Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 418.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Elkanen: „Cytat od Art1: „bo juz na wiekszosci uni mniej niz 100 osob aktywnie gra ” Daja nowe statki do gry wiec mozna by bylo isc za ciosem i wrzucic te nowe uni do jednego wora na np. Himalie? I za jakis rok czy dwa polaczyc znowu z jakims starszym uni i tym samym krok po kroku dazyc by te dzisiejsze nowe uniwersa wpadly tam gdzie ich miejsca czyli docelowo na Libre czy Quantum. ” A gdzie jest napisane że dodają nowe statki ??? bo ja nigdzie nie widziałem tego ... board.pl.ogame.game…
-
gremlinek [SPZ] & Kartofel [C E] & BlackLatteCoffee [Amigos] vs. Matt GZ [N C] ~ 122433.48% TOP 4 ACS
KAyto - - Starcia Taurus
PostTacy koledzy a 5 min na mnie nie poczekali foch no i graty bo jest czego dla Matta SzO bo to ja miałem go złomować za 2 lata BTW to do niego nie podobne czekam na wytłumaczenie.....
-
KAyto [C E] & dell1983 [FenikS] & gremlinek [SPZ] & to ja [FenikS] & Kartofel [C E] vs. GRACZ [N C] ~ 28401.23%
KAyto - - Starcia Taurus
PostDzięki panowie za lot i mam nadzieję że mi zapomnicie ten blamaż z opóźnianiem bo wyszło jak zawsze
-
to ja [FenikS] & BlackLatteCoffee [Amigos] & gremlinek [SPZ] & dell1983 [FenikS] & Kartofel [C E] vs. Thanos ~ 174501.3%
KAyto - - Starcia Taurus
PostWszystko ładnie i pięknie i graty bo jest czego mega zysk i mega % wiadomo że nie łatwo jest zebrać kilku chłopa na raz do asa ale jak już jest siła złego na jednego to nie ma opcji....Mam też pytanie do Thanosa po co zbierałeś tą surkę ewidentnie to największy push latte przyznaj się to wam wybaczę
-
Dyskusje na temat
KAyto - - DiD Taurus
PostHaha mój głos przeważył 51% no cóż chociaż była podjęta próba może za pół roku spróbujemy znowu wprowadzić jakieś zmiany.....