Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 230.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dnia 10-04-2020 18:44:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maschel [GBW] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 19.868 _________________________________________ Obrońca Farnah [CanmaTM] ________________________________________________ Mały transporter 2 Gwiazda Śmierci 115 Wyrzutnia rakiet 3.167 Lekkie działo laserowe 4.075 Ciężkie działo laserowe 5 Działo Gaussa 40 Wyrzutnia plazmy 54 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po …

• Lecąc na gościa ktorego podejrzewam o chwilową niedyspozycję wysylam wolne rozpruwacze... Hmmm

• Gratuluję, kochajmy sasiadow- tak szybko odchodzą...

• Jakis czas temu rozmawialismy na discordzie o tym ze kometa lecąca blisko ziemi jest w stanie polem magnetycznym rozłączyć ogame podczas lotu powodujac nieodwracalną strate floty- tak zapewne bylo w tym wypadku. Kto pamieta to wie do czego nawiązuję :p Gratuluje jabol, Twój plan wypalił w co ciężko mi uwierzyć no ale znając Ciebie pewnie masz udziały w TESLI i zleciles satelicie przyciągnięcie wyżej opisanej komety. Jakie to smutne kiedy wjeżdżasz komus na ambicje chwaląc sie duzymi starciami na…

• Każdy ma swój mały sukces, nie zawsze odzwierciedla go ilość wracającej sury, ale to już na priv mamy przedyskutowane, dobrze że coś się dzieje- oby jak najdłużej. ps, na pewno te gacie zmieniłeś? Hatiemu Odbudowy, każda lekcja kosztuje, ta akurat nie ma zbyt wygórowanej ceny

• Witam wszystkich Janicowiczów. AFERA od dawna duzo krzyczy na boardzie wiec nadszedl wkoncu czas na pokazanie kto rozdaje karty na tym podwórku. Akcja dość długo przygotowywana aby mogła dojść do skutku. Atomic odkad przeklikalem flote pare miechów temu non stop odgrażał mi się w wiadomościach prywatnych i nie szczędził sobie wyzwisk pod moim adresem- wtedy wszedł w życie plan o roboczej nazwie "PSŚ" ale do rzeczy: Każdego dnia skrupulatnie słałem sure w jedno miejsce- niezauważony rzecz jasna, …

• Gz kochaś jak to ostatnio bylo? Niewiele tych lumpów zostalo?

• Skan po 9s oznacza ze zostal wyslany ZANIM Twoja flota wyladowala a mianowicie w czasie lotu sond- zwyczajnie miales pecha kolego :p Gz Leoś, wez tego nażarta odstrzel wkoncu

• Ja za to nie bede złośliwy, nie bede pisal "taki byl ladny taki amerykanski", zycze odbudowy bo zwyczajnie fajny koleś ze mnie Gratulacje dla ekipy, dzieki za gre Yodełku, nie wiem kto nam teraz największego narwańca w sojuszu zastapi... nie wazne co chcesz zrobic, nie wazne komu- Jodła zawsze zgłasza sie na ochotnika powodzonka na nowym ja moze tylko jeszcze to zostawię: [ciach] Do zobaczenia w gali [ciach] Moderator Neferet:Screen z pseudocenzurą i offtop

• Cytat od keton: „@Riverine allegro.pl/oferta/ogame-norma-top-3-8980744842 obys dostal perma i stracil te 1500 hipokryto smieszny ” ketonal rozumiem ze znalazles to poszukujac kont do nadrobienia 2 tygodni?

• Maaaaatiiiii Administrator Forum kasai:Proszę bardziej rozwijać swoje wypowiedzi.

• Cytat od Hollus Grand Master: „Gz starcia Grigor SzO przerzuc sie na tablet, moze bedziesz widzial co klikasz na drugi raz Lucek odpusc se angielski i chociaz po polsku naucz sie pisac bo twoje komentarze to enigma hahaha ” Ty... $%^$#^% ! bede mowil po angielsku, @Darkstar mnie uczy, nie od razu Rzym zbudowano wstrętny hejterze

• Lejemy koroniaka Dnia 22-03-2020 15:23:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Game Changer [LUMP] ________________________________________________ Krążownik 15.538 _________________________________________ Obrońca metron [COVID-19] ________________________________________________ Mały transporter 5.388 Duży transporter 2.349 Lekki myśliwiec 1.370 Ciężki myśliwiec 5.500 Krążownik 1.125 Okręt wojenny 375 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 281 Sonda szpiegowska 7.212 Bombowiec 150 Satelita…

• Cytat od grigor04: „Hahaha. Ale sie usmialem Lucjusz. Ale nie odpisze moj pieszczotliwy przyjacielu. Znaczy odpisze, ale za dwa dni. ;)) Pozdrawiam. ” nie no bez jaj, chyba nie zostawisz mnie teraz w tej niepewności juz paznokcie obgryzam co tam moj grigirek chce mi przekazac :D

• Tomek kazał przekazać ze dzisiaj na obczyźnie wali od rana towar uważany wszem i wobec za deficytowy, a mianowicie: pol_pl_Cafe-dor-o-Poranku-300-g-23864_2.jpg Nie umiem po angielsku ale mowil cos jakby "You made my day" ( @Darkstar dobrze?) Xarek jako były swistak wyraził chec pomocy w odbudowie- zakres działan na priv Cannabis tyski oraz abi upominaja sie ze oni jeszcze szkodniczych recy nie zaznali- wiec sam rozumiesz Greg (pozwolisz ze pieszczotliwie bedzie sie do Ciebie zwracal w ten sposob…

• Cytat od Lucky Gal: „Zawsze będziemy 2 kroki przed wami- cokolwiek nie będziecie chcieli zrobić ” Ja tu może zostawię tylko cytat moich słow sprzed pół roku 2 dni temu na discordzie zostalo powiedziane- konczymy grigora. Minely 2 dni i co mamy? flote ubita na 2 czesci na top procenty. Jak widac gdy mowilem ze zwyczajnie nam sie nie chce bawic w sciaganie oponentow to nie klamalem. Zdjecie incka jednak przewazylo czare goryczy i efety widac powyzej szkoda ze nie w 1 starciu no ale padl to padl. M…

• Pozdro Lumpy i NFZty Dnia 21-03-2020 05:45:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Game Changer [LUMP] ________________________________________________ Krążownik 5.000 Pancernik 6.588 Mały transporter 10.000 _________________________________________ Obrońca Zj38 [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 2.395 Duży transporter 345 Lekki myśliwiec 6.459 Krążownik 997 Okręt wojenny 1.832 Recykler 670 Sonda szpiegowska 716 Niszczyciel 100 Gwiazda Śmierci …

• Pozdro Lumpy i NFZty Dnia 21-03-2020 07:42:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Game Changer [LUMP] ________________________________________________ Krążownik 8.806 Okręt wojenny 8.132 Pancernik 6.275 _________________________________________ Obrońca Czar Haiti [TTG] ________________________________________________ Mały transporter 5.698 Duży transporter 2.003 Lekki myśliwiec 1.634 Ciężki myśliwiec 2.526 Krążownik 923 Okręt wojenny 2.430 Recykler 4.176 Sonda szpiegowska 665 Bombowi…

• Cytat od Br0varek: „a mogles titsi trzymac ten deks dla mnie :P. presidente wreszcie st ze swojego konta ps po co grzebales w rw? skoro remis to dlaczego zmieniles GSa z 1 na 0? ” nie wiem czy patrzymy na to samo rw ale jest remis i w starciu przy gs jest -0 co oznacza ze w tym starciu nie rozwalilem gwiazdy...

• Cytat od Mining: „Oj incek incek nawet nie zgaduje co się stało ; data-verified= "> ” tam gdzie stadko tam i 36186713d8f6f68da2cf976165515ab6.jpg kopytko :D- z tym nie wygrasz