Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 165.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A kto powiedział , że liczyć nie potrafię ? Bo ban za bash jest błędnym liczeniem ? A może celową zagrywką ?? 2 nieudane ataki , 6 fal niszczenia moona z czego 4 padają i bilans -80kk. Nagroda ? Ban na kilka dni. Piekny regulamin. No ale przecież go zaakceptowałem Pogromca Łosiów akurat sojusznik ma więcej do stwierdzenia niż obserwator na forum. Więcej widzi , więcej rozmawia , zna lepiej. A Ty akurat powinieneś wiedziec dobrze jak gram bo jestes kilka układów obok Na odpowiedź obrońcy nie masz…

• Nie mają ze mnie zysku za anty , więc nie jestem im potrzebny . Co to za klient co korzysta , a nie płaci

• Z początku miałem nie opisywać akcji , ponieważ wytykanie błędów , wiąże się z ich naprawą. Skutek negatywny. Jednak kij ma zawsze dwa końce , więc wiedzę można też wykorzystać w sposób pozytywny. Historia niżej wymienionego gracza/bota sięga pamięci z początku powstania uni. Był sobie sąsiad , który latał z planety pod moonem na ekspedycje 24h. Pomyślałem - da się. Zależy mu to niech lata. Bardzo aktywny gracz , więc póki co nie staram się zapakować w recyklery. Ponad tydzień temu zauważyłem ,…

• 1. Nikogo na siłę nie oskarżasz , ale piszesz ironicznie na publicznym forum odnosząc się do nie wiadomo kogo. 2. Mogę porównać grę na ogame do wszystkiego innego. Do kupna samochodu , do pójścia do lekarza , do żony , do pogody. Kupienie samochodu za zarobione pieniądze niczym się nie różni od kupienia czyjejś pracy za również zarobione pieniądze. Nie porównam do kradzieży samochodu bo nikt kont nie kradnie. Jest oferta , jest klient , jest transakcja. Każdy w życiu kieruje się własnymi , które…

• Cytat od PogromcaLosiow: „Hmm, zgodzę się z powyższą opinią, żeby oszukiwać w ogame, toż to tylko cyfry, a niektórzy kładą siano, kupują konta złomują je, co to za frajda i co z tego top ... ” Co to za frajda jeździć wypasioną furą za 500k jak można starym golfem ? Po to się coś kupuje by zaspokoić własne potrzeby , albo po to by być gościem i mieć frajde wlaśnie. Nie piszę , że to akceptuję , ale nie lubię głupich komentarzy i pytań ... Gość , który kupuje , chce być najlepszym i chce byście mu…

• - Iwa13.05.2020 0X:16:12 Coś jeszcze wysyłasz? - Iwa14.05.2020 0X:36:57 Trochę patowa sytuacja... Jak to sytuacja potrafi się zmienić w 24h ... : ) Dnia 14-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ChlopiecDoBicia [SPQR] ________________________________________________ Okręt wojenny 43.724 Pancernik 1.609 _________________________________________ Obrońca Iwa [UnD] ________________________________________________ Mały transporter 9.206 Duży transporter 3.040 Lekki myśliwie…

• Kilkugodzinne wyczekiwanie i bum. : ) Dnia 12-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ChlopiecDoBicia [SPQR] ________________________________________________ Krążownik 19.901 Okręt wojenny 41.000 Pancernik 1.324 _________________________________________ Obrońca Pan Kamiluch [I-G] ________________________________________________ Mały transporter 7.277 Duży transporter 2.307 Lekki myśliwiec 29.553 Ciężki myśliwiec 5.430 Krążownik 3.571 Okręt wojenny 3.693 Statek kolonizac…

• Uciekł z moona na planetę ... z planety już nie dał rady ...próbował coś tam podkraść , ale nie bardzo mu się to udało. Być może obrońca grałby dalej , gdyby nie dodatkowe wloty następnego dnia na następne planety i moony : ) Dnia 12-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ChlopiecDoBicia [SPQR] ________________________________________________ Okręt wojenny 39.672 _________________________________________ Obrońca La persona indicada [PGR] _______________________________…

• Akcja nie wymagała jakiejś super obserwacji czy zaangażowania z mojej strony , ale jako , że % jak na solówkę (mimo dużych strat własnych) bardzo przyjemny (chyba nawet top 1 ) to pozwolę sobie wstawić. Cel znaleziony , mobilizacja i przygotowanie , oczekiwanie i oto rezultat. Do pewnego momentu obrońca był zalogowany i odświeżał. Co się później stało to tylko on sam wie ... Nie sądziłem , że uda się zebrać wszystko i jeszcze dobić , a jednak ... Pozdrawiam sojusz SPQR , WOWWW z Mensy oraz wszy…

• Cytat od Godfather: „Graty , ładnie się rozkrecasz ” Zgadza się ...jest tylko jeden problem.Maciek wskoczył do top 10 , więc lada dzień dostanie miano pushera i oszusta Przecież wszyscy z czołówki są burakami i grać nie potrafią Graty RW

• Skończyli grać całym sojem , powyłączali wydobycie na planetach i postanowili rozbić się o kogoś z topki -oto cała historia moich faremek Jest też druga opcja: postanowili zezłomować kamyka , nie spodziewali się podstawki , powyłączali kopalnie i skończyli grać Długo zastanawiałbym się czy podstawiać ... co prawda fajny % , ale weź teraz trać czas , sloty , wyliczaj i odsyłaj to wszystko...

• Gratuluję starcia. Mimo pierwszych podejrzeń , starcie okazało się prawdopodobnie czyste ( bez urazy ) . Zawsze cieszy sojuszowy ACS , a jak dodać do tego piękny % , rekord i atmosfere wokół samego starcia to już jest czego pozazdrościć. W końcu wielu z Nas gra właśnie dla takich chwil. Co do pokonanego...ciekawość zżera czy to nowy własciciel czy stary. Dawał ładnie radę , po czym konto zostawione bezpańsko ... ktoś sie po prostu nie popisał. No , ale tego się już pewnie nie dowiemy. Jeszcze ra…

• Cytat od Czarnobrody: „a powiedzcie mi jedną rzecz: na Quantum nie pokazuje mi minut... albo są akty albo nie ma nic. I sprawdzam to od tygodnia i mnie to zaczyna ciekawić. Co więcej, czasami trójkącik jest czerwony a czasami pomarańczowy jak na pokazanym obrazku: (sprawdzałem na operze i na mozilli) prntscr.com/sb7oaf ” Miałem tak samo Czekałem , aż zapalą się minutki , a one się nie pojawiały I tak oto sąsiad uratował swoją flotę , a mógłby być już w reckach hehe Kwestia ustawień , ale widzę ,…

• Najgorsze jest to , że mamy do czynienia z kopiuj/wklej. Rozumie napisać " wgramy aktualizacje poprawiająca błąd ten i ten ...". Wtedy mimo , że znowu z Nas zrobią baranów to przynajmniej można napisać potem: " a jednak nie naprawiono błędu tego itp. ". Jednak napisać " naprawiono błąd ... " , którego wogóle nie naprawiono to już czysta kpina Powinni za to karać ...

• Cytat od Apofis: „Weszła aktualizacja 8 poprawiająca błędy wiadomości i nic się nie zmieniło. WTF ” Haha tego nawet już nie warto komentować ... Brawo GF :D:D:D

• Cytat od wampek: „Myślicie, że kiedyś w końcu uda im się naprawić tą grę? ” a widziałeś kiedykolwiek jedną rzecz , którą naprawili bez spieprzenia drugich ? Jedną naprawią , 3 inne się zepsują. Wychodzę z założenia , że szybciej uda im się skasować grę ( przez przypadek ) niż ją chociaż w połowie naprawić. A najbardziej jest żałosne to , że dużo osób za nią płaci , a w chwili obecnej nie mogą nic zrobić. Grają na szwabskim gównie i zero zwrotów , rekompensacji czy czegokolwiek... Kupując wczoraj…

• Cytat od Dewey: „Famek jak oddawal mowil, ze dawno nie gral na drugim takim slabym uniwersum. ” Dlatego wybrał Ciebie ? Byś sobie poradził ? Czy dlatego się zgodziłeś bo sobie poradzisz ? Jacy gracze , takie uniwersum ...

• Może jakby Art napisał zamiast " we wiadomościach z rynku " tylko " w wiadomościach z rynku " to aktualizacja naprawiłaby błąd. Jaki GF taki Art...jaki Art taka poprawka Na prawdę nie potrafię zrozumieć jak można robić poprawkę , która nie poprawia nic , a w dodatku jeszcze więcej psuje ?

• Cytat od Absurd: „Poprawka (która i tak nie poprawia :E) Dzisiejszy path miał naprawić wiadomości z rynku (choć nie wydaje mi się, żeby to było w poście wcześniej) board.en.ogame.gameforge.com/i…/817470-version-7-2-1pl6/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8735564#post8735564 (Ukryta treść) ” To nie tylko wiadomości z rynku , ale z każdej dostawy czy to stacjonuj , czy powrót fsa czy wszystkiego innego.

• Cytat od Absurd: „Filtry działały. Ale po co to zgłaszać? Łiiikend już w sumie jest. Zgłosimy za tydzień to też będzie spoko ” I to długi ... może taki cel miała aktualizacja ? Najpierw nie wiedziałeś co kupiłeś , a teraz nie wiesz jak kupić do pary...