Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 266.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nowa lotka się spłaca Pozdrowienia dla Urlopowiczów Gumisiów, nowej Totalnie Obojętnej zmiany oraz wszystkich którzy chcą być pozdrowieni. Aaaaaaaaa... i wszystkich spejsono-podobnych. Dnia 11-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OddamKunto [T O] ________________________________________________ Okręt wojenny 25.000 Pancernik 12.500 Reaper 18.000 _________________________________________ Obrońca SUPER LAMA ________________________________________________ Mały transport…

• Cytat od SPEJSON: „Chyba za wystawienie złomu A Piwek nie pochwali się swoim "starciem" ? Ładnie pompujecie to konto, super przyrosty, gratulację ” Spokojnie spokojnie, pochwali pochwali. Niektórzy mają życie i obowiązki poza graniem w OGame, np pracę, dzięki której można kupić te wszystkie pushkonta i tone anty, żeby to przeklikać A Khz gratuluje i dzięki za pomoc. Pozdrawiam, Piwek

• starcie jak starcie, flota jak flota. dobrze, że lata ktoś więcej niż knot i kruchy pozdro

• Cytat od khz: „Z dokiem i 40k rec odbudowa powinna pójść w miarę sprawnie Cytat od Were Wolf: „Gratulacje top 1 push bo kto normalny lata na atak reckami i kolonizatorem. Oj posypią się bany ” Nie wiem, czemu kolonizator miałby się nie nadawać do robienia synchronizacji, co to za dyskryminacja A jeżeli chodzi o recki, powiedzmy, że przed starciem byłem bandytą z całkiem niezłym eko i woziłem wydobycie z ponad 2 tygodni (a deuteru nawet dłużej...) ” Są tacy, co nie wiedzą co to klikanie pzta jak …

• Franc lamo! Dobrze że trafiło do Derpa bo będzie latwo z lamki zebrać spowrotem Każdy inny, nawet buleon to już problem. Nie odbudowuj się, zmarnujesz surkę Hellmoda tylko xD po prostu bądź franco! Piwek

• Ja również dziękuję za wspólną zabawę i fajne towarzystwo Knot, SzO! 40k rec 50/50 met/kryształ to nie jest mało. jak coś, pomożemy w odbudowie! Pozdrawiam, Piwek

• Pozdrawiam Gumisie, disco, @kruchy1916 i hater'ów Romuś, jako że odświeżył zaraz po starciu podebrał prawie 3k rec. Podobno będzie grał inną grę. Mam nadzieję, że seans udany. Powodzenia! Dnia 09-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OddamKunto [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Okręt wojenny 19.000 Pancernik 6.300 _________________________________________ Obrońca RomanoV [EPB] ________________________________________________ Ma…

• Pozdrawiam Gumisie Dnia 07-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OddamKunto [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Okręt wojenny 11.724 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Carlos [NOLIMIT] ________________________________________________ Mały transporter 87 Duży transporter 1.811 Lekki myśliwiec 1.499 Ciężki myśliwiec 43 Krążownik 1.554 Okręt wojenny 148 Recykler 828 Sonda szpiegowska 2.366 Satelita…

• Taka tam drobnica do kolekcji. Pozdrawiamy Gumisie, te śpiące też Dnia 07-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OddamKunto [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 64.140 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obrońca Punisher ________________________________________________ Mały transporter 2.603 Duży transporter 3.418 Lekki myśliwiec 1.422 Ciężki myśliwiec 307 Krążownik 80 Okręt wojenny 54 Sonda szpiegowska 24 Bombow…

• Witam, Samego starcia gratuluje, chyba jestem 2 osobą zaraz po francu, którą ten hipokryta w reckach cieszy Cytat od Hellmondo: „Poza samą satysfakcją z trafienia jednego z najlepszych lotników wrażego sojuszu zysk pozostawia sporo do życzenia ” Chociaż z tą kurtuazją przesadziłeś... rozumiem brak przecinka celowy. Skoro Paweł jest niekwestionowany nr 1, to siłą rzeczy trampek jest 2 (jeden z najlepszych) bo innych lotników tam nie ma noob.gif EDIT: trampka nikt nie nauczył FSów, jedyny jaki zna…

• Krążownik 99.276 Zacnie milordzie Gratuluje i przetapiaj mądrze. Licho nie śpi Pozdrawiam

• Ktoś zapomniał o fsie? zdjęli mu moona? czy % na osobie z przeciwnej drużyny Seek'a są liczone podwójnie? Powinny ! Gratuluję Pozdrawiam, Piwek

• Cytat od pavciosz: „ Skoro i tak wszyscy wiedzą w jaki sposób doszło do starcia i jak było ono uczciwe to chyba lepiej się nic nie odzywać ” Widzisz drogi Pawle, ja nie wiem. Dostałem kilka szczegółów na pw. trochę przez sms. Szczerze to mnie to średnio interesuje, bo od dawna tam nie gram. Zdjąłem u chwilowo na zrobienie top1 acs, odesłałem co miałem jedynemu który twierdził, że będzie odbudowa i zapiąłem u znowu. Jakby Ci się kartki w kalendarzu nie posklejały i nie zdjąłbyś moona przed update…

• Cytat od Piort: „Zamiast planetę z flotą skasować to się w jakieś niszczenie księżyca bawicie . Gratulacje, alla konto z urlopu zeszło więc czekam na następne fajerwerki . ” Witam, Akurat to, że all wrócił na X to mnie nie dziwi board.pl.ogame.gameforge.com/i…isie-vs-all-JEDI-5247-31/ tam gdzie grał, nie ma za bardzo do czego wracać, mensie czy tam innym uni jakim grał słyszałem jest na (gu) Także teoria błędna. Nie mniej, jestem pewny, że jak trafią to domki to będzie push, a jak Minionki albo …

• Nie ma co się rozpisywać... komuś się coś zapomniało. Pozdrawiamy Gumisie i funclub Adasia Dnia 31-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AdamOddam [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 363.381 Reaper 2.875 Pancernik 22.009 Okręt wojenny 8.190 Krążownik 42.591 Pathfinder 18.025 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor OddamKunto [Gumisie] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.9…

• Pozdrawiam Gumisie, disco itd Dnia 30-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OddamKunto [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca kIERO [NOLIMIT] ________________________________________________ Duży transporter 1.227 Lekki myśliwiec 4.874 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 495 Okręt wojenny 1 Recykler 2.100 Sonda szpiegowska 3 Bombowiec 403 Niszczyciel 242 Pancernik 3 Reaper 123 Pathfinder 27…

• I jeszcze jeden słodziaki Dnia 28-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OddamKunto [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 11.111 Okręt wojenny 5.555 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca zlomuj nie gram ________________________________________________ Mały transporter 4.069 Duży transporter 1.649 Lekki myśliwiec 4.538 Ciężki myśliwiec 964 Krążownik 414 Okręt wojenny 481 Recykler 92 Sonda szpiegowska 7.092 Bo…

• Pozdrowienia dla fajnych super Gumisiów, disco i każdego kto chce być pozdrowiony saint.png devilish.gif Dnia 28-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OddamKunto [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca zlomuj nie gram ________________________________________________ Mały transporter 2.925 Duży transporter 1.812 Lekki myśliwiec 1.241 Ciężki myśliwiec 136 Krążownik 9…

• Pozdrowienia dla fajnych super Gumisiów, disco i każdego kto chce być pozdrowiony Dnia 28-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor OddamKunto [Gumisie] ________________________________________________ Krążownik 17.579 Okręt wojenny 4.990 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca PixelPox ________________________________________________ Mały transporter 226 Duży transporter 494 Lekki myśliwiec 3.506 Ciężki myśliwiec 1.368 Krążownik 653 Okręt woj…

• Super Adaś, pokaż tym osobom, że jesteś super gość! Jeszcze bardziej super niż w poprzednim komentarzu!