Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 165.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Złom wyparował Dnia 26-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Senator Vesta ________________________________________________ Mały transporter 1.990 Duży transporter 10.954 Lekki myśliwiec 1.495 Ciężki myśliwiec 314 Krążownik 228 Okręt wojenny 30 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 740 Sonda szpiegowska 182 Bombowiec 89 Niszczyciel 31 Pan…

• Dnia 26-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.777 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Immo ________________________________________________ Mały transporter 5.768 Duży transporter 2.265 Lekki myśliwiec 3.930 Ciężki myśliwiec 4.545 Okręt wojenny 315 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 51 Sonda szpiegowska 16.873 Bombowiec 121 Niszczyciel 93 Pancernik 29…

• Dnia 26-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.057 Pancernik 3.763 _________________________________________ Obrońca oko [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 37 Duży transporter 5.797 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 146 Krążownik 12 Niszczyciel 14 Pancernik 4 Reaper 33 _________________________________________ Po bitwie... Agresor GramBoLub…

• Dnia 26-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 2.000 Okręt wojenny 8.779 _________________________________________ Obrońca Engineer Star ________________________________________________ Mały transporter 3.365 Duży transporter 4.645 Lekki myśliwiec 12.958 Ciężki myśliwiec 549 Krążownik 1.354 Okręt wojenny 1.101 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2.605 Sonda szpiegowska 4.351 Bombowiec 108 Pan…

• Dnia 24-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 Pancernik 2.464 _________________________________________ Obrońca mis malinowy [GODS] ________________________________________________ Mały transporter 2.752 Duży transporter 1.128 Lekki myśliwiec 5.777 Ciężki myśliwiec 1.245 Krążownik 539 Okręt wojenny 472 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.240 Sonda szpiegowska 7.064 Bombowiec 61 S…

• Cytat od Virus: „Tu nie ma łamania żadnych zasad, poniosłeś większe straty aniżeli obrońca, więc to on jest stroną zwycięską w tej bitwie i to on jedynie może wstawić to starcie jak ST. ” Guzik prawda. Następny mądry ... Zbiórka złomu jest brana pod uwagę tylko w trwania WOJNY i ona wskazuje zwycięzce. W ST zwycięzce pokazuje raport , a nie zbiórka. Zwycięzcą starcia jest ta strona, którą wskazuje wygenerowany przez grę raport.W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez…

• Strona wygrana , która dostała wpierdziel ... :E:E:E XXX czy jk Ci tam kozaku...to nie jest wojna i tu zbiórka nie ma nic do rzeczy. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

• Zależy z jakiego punktu widzenia popatrzymy. Dla mnie utrata 5 fal gsów to nie 5 złomów tylko 1. Także był 2 razy złomowany ( teraz już 3 ). Jak jednego dnia rozjadą Ci 8 moonów w jednym czasie to powiesz , że dostałeś na danym uni 8 czy 1 złoma? Rozumowanie autora niezrozumiałe. Nie ważne jak zaczynasz , ważne jak kończysz. Grunt to umieć się podnieść po porażce. Dużo rzeczy nie widać na forum , ale inni też dostają pstryczki w nos i jakoś nie chcą się chwalić

• Dnia 23-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.000 Pancernik 1.893 Mały transporter 3.183 _________________________________________ Obrońca Danny2106 [SPQR] ________________________________________________ Mały transporter 665 Duży transporter 285 Ciężki myśliwiec 700 Krążownik 255 Okręt wojenny 217 Recykler 150 Sonda szpiegowska 2.864 Bombowiec 108 Niszczyciel 79 Pancernik 38 Reape…

• Obrońcy SzO. Chwile po ataku się zalogował i coś tam na odbudowe ma. Mnie zysk zadawala. Pozdrawiam sojusz i życzę wszystkim Wesołych Świąt Dnia 23-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 25.799 Krążownik 5.389 Okręt wojenny 3.166 Pancernik 1.776 Pathfinder 273 _________________________________________ Obrońca Tik_Tak [LHiP] ________________________________________________ Mały trans…

• Dnia 22-12-2020 16:58:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.920 Pancernik 1.527 _________________________________________ Obrońca Avenger [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 314 Duży transporter 45 Lekki myśliwiec 2.555 Ciężki myśliwiec 675 Krążownik 314 Okręt wojenny 290 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 53 Sonda szpiegowska 613 Pancernik 195 Pathfinder 45 ___…

• Dnia 23-12-2020 11:30:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca komis [ZAA] ________________________________________________ Mały transporter 2.419 Duży transporter 629 Lekki myśliwiec 836 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 11 Okręt wojenny 20 Recykler 2 Sonda szpiegowska 1.611 Pathfinder 332 _________________________________________ Po bitwie... Agresor …

• Dnia 22-12-2020 12:43:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.071 Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca Sovereign Vostok [GODS] ________________________________________________ Mały transporter 3.964 Lekki myśliwiec 2.934 Ciężki myśliwiec 1.231 Krążownik 735 Okręt wojenny 50 Recykler 31 Sonda szpiegowska 2.458 Pathfinder 206 _________________________________________ Po …

• Złom u obrońcy. Mi został farming. Dnia 22-12-2020 10:30:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 3.973 Okręt wojenny 114 Pancernik 1.134 _________________________________________ Obrońca dziadek [AGR] ________________________________________________ Mały transporter 459 Lekki myśliwiec 809 Ciężki myśliwiec 2.417 Krążownik 170 Okręt wojenny 190 Recykler 31 Sonda szpiegowska 5.040 Bombowiec 4 Niszczyciel …

• Ostatni post by nie zaśmiecać. JAk masz szybsze auto i jeździsz więcej kilometrów niż przeciętny kowalski to jest większe prawdopodobieństwo , że Cie radary złapią niż kowalskiego Poza tym cel staje się zacny i jest większe zaangażowanie na trafienie Bluesa niż przeciętnego Kowalskiego i za to należa się gratulacje. A tak poza tym to trzeba korzystać ile wlezie skoro to taki łatwy cel , a nie się śmiać Pozdrawiam i Wesołych Świąt.

• Nie pozostaje nic innego jak pogratulować zgrania i zaangażowania w akcję. Co do skilów , zazdrości i anty. Dajcie już spokój z nią , większość korzysta , więc to nie ma sensu. JAk dają za darmo to każdy bierze , z nagród , z ekspa itp. Jak ktoś kupuje to już jest beee. Widać innych stać wydać 10 razy więcej niż mnie i tyle. Nie obrażam się na to. Te RW pokazało , że każdego można ubić , nawet tego najmocniejszego. I wlaśnie z tego RW można brać przykład , a nie zakładać jakieś bezsensowne temat…

• Wstawiam za kolegę ... hahahahahahaha ... i tyle w temacie

• Zawsze mnie zastanawiało czemu flota kupiona jest zła , a obrona kupiona jest dobra ? hipokryci ... Bo wtopił top 1 ... jakby wtopił top 100 to by było " SzO , obrońcy nie gratuluję bo nie ma czego , ST za kasę ... " Ps. Lord skila nie kupisz ... xD

• Sojusz - ubiegaj się.

GramBoLubie - - Błędy w grze

Błąd się naprawił. Tak jak pisałem wyżej , udało mi się tylko raz złożyć podanie. Po 24h dostałem właśnie wiadomość , że podanie odrzucono i odblokowało możliwość składania kolejnych podań PS. Uprzedzając Wasze myśli , nie , nie wisiało mi podanko w innym sojuszu. Zostało ono od razu odrzucone , ale system potrzebował 24h na poinformowanie mnie o tym i odblokowanie następnego ubiegania się .

• Sojusz - ubiegaj się.

GramBoLubie - - Błędy w grze

Witam , nie mogę złożyć podania do żadnego sojuszu. Nowe uniwersum. Udało mi się tylko raz , wczoraj w południe. Po odrzuceniu podania już drugiego nie mogę. Czy to z galaktyki , czy ze statystyk , czy z wyszukaj sojuszu... Za każdym razem wyskakuje błąd: Nie możesz starać się o przejęcie. Aktualnie sojusz nie przyjmuje żadnych podań. Mimo , ze sojusz ma otwarte podania i jest zakladka ubiegaj sie to po jej kliknięciu wyskakuje powyzszy komunikat. Dotyczy to każdego sojuszu do ktorego próbuje si…