Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No i jak sam widzisz, nie potrafisz rozmawiać jak człowiek. Lechu, ogarnięty jestes, stań teraz obiektywnie z boku i sam oceń to co widzisz. Sarkastyczne podejście do życia u mnie to swoją drogą, mam tego świadomość ale potrafię przyjść i pogadać ponad tym wszystkim. Masz dzieci, zastanów się więc czy tak je wychowujesz, nie zabronił byś im czytać tego forum? Chcemy zmian na lepsze zacznijmy od siebie! Możemy praktycznie wszystko, ogranicza nas tylko nasza własna wyobraźnia I to ile mamy chęci C…
-
Ja też nie chciałem, nadal nie chce żadnej surki, nawet znajdę kilku graczy którym pomogłem się rozkręcić.. No ale cóż, przyjdzie taki jeden z drugim i robią z Ciebie debila, mówisz im wprost jak a oni i tak wiedzą swoje.. Gdybym był takim zerem jakie chcieliście ze mnie zrobić, nikt nie chciał by ze mną grać, nawet rozmawiać a jednak mam tu paru wariatów z jajami takimi że na paleciaku musi je wozić Nie dziwcie się że teraz rozmowa wygląda tak a nie inaczej.. Czasem trzeba ugryźć się w język i …
-
Miałem takie podejście do pewnego momentu, skoro wy i tak wiecie jak jest i nawet prawda prosto w ryło to dla was kłamstwa.. Zadaj sobie najpierw pytanie, czy w realu też można cały czas kłamać? Po co tłumaczyć idiocie enty raz, skoro z doświadczenia wiesz że, ten i tak nie pomyśli i będzie szedł w zaparte? Ja zamiast z wami walczyć przyjąłem wasza taktykę, może w końcu pojmiecie że to nie ma sensu..? Każdy niby taki ogarnięty ale obiektywizmu za grosz.. Nie pisz mi, że gdyby było coś nie tak to…
-
Nic się nie pucuje.. GZ
-
Dalej bajki piszesz Latam nimi już 14 rok i wiem że i bez tego potencjału mają w pytkę, tylko nie w takiej ilości Przy tym eko 80-100k to minimum jakie trzeba mieć żeby coś więcej polatać.. Chodzi głównie o ładowność, chociaż teraz jest % z badań na spory plus, jednak u nas jest dużo plazm które będą generować większe straty.. Co do spalania, chyba sami widzicie jak ma się do bilansu przy lekkiej flocie, czysty zysk a szybką mamy cały czas pod ręką Dziwnie mi się tak z wami rozmawia, święta już …
-
szajka [POMIDOR] & NightMiner [POMIDOR] & Marchewa87 [Psychoza] vs. pszczolkaMa jaja [LzB] ~ 522.86%
PostGit majonez Zysk kiepski ale za okraka masz plusa Graty! Przetopu raczej nie ma co życzyć, popraw się
-
Bez szału Poćwicz a nie jakieś drobne wyrzucasz