Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 392.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje. Wyszło z tego top 2 solo Sombrero. Agresorowi szybkiej odbudowy. obrońcy przetopu na kolejne zasadzki.
-
#50 Noob Saibot [LHiP] & OptioN [DeMoNy] vs. PayToWin [ROTFL] ~ 47073.78%
Virus - - Starcia Umbra
PostGratuluje starcia, zysk konkret a przy okazji załapało się nawet jako top 5 acs. Przetapiaj i powodzenia.
-
TOP 5 UNI UMBRA (1 vs. 1 & ACS) l SOLO MIN. - 55331.25% l ACS MIN. - 119650%
Virus - - Starcia Umbra
PostAktualizacja, dzięki za wiadomości priv w celu dokonania drobnych poprawek.
-
TOP 5 UNI UMBRA (1 vs. 1 & ACS) l SOLO MIN. - 55331.25% l ACS MIN. - 119650%
Virus - - Starcia Umbra
PostFUxCIxR.png 1. Hellcat [SHGV8] vs. Noob Saibot [LHiP] ~ 201703.81% klik 2. Mystery [EXP] vs. Fiat Multipla [SHGV8] ~ 172703.04% klik 3. Charger SRT [SHGV8] vs. Noob Saibot ~ 113744.99% klik 4. Smigol [LHiP] vs OptioN [DeMoNy] ~ 60431.42% klik 5. Charger SRT [SHGV8] vs. Notyp ~ 55331.25% klik 6tAyg8f.png 1. Charger SRT & ZL1SS & Corvette & Viper & Hellcat [SHGV8] vs. MARCEL [EXP] & Oddamkonto ~ 1 031 444.3% klik 2. FabKos [TEREFERE] vs. Mystery & Stadtholder Space [EXP] ~ 395543.3% klik 3. EndopL…
-
Błąd import/export
Virus - - Błędy w grze
PostMożliwe, że to wynik ostatniej aktualizacji.
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Stop Hybrid go V8 [SHGV8] vs [MBG] My Bandito Gangsterito -> 22869,36% vs 26725,13% Zakończona
Virus - - Wojny Umbra
PostCytat od SKAMI: „Z wyliczeń faktycznie wychodzi, że agresor jeżeli zebrał złom to ma mniejsze straty. Tylko to brzmi absurdalnie AGRESOR ZOSTAŁ ROZWALONY DO ZERA ALE WYGRAŁ bo pozbierał śrubki po sobie Logicznym jest to że zbiórka PZ decyduje o wygranej przy remisach ale nie jak agresor został całkowicie zniszczony. To wklejcie swoje API i prosimy o rozstrzygnięcie moderatora wojen ” Zacytuje z drugiej wojny: "Procent z raportu liczony jest na podstawie zostawionego na orbicie złomu. Ta strona, …
-
Gorąca prośba z mojej strony. Zapoznajcie się całościowo z postem @Qwant-holon bo widać, że nie doczytaliście bądź przejrzeliście pobieżnie.
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] & Stop Hybrid go V8 [SHGV8] vs [TEREFERE] TEREFERE KUKU & [EXP] EXPENDABLES -> 1041093.22% vs 1394.65 % Zakończona- Wygrana LHiP & SHGV8
Virus - - Wojny Umbra
PostCytat od zona_rolnika: „Cytat od SKAMI: „Normalna praktyka żeby wyrwać % do wojny. Tylko trzeba uważać żeby nie strzelić samobója bo gdyby w tym starciu PZ zebrał obrońca to % byłby dla drugiej strony. A poza tym wszystko zgodnie z regulaminem więc nie ma o co stękać. ” RW w tym wypadku byłoby i tak dla agresora niezależnie od tego kto by zebrał złom Jasno jest "Agresor wygrał bitwę". W przypadku gdyby tu był remis to także nie miałoby znaczenia kto zbierze złom, lecz kto ma mniejsze straty. Ten…
-
Cytat od I am back: „Czyli jak postawie milion na dopalke, ktos po 5 sekundach przebije mnie o tysiaka to moge podbic oferte dopiero po 5-ciu sekundach od tego, ktory podbil moja oferte? ” 5 sekundowy delay obowiązuje przy podbijaniu własnej wcześniejszej oferty. Jeżeli ktoś Cie przebił, to nie obowiązuje okres zwłoki.
-
Cytat od ^BrzydaI^: „tylko nie raz blokuja niektorzy i sami podbijaja ostatnie sekundy co 1 tys wiec jak bedzie max przebitka to nie przeskoczymy takiego delikwenta ” Od tego jest właśnie 5 sekundowe opóźnienie w kolejnym podbiciu, @Qwant-holon napisał o tym post wyżej.
-
@Qwant-holon rozwinął to o czym w skrócie pisałem. Pisałem o jednorazowym podbiciu, gdyż w zamyśle propozycji nie ma czegoś takiego jak maksymalna stawka.
-
Cytat od Nonick: „W sumie sporo osób krytykuje fuzje - ja też należę do sceptyków, przy ostatniej rzuciłem grą i skasowałem konto, ale... czy macie lepszy pomysł? Co mieliby zrobić, żeby serwery nie były całkiem puste? Wgrać boty? ” W założeniu jest dobrym pomysłem, ale niektórych zarówno odstraszy jak i zachęci.
-
Ograniczoną ilość podczas jednorazowego podbicia. Podbić może być i 1000 jeżeli ktoś ma na tyle samozaparcia.
-
Cytat od I am back: „Wprowadzenie limitu doprowadzi do tego, ze kto pierwszy wbije max stawke ten juz bedzie mial pewna wygrana. Zastanowcie sie nad tym. ” Nie chodzi mi o wbicie max stawki. Chodzi mi o ograniczoną ilość jaką można jednorazowo podbić licytacje.
-
Patrząc po umbrze gość który ma 60k punktów wydaje na licytacji 11kk surowca to jak najbardziej przychylam się do ograniczenia ilości surowców jakimi można podbić licytacje.
-
Cytat od Memento Mori: „Cytat od Virus: „Gratulacje, odbudowa idzie w bardzo dobrym tempie. Pomyślnych łowów. ” Gościu nie rozumiem Ciebie wcale Odbudowujesz się za anty codziennie dla kogoś innego Nie wiesz co to jest fs zbytnio,ale to i dobrze i takich trzeba ” Czy Ty mnie z kimś przypadkiem nie pomyliłeś?