Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Sariel jest leniwy ale ja sobie nabije posty bo Sythe o mnie nie zapomina:) Zysk nie zawsze ważny ,tytan jest,dedki są,gratulacje się należą Brawo slonko:*
Cytat od david2695: „A gdzie pozdrowienia dla Zoyki? Znowu wpadłeś w szał bojowy,weź idz w unturmeda graj Sz/p” nioh nioh to dedki dla mnie buziaki za dedki slonko:*:* Czteropak w jedna noc toż to lepiej niż promocja w biedronce:D Gratki kucyku:*
No najwyzszy czas ,ze tez musze sie dopominać o tytanki Grateczki tytanka ,buduj stateczki bo taki lichy % Moje probki robie na wiekszy:D Brawo slonko i jak zawsze buziaki:*
Grateczki Panowie ,ladnie to Wam wyszlo:) Co tu jeszcze napisac by w koszu nie wylądowało no moze buziaki dla Sythe bo ruszyl wreszcie swoje 4litery:* Zapomnialam dodać ze mnie ten zlom cieszy bo agresor mnie botem nazywa:D Brawo kucyki raz jeszcze:)
A ja myslalam ze Sythe juz nie gra i z rozpaczy zrobilam sobie miesieczy urlopek:( Grateczki obrony slonko i buziaki:*:* Uuu i żeby nie bylo ze niewdzięczna jestem,szkoda ze taki % zrobiony na Respect obrona pierwsza klasa ale szkoda sojusznika /byłego bądź co bądź /Mienso SzO i dalszej dobrej zabawy:)
Pozytywny wielkie graty ,zezlomowac Sythe to nie latwa sprawa a jednak Ci sie udalo:) a Tobie Slonko lajcikowego grania i do zobaczenia na blu,a zapomnialam o calusach:*:*:*
Od wczoraj kilkakrotnie odwiedzałam tą stronkę i nie wiedzialam co napisac:) Tupnięcie bylo tak duże że piwo się wylalo:P Graty RBA ,% powala na kolana ,śliczne starcie:) Chylę czoła