Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 108.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No i bardzo fajnie - uniwersów, na których ten dział nie świeci pustkami ze świecą szukać. Jeszcze ze 2 wojny punktowych średniaków i będzie na co popatrzeć w tej nudnej jak... grze
-
Pierwsze koty... Dnia 05-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PasterzLam [SET] ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki myśliwiec 4.566 Okręt wojenny 422 Pancernik 221 Krążownik 661 _________________________________________ Obrońca Ragnar [BOS] ________________________________________________ Mały transporter 18 Duży transporter 130 Lekki myśliwiec 400 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 90 Okręt wojenny 20 Recykler 15 Sonda szpiegowska 37 S…
-
Czaicie drodzy moi, że pieprzenie o uczciwości takich ludzi, nawoływanie do zaprzestania hejtu podpierając się "FUNem" jest tak bardzo niespójne jak jedynki Karolaka? Skrajności niesamowicie mną telepią... Jak jest hejt na wydawanie kasy, to na pewno zarabiam najniższą krajową i mnie nie stać... Otóż jest to najmniej istotne! Nie stać mnie na grę na jednym uni z gościem, którego nigdy nie dogonię, jeśli nie powinie mu się raz w miesiącu noga, bo albo musiałbym dorównywać mu w wydatkach (uważam, …
-
Z Lucyferem była dość dziwna sprawa, otóż napisał do mnie któregoś razu, że potrzebuje floty i czy z nim nie lecę... Ja na to, żeby słał zapro. Okazało się, że celem był Yoshi, którego w wała robić nie zamierzałem, nie chciałem również odwalać jakiejś krzywej akcji w obronie, więc sprawę delikatnie rzecz biorąc olałem i zacząłem obserwację Lucka. Pilnował się chłopina dobrze, dłuższej niż 30min z groszem nieaktywności nie zauważyłem, próbowałem się jednak dwukrotnie wbić między aktywności - bezs…
-
Pozdrawiam nowych sojuszników - trzeba się jako tako przywitać Dnia 27-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PasterzLam [SET] ________________________________________________ Okręt wojenny 120 Pancernik 160 Krążownik 531 _________________________________________ Obrońca bejzbol ________________________________________________ Mały transporter 36 Duży transporter 117 Lekki myśliwiec 234 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 100 Okręt wojenny 107 Recykler 46 Sonda szpiegowska 36 …
-
Na Waszą trójkę zawsze można liczyć w kwestii dużych % i pięknych acs-ów. Parafrazując znane powiedzenie: Takich dwóch jak Was trzech, nie ma ani jednego Aż dziw bierze, że zawsze walczycie z kliką najmocniejszych pajaców, nigdy nimi nie będąc... Nie zaśpij Aceton za tydź - 2 i będzie dobrze
-
Stało, to poleciałem. Obrońca zalogował 5 min przed wlotem i zaczęła się zabawa - kilkadziesiąt min wiszenia, synchro i efekt poniżej. Troszkę mi podebrał, ale niech mu będzie na zdrowie Specjalne pozdrowienia dla Akceleratora, niech Ci będzie mordo PS. Szukam sojuszu... Dnia 25-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PasterzLam [NWO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.776 Okręt wojenny 187 Pancernik 60 Krążownik 366 Sonda szpiegowska 1 __…
-
Gość zauważony na fali na powrocie z ataku, czasu ledwo starczyło na wysłanie floty, a że obrońca był online - o zbiórce nie mogło być mowy. Coś tam się jednak udało sprzątnąć i przynajmniej wyszło na zero. Zaraz po fakcie pan imrahiel włączył urlop, z którego mam nadzieję, że wróci - w końcu wiosłował jak szalony Niemniej 3-cie ST w ciągu doby - zysków już dzisiaj nie wymagam Pozdrawiam sojusz i buddy Dnia 24-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PasterzLam [NWO] ____…
-
Dzięki za lot i do następnego Browar lamo zacznij grać, może to Cię zmotywuje Może o mały opisik się pokuszę: -fs na zbieraj z planety, gaussy i plazmy ciach - wlot Zostawiliśmy moona... tani nie był - oby służył jak należy Od Yoshi'ego Cytat: „Pozdrowienia dla pac-maniastych i podziękowania dla PasterzLam za zapro i lot! ” Dnia 24-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PasterzLam [NWO] ________________________________________________ Krążownik 382 Lekki myśliwiec 1.217…
-
Małe... grunt, że flota zaczyna na siebie zarabiać Sojusz sobie pozdrowię i lamę Patryga, a co! Dnia 23-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PasterzLam [NWO] ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki myśliwiec 800 Okręt wojenny 180 Krążownik 290 _________________________________________ Obrońca zawiesza [DSOP] ________________________________________________ Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 58 Okręt w…
-
Cytat od ProV: „ Troche beka, 4 vs iles tam osob, wojna bezsensu chocby z faktu, ze was jest malo... dobijcie do wyrownanej ilosci osob i wtedy wypowiadajcie wojny, logika, zew lapiej jest zlapac kogos z 30 osob niz kogos z 4 ” Fakt, że ta wojna jest bezsensowna nie podlega żadnej dyskusji, idąc jednak Twoim tokiem myślenia można dojść do wniosku, że masówki są w zasadzie nietykalne A wszelkie zbitki przypadkowych noobów, moonówek, pushówek, czy innych tego typu historii zjada się łatwo i przyje…