Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 264.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kto się pushnął?
GT-R - - DiD Europa
PostCytat od reSPECT: „Cytat od R32: „Stfu przetopił Nari a ja przetopiłem Memento, następny jest eleko i Kocham Cię ale negocjujemy kto które bierze ” Przetop oba erka, nikt ich tak dobrze nie zmarnuje jak ty! ” twoje będzie następne, ale przed tobą jeszcze lemoniada w kolejce
-
Kto się pushnął?
GT-R - - DiD Europa
PostStfu przetopił Nari a ja przetopiłem Memento, następny jest eleko i Kocham Cię ale negocjujemy kto które bierze
-
Kto się pushnął?
GT-R - - DiD Europa
PostCytat od bERN: „flociarz erka xDD zajmij się swoim podwórkiem detektywie @'NarImmor' ” Najwyraźniej za mało ticketów posłaliście Jeżeli będę miał ochotę to będę się pushował i robił co chciał z moim kontem a tobie gówno do tego cymbale, idź dalej oraj głęboką przestrzeń
-
Z A N Y [KUPIEDEX] & NarImmor [KUPIEDEX] & Zohan [KUPIEDEX] vs. Boje sie Buki [MNS] ~ 18516.26% - WOJNA
GT-R - - Starcia Europa
PostUderzyło aż miło. Wyssaliście z niego ostatnie soki, szybko, sprawnie, zacnie. Zabawa się dopiero zaczyna [ciach] Dzięki za dedykacje w następnym lecimy razem jak czas pozwoli Wojna wygrana Gratulacje Moderator Neferet:Wulgaryzm i flame
-
dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 61324.09% & dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 58211.03%
GT-R - - Starcia Wezn
PostCytat od Farnah: „R 32 wszystko dobrze jest targi w soju pasuja no sam umnie wyladowales w reckach chyba no widzisz czasami trzeba sie polaczyc z wrogim sojuszem Druyan ale co ja takiego zrobilem tobie?? Bo nie kojarze.... Jaki masz nick w grze ” Nie wiem co ty bierzesz ale proponuję zmienić dilera pokaż starcie w którym to mnie niby zezłomowałeś, Jestem Bardzo Ciekawy
-
dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 61324.09% & dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 58211.03%
GT-R - - Starcia Wezn
PostCzyżby złe tagi Czubulus i Charis? Wydaje mi się że powinno być KOP w każdym bądź razie gratki, przerabiałem kiedyś już ten temat z ktosiem na weznie, Pozdrawiam
-
Uncle Mike [WSNR] & sandaczz [WSNR] & KotPali [WSNR] & Zohan [B_S] vs. OddamNieNaPusz [MNS] & RozdamNieNaPusz [MNS] ~ 6814.63%
GT-R - - Starcia Europa
Post[ciach] Graty ekipie Atakującej, wyszło zacnie. Zohan brawo za czujność. Czyżby sojusz MNS zakończył pajacowanie na tym uni? Z tego co widać to połowa już zawinęła nogi za pas Pozdrawiam Moderator Neferet:Offtop
-
Zohan [B_S] & Wybraniec Losu [B_S] & Marshal Voids [B_S] & KotPali [WSNR] vs. edol [RMP] ~ 9783.55%
GT-R - - Starcia Europa
PostNiebywały skład wyszło zacnie, Gratulacje dla wszystkich, edol SZO za zdrowe podejście kto następny?
-
sandaczz [WSNR] vs. LysyZBrazzers [ZBOCZKI] & Adas [ZBOCZKI] ~ 2975.23% Obrona do wojny
GT-R - - Starcia Europa
Postnieźle to sobie wykombinowaliście, Rybka flota już chyba obudowana więc co to za strata