Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no .....tutaj to już ZACNIE Panie Kolego Gratulejszyn ! Obrońcy odbudowy
-
szajka [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] vs. 007massive [MISIE] ~ 40 206.66%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postszalejesz Szajek GRATKI ! obrońcy odbudowy
-
dobry wieczór Wam ogejmowa brac spokojnie, tylko spokojnie to nie moje ani na mnie (Diki - Ty zbóju ... ) mam wielką przyjemność przedstawić Wam piękne i zyskowne COME BACK naszego strażaka Bartka ! chwilę go nie było, troszkę go motywowałem, Bakcyl "też" ale koniec końców wrócił z przytupem - po swojemu - HEJ ! Szalony pozdrawia całą rodzinę TEMPLARS i Znajomych Dedki dla RYBKI (czyli mnie - skromniś ) i idzie "Pozdro" dla Młodego - Gru... (ode mnie, przy okazji, TEŻ ! ) może ochota na grę wróc…
-
poczułem się wywołany do odpowiedzi, nie wchodziłem w dział z raportami s@d, bo jest tego multum, a że sam nie uczestnię w tym więc nie musze się tym interesować, co roku zresztą; o całej sprawie przeczytałem w wiadomościach i dyskusji o tym w moim sojuszu, gdyż sojusznicy o "TYM" pisali. Chciałem sam na spokojnie przeczytać i skomentowałem/zapytałem co i jak w tym dziale. Gdyby nie to, to bym w ogóle nie wiedział o sprawie. Sojusznicy nie znali szczegółów, tylko napisali że zaistniała taka sytu…
-
rozumiem więc że tym st nie ma sie co chwalic, ale dlaczego ? taki duży % i taki zysk olbrzymi. Autor tego st powinien piać z zachwytu i się pochwalić, chyba że coś jest nie tak z tym st. Na innych uni bywały takie sytuacje, nawet w moim sojuszu, że złomowano swojego tylko po to aby łup nie wpadł w ręce przeciwników. Ale było to oficjalnie napisane i przedstawione i kazdy wiedział o co chodzi. Tutaj jest dziwna zmiana nicka i milczenie obrońcy (oczywiscie zmiana nicka to każdemu i zawsze wolno).…
-
a ja mam pytanie, bo trochę nie skillowoec jestem i nie rozumiem tego. To konto krzycha1992, teraz pod innym nickiem, to czy starcie z faustem pojawi sie na boardzie w dziale Starcia Tytanów ? Bo ja w s@d nie uczestniczę a chciałbym takie rw widziec w Starciach Tytanów. Bonprzeciez jak sie je tu wstawia to chyba i tam powinno byc ?
-
Wrum [TEMPLARS_1] & Mallory [P N] & Hetevox [P N] vs. CiX [AVALON] & Generalo [AVALON] & gold6666 [AVALON] ~ 62160.52%
RYBKA79 - - Starcia U68
PostTRAFIONY ZATOPIONY żeby nie usuneli wpisu , jeszcze raz GRATKI a obrońcy odbudowy ps. Darek, moze jeszcze jakies st walniesz
-
Wrum [TEMPLARS_1] & Mallory [P N] & Hetevox [P N] vs. CiX [AVALON] & Generalo [AVALON] & gold6666 [AVALON] ~ 62160.52%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postmiałem pisać coś o Michale, kogo wychłosta albo kogo wyrzuci z Sojuszu, już układałem sobie co napisze a tu proszę... Poziom czuwa - to się ceni ! fajne i prawdziwe słowa o Templarsach - za to PLUS dla Poziomki ! a co do starcia, Diki i Guderian, jakoś tak dajcie WIĘCEJ złomu dla Hetevoxa, bo chłopina ostatnio szaleje, już chyba dwa razy cały ogejm przeszedł i ma niestety najwięcej strat, poświęca się - doceńcie to ! GRATULACJE dla całej ekipy ! obrońcy odbudowy; ps. pamiętacie z u1, jak taki je…
-
zygunia [KOMORNIC] vs. Wrum [TEMPLARS_1] & aduch [TEMPLARS_1] ~ 2963.81% OBRONA
RYBKA79 - - Starcia U68
Postw końcu trochę więcej czasu, więc "coś" można skrobnąć... - pani Zyguniu, to pani wina to st, bo kto to widział tak z samego rana atakować Templariusza... my są poważny Zakon z zakonnikami i zakonnicami a nie jakieś różowe przebierańce, poza tym, wychodzą braki znajomości zasad chrześcijańskich co robią zakonnicy i zakonnice w niedzielę wczesnie rano ? "dzień święty święcić" ! - jak BYK stoi w Dekalogu! więc były poranne modlitwy, jeszcze przed śniadaniem, poranne toalety i wspólne śniadanie...w…
-
Wrum [TEMPLARS_1] vs. Caribena Versicolor ~ 76837.62% PB, akcja kolonizacja + ninja bonus
RYBKA79 - - Starcia U68
PostNo wypada przeprosić całe uni bo masz młody się nie przebił tongue.png ale uczy się, jest ambitny, stara się ... biggrin.png miał być zesłany do naszej akademii żeby się podszkolić i nabrać szlifów albo do sojuszu górniczego no ale u niego kopalnie leżą biggrin.png więć musi zostać dalej z nami wink.png obiecujemy poprawę ! - takie nie przebicia się nie powtórzą ! dobrze że Darka zmobilizowałem do lotu do końca, bo nie wiem jakby to się skończyło grin.png jo ale dobry wujek Lukasz czuwa i wspier…
-
Finek [P N] & Mallory [P N] vs. krzychu1992 [3 X] ~ 425393.65% TOP7 ACS ogame.pl X1
RYBKA79 - - Starcia U68
Postwiecie co jest najfajniejsze w tym rw ? że obie strony, PN i 3X - mimo że mocno rywalizują ze sobą i wiodą prym na tym uni, to w TYM KONKRETNYM ST nie ma żadnych bluzgów, przekrzykiwania, insynuowania itp... - jest z obu stron kultura i uznanie tegoż faktu (dla 3X bardziej bolesna); zapewne jest to spowodowane znana przyczyną dlaczego był bfs obrońcy; Diki trzyma poziom jak zwykle, i w rw i w dyskususji - więc gratulacje dla atakujących, obrońcy - odbudowy z doku ! - powód jest w pełni akceptowa…