Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 442.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
graty wlotu widze zelazne sondy wciaz na fali zysk ladny lot udany czego chciec wiecej. Lecimy dalej.
-
zysk ladny noi cena sond wzrosla wkoncu robia robote od razu wystaw chetni beda sie bic o nie
-
No prosze takie cuda sie dzieja na wymarlym uni gratki chlopaki za piekna obrone a co do krzykaczy nie pierwszy i nie ostatni raz udowadniaja ze z liczeniem to pod gorke maja bylo tak wczesniej i jest teraz ale co zrobic [ciach] . Fajnie wam wyszlo szkoda ze to nie bylo dzien pozniej bo telepek bylby odblokowany i moja czesc tez bym tam wrzucil. Starcie myske juz nie do pobicia przez kilka lat [ciach] . Ppozdrawiam milej gry zycze Moderator Neferet:Flame
-
Witam uczciwych noi najuczciwszego wiec tak na wstepie gram na 1 koncie( Test i Silver nie sa moimi kontami) jaki sens mialoby pompowanie mego konta jesli mialbym konto Testa a silver to normalny gracz chyba widac po przyrostach wuec teoria spiskowa legla w gruzach kombinujcie dalej od razu mowie wracam 7 wiec raczej jesli ktos zna gre bedzie wiedzial ze ban jest za blachostke:) a skad taka odbudowa. Dobrzy ludzie istnieja. Piwiem jak latte mam wielu przyjaciol co pomagaja w odbudowie z wyzszych…
-
i tu tworzy sie problem bo usagi wsiakl:)
-
a mi najbardziej sie te wasze wyliczenia podobaja tak jak bylo u mnie tak i tu ile byscie nie mieli strat to na koniec wychodzi ze jest duuuuzy zysk nic gratuluje ale chyba ten zysk to juz z push kontami zliczyles co trafisz niebawem:) Brawo wy
-
06-02-2019 17:10:22 - Riphagen [LOWCY] - 230.71% Dnia 06-02-2019 17:10:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Okręt wojenny 28.737 Niszczyciel 6.155 _________________________________________ Obrońca bugaj0007 [Sherwood] ________________________________________________ Mały transporter 27 Duży transporter 481 Lekki myśliwiec 116 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 24 Okręt wojenny 5 Recykler 2 Sonda szpiegowska 20 Bombowiec 2 S…
-
03-02-2019 05:48:02 - Riphagen [LOWCY] - 118.14% Dnia 03-02-2019 05:48:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca dzikaprukfa [C E] ________________________________________________ Mały transporter 4.655 Duży transporter 1.272 Krążownik 200 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Riphagen [N C] ________________________________…
-
CO tu duzo pisać było ni ma. surowce zostaną dobrze wykorzystane proszę się nie martwic. Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 01-02-2019 15:21:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Bad Boy [KWK] ________________________________________________ Mały transporter 549 Duży transporter 32.146 Lekki myśliwiec 1.142 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 122 Okręt wojenny…