Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 690.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty, transfer udany kolejnych.
-
Taki lepszy farming, leciałem na inne ilości surki. To wróciło z 20 minut przed atakiem. Pozdro Komornic WGkmPcL.jpg Dnia 13-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 120.000 Pathfinder 40.000 _________________________________________ Agresor Kmicic [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 7 _________________________________________ Obrońca Elysium [HQ] __________…
-
Nic nie przynosi takich zysków jak eko sąsiada Graty , kolejnych.
-
Ten wkleję. Ciekawe czyje to konto Pozdro Komornic !! WGkmPcL.jpg Dnia 07-07-2021 xxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 1.000.000 _________________________________________ Agresor Kmicic [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 7 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 99 _______…
-
Szajek ruszył flotę no i super wyszło. Graty !
-
Dawno nie wklejałem i długo tutaj Mnie nie zobaczycie, zaprzestałem śmiecić forum moimi ST, taki jeden wyjątek bo angels, i bo ktoś mu w układ wbił. Pozdrawiam Komornicy ! Wy widzicie że stocznie jeszcze mają co przetapiać i tyle wystarczy. Dnia 03-07-2021 xxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 180.000 Pancernik 180.000 Pathfinder 150.000 _________________________________________ Agresor Selavi [KOMORNIC] __…
-
Jest czym latać i to wykorzystujesz Graty ! Przetapiaj i rośnij.
-
Graty wielkie !. Kolejna duża flota padła:) W końcu wpadają te konkretne rw na miarę Twojej floty. Jest co topić
-
Nom Antharas dałeś ciała, połowa floty padła, dobrze że dziuniek więcej wysłał , spokojnie nauczymy :D:D:D Graty !
-
Graty ! Ładne floty zaczynają po uni latać :D:D
-
Graty Antharas ! Fajny zysk wyszedł. Czekamy na następne.