Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
tak, koleś z "88" w niku będzie mówił kto ma jaki poziom. weź się rozpędź i je... w ścianę. Chyba każdy się domyśla, że poziom 100% jest po to, żeby samymi RIPami po moonach nie latać dla procentu. Ale zawsze się znajdzie jakiś mędrzec "nie wiem o co chodzi ale i tak się wypowiem".
no to się nazywa oranie! Brawo - bunkier z typu "zobacz skan i zapomnij" - ale jednak znalazł się ktoś dostatecznie szalony, żeby go zrobić miło, że z zyskiem ps. co do owiec - pochwal się z jakiej to hodowli bo gdzieś podobne widziałem: envCZ2.jpg pps. cmy?
grunt, że się wyzbierałeś cały gratki Krucjo! powoli odrabiamy straty! e: tylko nie bardzo rozumiem dlaczego RB wystawia rw skoro procent dla minionków?
gratuluję starcia, piękny procent. Obrońcy SzO, choć będzie trudno, bo chyba nic nie zbierał? i jeszcze się jakoś dorobił na dodatek "wyjęcia spod prawa". W każdym razie chyba wypadało by, aby podjął wyzwanie - dostał zgrabne konto, które się urlopowało 2 tygodnie, i zmarnował je na 1szym FSie... ps. przy okazji pozdrawiam KrM z Legionu - obiecałem, że załatwię Ci urlop - no to załatwiłem :-)
ładne stadko tych lamek masz Reaver do ziemnej roboty jak znalazł. Gratki Panowie - przez te 2 GSy wbicie się w tą cholerę pewnie nie było zbyt łatwe tym bardziej brawa. Choć rakietowanie też musi być zaliczone Tom ps. Reaver - raczej nie spodziewam się tutaj niczego poza gratkowaniem ;-)
jedna z lepszych akcji jakie widziałem. polecam a Tobie Krucjo szczere gratki w robocie, zalatany i z komórki - następnym razem pokażesz im jak to się robi na spokojnie, z kawą na biurku i w kapciach na nogach. brawo