Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 111.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od unavit: „Tfu brzydze się anty obroną i grą za antymaterie Tfu Tfu ale koleżankę Ole to bym poznał ” Ta, pewnie kolejny shemale, zresztą co to za różnica, kto po drugiej stronie kabla. Cóż, sojusznik agresor też bez antymaterii nie gra więc z dystansem. Początek uni rządzi się swoimi prawami, niestety albo stety do gry wprowadzono mikropłatności klika lat temu i kto chce to korzysta, reszta musi mieć na uwadze pewne ryzko, szczególnie w początkowym stadium gry. Wujek zaraz wróci znów do …
-
Hefi [TEREFERE] & nighm4r3 [TEREFERE] vs. M4ksym [BeKa] ~ 11.21% new top 1 acs hahaha
stresS - - Starcia Kalyke
PostHeh, kojarzę Cię z Fenira, miło widzieć znajomy nick na nowym uni. Mam nadzieję, że nie skończę jak obrońca ;p. Graty.
-
Cytat od new_mateuszgg: „ Dnia 26-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: ” Nie musisz ucinać godzin i tak każdy tutaj wie w jakich godzinach latasz ;). Co do starcia gratulacje się należą, ale poza samym zyskiem, warto zwrócić uwagę ile i jak dotkliwe poniósł straty obrońca, ponad miliard jednostek strat robi kolosalne wrażenie. Wręcz przykre. Tak btw. obrońca usunął konto xD ? Bo tak szukałem po nicku ile miejsc poleciał, ale widzę, że nick nie istnieje.
-
Erkir [F-N] & #22 Duraj(kicki) [M-W] vs. Exhalation [PT-EWIL] ~ 2078.56%
stresS - - Starcia Indus
PostCzyżby kolejna wiara w bunkier ? Gratuluje serdecznie szybkiego przetopu ;).
-
Dris [SKB] & KaMiKaZe [SKB] vs. Namir [S_W] ~ 2137.43% - 1st moon destruction
stresS - - Starcia Indus
PostCóż dużo mówić, zdominowaliście to universum, to już się trochę nudne robi, ale gratuluje samozaparcia i motywacji do gry ;).
-
#7 mateuszgg [MINERS] vs Slonczyk [TEREFERE] - 558.04 % ORANIE BUNKRA 265KK
stresS - - Starcia Indus
PostGruubo, w sumie jak zobaczyłem obronę, to myślałem że większe straty poniosłeś, ale jednak to mięso w postaci LMów nieźle absorbuje uderzenie. Jak widać stare dobre OW, to też dobrze trzaskają obronę bez niszczarek czy bombowców. Jakieś międzyplanetarne strzelałeś?
-
Cytat od GramBoLubie: „Cytat od stresS: „Ktoś kto ma łeb na karku kisi na czarną godzinę dopalacze i jakieś drobne sumy antymaterii i krytykowanie takiego podejścia jest nie na miejscu. ” Ktoś kto ma łeb na karku drogi kolego , zbiera statki na fsa , a nie dopalacze ” Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, popełniamy błędy lub dzieją się różne sytuacje losowe na które nie mamy wpływu. Ktoś z Twoich bliskich trafia nagle do szpitala albo rodzi Ci się dziecko, będziesz wtedy myślał o odebraniu floty czy o…
-
OddamFloteZaNudesy vs. bienio ~ 625.94% ZAKOŃCZENIE PRZYGODY ORGANIZATORA!
stresS - - Starcia Indus
PostSkromny procent, ale to co najważniejsze - zysk. Życzę powodzenia w prawdziwym życiu, to jest najważniejsze. Mam nadzieje, że serwer się całkiem nie wyludni.
-
Gratulacje dla obu stron się należą, wbić się w czas, to też trzeba umieć. Jednak niektórych tu fantazja ponosi o jakiś niehonorowych zbiórkach własnego złomu. Niehonorowo to by było zwyzywać agresora i skończyć grę. Ktoś kto ma łeb na karku kisi na czarną godzinę dopalacze i jakieś drobne sumy antymaterii i krytykowanie takiego podejścia jest nie na miejscu. Poza tym z tego co mi wiadomo recki wysyła się wcześniej, aby doleciały zaraz po ataku, a jeśli akcja jest spontaniczna i nie ma takiej mo…
-
Cytat od ...limfa...: „klasycznie - konto oddane = konto zmarnowane, najstarsze prawidło og. ” Nie do końca się z Tobą zgodzę. Przynajmniej kiedyś jak się oddawało, to naprawdę kumatym ludziom, którzy mieli nieposzlakowaną opinię na forum i w grze. Teraz to 90% oddań jest za pieniążki a skilla się nigdy nie kupi. Gratuluje górnikowi niezłego przejścia we flote.
-
agent Leon & CBoDone [LHiP] & SIERP [PzM] & Fifi [VSS] & Wiurek [LHiP] vs. zeol [SKB] & La Bomba Maniana [SKB] & OldSpice [SKB] & KaMiKaZe [SKB] & dawczu [SKB] ~ 10493.07% - TOP 1 Obrona ACS
stresS - - Starcia Indus
PostKuźwa i to są po raz kolejny ludzie z sojuszu, którzy mnie wywalili "plując mi w twarz" bez powodu, przez zwykłą dyskusje odnośnie słusznego fsa... hipokryzja was każe panowie.