] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.265 Pancernik 4.531 _________________________________________ Obrońca Berbelek [F-N] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 5.000 Krążownik 1.00…

• czyli zeby miec zlom pod dom to trzeba skusic suto zakrapiana imprezka? gratuluje gruby procent wykreciles juz niedlugo 5 cyfrowka solo wpadnie komus... wolnego przetopu

• obronca prawdopodobnie przysnal w trakcie nocnych lowow wiec wykorzystalem, niestety nie odezwal sie i urlop zapodal... zycze szybkiej odbudowy polecialo to co akurat bylo pod reka... oszczedny lot chyba nikogo nie zaskocze ze zysk idzie w kopalenki? pozdro dla moich gornikow Dnia 29-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [MINERS] ________________________________________________ Mały transporter 27.715 Lekki myśliwiec 93.431 Pancernik 4.534 ___________________…

• gratki limfa czekam na nocne starcie i przede wszystkim historie jak do niego doszlo Cytat od Constantine: „nic nie było. Odlot złapałem a obudziłem się dosłownie 10 minut po starciu już niestety. Bywa... dobrze, że astro włączyłem bo miałby więcej. Najlepszy to jest top 1 mateuszgg chyba nie mógł znieść, że ktoś inny mnie dopadł a nie on bo nie dosyć że zrobił wlot 8k ow na planetę po 2,5 kk surki to jeszcze ” Agresor (mateuszgg): 840.000 Surowce: 9,88Mln, Łup: 50% Pole zniszczeń (nowo powstałe…

• mozecie przeniesc swoje prywatne dyskusje na priv?? bo to jest temat o nowych uniwersach a nie potyczki buleon vs ciap przez takie gownoburze nie czytam tematu nawet jak mam jakies powiadomienia nowe uni bardzo ciekawe paremetry dla mnie pojawie sie

• bez offtopow prooooosze bo modek wpadnie i posprzata ps nie jestem cyborgiem

• prosze o minutke ciszy dla pilotów lekkich mysliwcow fighter.gif ktorzy zgineli w tej zacietej, lecz wygranej bitwie w ilosci 76.013 - bedziemy pamietac! starcie na wariackich papierach co to sie nie dzialo trakcie lotu, akty co chwila gdzie indziej, dexu ubywalo non stop, teleporter wybudowal sie trakcie lotu... MAGIA ale tak naprawde to byl bardzo spokojny lot ubarwilem troszke poniewaz krazyly legendy o obroncy i o tym jak rozbijaly sie tam floty w dziwnych okolicznosciach... jak sie nie piln…

• corka sie opiekowac a nie siedziec po nocach i w ogame grac graty pocwicz zbieranie zlomu

• weszylem jakas pulapke a tu lot spokojny, siadlo i zlomik zebrany w calosci jest na nowe kopalenki obroncy odbudowy pozdro dla moich gornikow Dnia 22-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [MINERS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Okręt wojenny 7.222 Pancernik 4.814 _________________________________________ Obrońca Igutu [Vendetta] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Duży transporter 17…

• bunkierek dosc spory i zysk mizerny ale nocka bardzo owocna wiec odbilem sobie gdzie indziej kolega ledwo co wyszedl z noobprotection i od razu wyslalem go tam spowrotem pozdro dla moich gornikow oraz dla wszystkich Mateuszow z okazji dzisiejszych imienin Dnia 21-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [MINERS] ________________________________________________ Krążownik 13.708 Okręt wojenny 7.556 Pancernik 4.947 _________________________________________ Obrońca …

• tyle do latania bylo dzisiejszej nocy ze umknela mi ta zagubiona flotka gratuluje przede wszystkim wyczucia bo nosa do skanowania to masz niezlego chyba uczciwie sie podzielilismy?

• obronca zapomnial o zmianie strefy czasowej w trakcie podrozy i nie odebral fsika brak slotow/zgrzane telepy i tylko 1 dofarm zdarzyl doleciec... szkoda pozdro dla moich gornikow Dnia 15-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [MINERS] ________________________________________________ Krążownik 8.300 _________________________________________ Obrońca thats [M-W] ________________________________________________ Mały transporter 1.620 Duży transporter 2.775 Lekki m…

• bez rakietek Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi

• Nie mialem na co leciec to przeoralem ladny bunkierek obronca byl bandyta wiec wyciagnalem 100 % surki i oplacalo sie wleciec... mniej wiary w bunkier pozdro dla moich gornikow Dnia 14-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [MINERS] ________________________________________________ Mały transporter 13.371 Lekki myśliwiec 110.619 Krążownik 11.434 Okręt wojenny 5.360 _________________________________________ Obrońca Slonczyk [TEREFERE] ___________________________…