Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ja tam licze na max xX (x7 x12 lub nawet więcej) jeśli chodzi o eko i badania, bo normalne szybkości są po prostu nudne, zresztą są teraz uni gdzie gra 700 osób nawet nie ma kogo pofarmić, a ja akurat lubie grać eko/badania.
Hej, pytanie które pewnie zainteresuje tylko estetów, czy jest może w planach lub było dyskutowane możliwość zmiany wyglądu planet i księżyców? Chodzi mi o zmianę miniaturki w galaktyce oraz zakładki podgląd. Coś jak reskin czy tak zwana trasmogryfikacja znana np z cześci gier takich jak World of Warcraft czy Diablo 3
Losowana jest nowa grafika, ale mimo że miniaturek jest kilkadziesiąt, to dużych grafik z 6 na krzyż niestety, ostatnio zrobiłem zieloną lodową i różową lodową a grafika była po prostu płonąca czerwona.
Z tego co widziałem to z tej strony zgadza się 14/15 sprawdzonych przeze mnie planet, więc spora szansa jest, że rzeczywiście się udaje trafić z przewidywaniem. Ale nie zawsze. Ciekawe, że w sumie nie ma jakiegoś katalogu gdzie można podejrzeć to wszystko, ilość tych grafik nie jest jakoś porażająca, a sporo firm czy fanów tworzy jakieś swoje wikipedie, do ogame też znalazłem, ale nie ma tam wszystkiego. Ok, możemy coś podziałać @Hermes
No niestety tylko jeden typ się wyświetla, ale wpisując trochę inne frazy kilka znalazłem, dla potomnych, jak ktoś znajdzie więcej to proszę wrzucać imgur.com/a/WbG5neQ WbG5neQ
O super, o takie coś mi chodziło, czyli obojętnie jaka miniatura wyskoczy w podglądzie galaktyki to tylko z tych 6ciu jest losowany obraz? Myślałem że jest tego więcej A mógłbyś jeszcze wrzucić grafiki księżyców, też z podglądu? Tytuł zmieniłem zgodnie z sugestią
Hej, mam pytanie czy jest gdzieś możliwość obejrzeć wszystkie możliwe grafiki jakie może mieć księżyc lub planeta? Chodzi mi o ten obrazek który się pojawia w zakładce podgląd. W podglądzie galaktyki widąc wiele różnych kolorów i typów planet.