Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-32 z 32.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• B.H. 23 a.k.a Żubrzyk :))

miodzio - - Archiwum CT

w takim badz razie mój futrzasty przyjacielu - jakbyś nazwał poszczególne pozycje

miodzio - - Archiwum CT

powiedz mi mój włochaty przyjacielu, jaka pozycje w zapasach lubisz najbardziej

miodzio - - Archiwum CT

Zuber - leniu smierdzacy - żebym ja ci musiał podbijać temat paskudo pierońska <w tym miejscu znajduje sie emot z gg - dobrze wiesz jaki > a pytanie - hmmmm Jaki napis chciałbys zobaczyc pod kapslem z tymbarku

• gdzie jest psiaaaaaczek kiedy spi czy on czasem bywa zuy ? Dokad tupta gdy chce jesc - powiedz mi bo wiedziec chceeee

miodzio - - Archiwum CT

co mozna spotkac po drugiej stronie roga jaka trawka smakuje ci najbardziej gdzie stonka nie moze tam ... ???

• Cytat: „vonHell napisał(a) Cytat: „jeth napisał(a) hmm modzi są fajniejsi ale smodom trzeba się podlizywać ” czy zdajesz sobie sprawe, ze wlasnie podpisales na siebie wyrok ? :D” teeee pieklasty, zostaw mi psiaka w spokoju !!! prawde ci napisal i za to powinines go cenić poza tym smody sa faaaaajne - z małym WYJĄTKIEM :D:D:D:D:D dzecik - który gwiazdozbiór lubisz najbardziej i dlaczego

miodzio - - Archiwum CT

Jakbyś się czuł zostając pierwszym Żubrzykiem sań Świętego Mikołaja Co robisz gdy łapie cie nostalgiczny nastrój Sen który zapadał ci w pamięc

miodzio - - Archiwum CT

a Zubrzyka to po futerku "skrob skrob, drap drap"

miodzio - - Archiwum CT

żubrzyk tyłek jestes i tyle taki opatulony - nic nie widac !!! ja chce żybrzyka w calej okazałości - a mój zegar tyka :D:D:D więc spiesz się spiesz a co do pytań: ciekawe wspomnienie z dziecinstwa jaki przedmiot lubiales w podstawówce czy byłes grzecznym uczniem kiedy odkryłeś w sobie żubrzyka

miodzio - - Archiwum CT

ja chczem zdjęcie żubrzyka, ja chczem zdjęcie żubrzyka, ja chczem zdjęcie żybrzyka :D:D:D:D:D masz na to niewiele czasu, bo potem zostawiam ci baryłke pod opiekę i sruuu nie ma miodzia...

miodzio - - Archiwum CT

to ja poprosze o siakies foto bo jeszce nigdzie nie widzialem 1. żubrzyk na łączce 2. żybrzyk z futerkiem 3. żubrzyk bez futerka 4. żubrzyk koło mojej baryłki

miodzio - - Archiwum CT

to ty młoda dupa jestes a pytanie nie wiem jakie :P:P:P moze dlaczego zubrzyk a nie byczek albo pszczółka :D:D:D