Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
dzięki za dedy Raport miodzio.. Ale.. Nie czekaj na mnie Pozdro, AndreP
Gratulacje.. czekalem na waszą wspólną akcje Obrońcy SZO.. Pozdrawiam, AndreP
No ładnie.. Dzięki za Pozdrowienia Jest coś tam do przetopu a i akcja zgrana Obrońcy SZO.. Pozdrawiam, AndreP :p
graty panie W. milo widziec takie akcje Obroncy Szo.. Pozdrawiam AndreP
graty.. milego przetopu Obroncy szo Pozdrawiam AndreP
Graty Panowie.. dobrze widzieć takie raporty Obrońcy SZO.. Pozdrawiam, AndreP
graty.. Ladnie wyszlo Milego przetopu Obroncy Szo Pozdrawiam, AndreP
Graty.. a tak się zarzekał Miłego przetopu.. Obrońcy SZO.. i dystansu do gry
Graty Panowie.. Mila dla oka akcja Atakierowi SZO.. ale chyba z rana Knopers jest najlepszy więc radzę zmienić czas lotów o w pół do 10 chyba z tego co pamiętam to najlepszy moment Milego przetopu Pozdrawiam, AndreP
ulla la.. Paweł Ty wariacie.. "Obrońca Pogratulował" no tak.. kto by się nie cieszył ze swojego starcia.. ale zastanawia mnie z jakiego profilu mówiłeś do lustra.. "Graciochy Pawełku lub Elegancko Corpsiak" heheh Atakierowi SZO.. Pozdrawiam, AndreP
Fajnie wlazło.. Jak zarobić by się nie narobić nabiera tu rumieńców Pozdrawiam obie strony.. AndreP
No ładnie siadło... zysk miodzio.. z tego co widziałem to chyba nie 7 gala... Pozdrawiam wszystkich obecnych tu polaków heheh Pozdro, AndreP
graty się należą.. Obrońcy SZO.. ale to nie problem przy takich wynikach Miłego dnia Pozdrawiam, AndreP
graty... grunt to dobrze wejść w bieg Obrońcy Pakiecik.. Pozdrawiam, AndreP
Elegancki Zysk Milego przetopu Obrońcy Pakiecik Pozdrawiam, AndreP
graty.. Armia ogromna.. jest czym latać Miłego przetopu a Obroncy odbudowy... Pozdrawiam, AndreP
lepszy farming na plus niz konkret atak na minus Graty a obroncy szo.. Pozdrawiam, AndreP
jedno jest pewne.. Miro juz nie poskanuje hehe Graty i milego.. Obrońcy SZO.. Pozdrawiam, AndreP
Nieźle siadło graty.. Będzie co przetapiać i na bank będzie miło Obrońcy SZO... Pozdrawiam, AndreP
Starcie starciem.. graty.. ale... Masz u mnie ogromnego plusa za Avatar VeB Pozdrawiam, Obrońcy SZO.. AndreP