Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 108.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Duży % i inne nicki niż zazwyczaj - mi pasuje! Obrońcy szo, odda innym razem
-
Graty Pany! Topić, latać i częściej linki podsyłać!
-
Do wesela się zagoi Obrońcom graty.
-
Miejscowych twórców, tudzież zagramanicznych (nie jestem rasistą) poproszę o mieszczący się w granicach norm forumowych avatar, motywem zbliżony do mojego szacownego nicku. Praca o dowolnej charakterystyce, może być przesmiewcza, autoironiczna, do bólu poważna - wszystko jedno. Czasu jest aż nadto, nigdzie się nie spieszy. Wszystkim z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie
-
Wygląda przyzwoicie, bilans można poprawić, bo popłynąłem srogo Mimo wcześniejszych deklaracji - odbudowy nie będzie. Szczere chęci są, ale rozsądek i dziewczyna wygrały z głupawą manią Chciałbym pozdrowić z tego miejsca cały sojusz SET - byliście świetną ekipą, życzę Wam powodzenia!!! Obrońcą gratuluję udanej podstawki jak również życzę wszystkiego co najlepsze. Na koniec mała ciekawostka/pytanie: Znacie to uczucie, jak klikacie galę oglądając mecz i buguje Wam się gra, a po ponownym logu nie m…
-
Graty lamo, miła odmiana
-
Lucek, dasz tysia, to Ci jakieś dobre załatwie Dobrą macie pushówkę, koordy się czasem zmieniają, ale stały napływ sury nie
-
Cytat od Indestructible: „Temat przeczyszczony. Proszę przestrzegać Regulaminów. Pozdrawia, Tygrys” Pozwoliłem sobie zacytować. Cóż... Święte słowa!!! Szkoda, że respektowane na forum bardziej niż w grze Pomijając fakt zaprezentowanej tu, bezczelnej farsy, wszystkie konta wystawione na sprzedaż powinny mieć perma i nie ma zmiłuj, a sprawdzenie autentyczności takiego zgłoszenia, to chyba żaden problem
-
Miał być liczony... Chyba nie chciał Dnia 12-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PasterzLam [SET] ________________________________________________ Okręt wojenny 446 Pancernik 514 _________________________________________ Obrońca bejzbol ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 204 Lekki myśliwiec 930 Okręt wojenny 279 Recykler 107 Sonda szpiegowska 51 Bombowiec 7 Satelita słoneczny 10 Niszczyciel 2 Pancernik 42 Wyrzutnia r…
-
Rzekłbym oldschool lotka w us - minutki - bang Pozdrawiam chłopaków z SET i Liv , kozzaqa, Gabana, Akceleratora, Yoshiego i całe buddy! Rankorn, Gudelek - na Waszej mieszance lata się jak marzenie Dnia 11-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PasterzLam [SET] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.030 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 445 Pancernik 395 _________________________________________ Obrońca GhOsT RiDeR [W_O_H] ________________________…