Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Skoro nie bywasz na meczach Legii to skąd wiesz jak są sprzedawane bilety ? Z formułki ze strony Legii ? Na tryyyyyy się wypowiadasz skoro najzwyczajniej w świecie nie masz pojęcia ? Proszę wytłumacz mi ? a jak tam TT Starucha coś nowego jest ?

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Dalej brnij w gówno Zapytam jeszcze raz byłeś na meczu na Ł3 nie mówiąc o wyjazdach czy nie ? Prosta odpowiedź tak/nie Facebook,Twitter,Instagram etc wszystko ma Staruch Widzisz Chatek bagin ma ostrą konkurencje

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Widzisz gówno wiesz o sprzedaży biletów Formułka formułką, życie życiem.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Legia dostaje pule biletów i je sprzedaje. Lokeren sprzedało ok.200 sztuk na miejscu,ale jak się próbuje błysnąć w internecie to tak jest gambit. Sam kupiłem dla 4 znajomych z Brukseli bilety przed meczem ps. Staruch zobowiązał się chodzić od następnego meczu z rózgą i będzie karał niegrzecznych. Zapytam byłeś kiedyś na Łazienkowskiej nie mówiąc już o meczu wyjazdowym ? Czy twoja wiedza pochodzi z sieci stawiam opcje nr.2

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Koszulka, a cała kolekcja to jest jednak różnica ?

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Poczytaj wywiady z Leśnym wtedy będziesz więcej wiedział Właśnie dlatego Legia doczekała się swojej ,,prywatnej" , ,,własnej" kolekcji. I będzie stała w jednym rzędzie z takimi firmami właśnie jak Ajax czy Milan co do tej pory było NIEMOŻLIWE.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Teraz przełóż to na polskie podwórko

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Podaj przykłady gdzie adidas robił specjalne kolekcje, nie Nike.Proszę bardzo panie moderatorze.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Poczytaj czy Adidas robi specjalne wzory dla klubów czy daje do wyboru z katalogu wtedy możemy dyskutować. Boli brak wiedzy ? Także teraz czytaj internety i jak się doczytasz to porozmawiamy dalej o myśleniu

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Cytat: „chwilowo tylko to że uwaliło sobie wizerunek w Europie.myślisz że poważny sponsor w razie awansu do LM przyjdzie po wszystkich tych wybrykach? kto o zdrowych zmysłach chciałby swoim logiem popierać rasizm?” Co chwila jest śpiewka,że sponsorzy nie przyjdą przez bandę kiboli Fortuna daje mega kase na nasze warunki, pepsi też nie przeszkadzało z każdą chwilą poszerza się grono sponsorów. Adidas zrobi na stulecie specjalna dedykowaną kolekcje dla klubu. Dodatkowo napiszę, że mamy głęboko to …

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Wszystko jasne jest napisane w oświadczeniu jak ktoś będzie to zrozumie jak nie trudno. Nie nasz problem były kiedyś flagi White Legion i Wild Boys teraz nie ma. We własnym gronie i zakresie będziemy decydować jak wygląda nasza trybuna i jakie panują tam zasady koniec kropka.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Trafiła się prawdziwa perełka Wiesz nie wiem jak Ty, ale oprócz bojkotu to tylko naprawdę ekstremalne sytuacje powodują,że nie ma mnie na Ł3 i jak napisał Chatek to nie trybuna dla lansu i każdy, który tam przychodzi i nie potrafi się dostosować będzie dostawał w cymbał ot sorry taki mamy klimat. Chatek raczej czy ktoś przyjdzie i mi pomoże bo gówno wiem,ale chce błysnąć w sieci tylko nie mam konkretnych argumentów ;D

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Kiedyś to były tylko tojki, a ten piszę, że kiedyś było inaczej Zresztą sam typ powiedział,że nie chodzi na Żyletę, a wie wszystko najlepiej uwielbiam takich bajkopisarzy

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Twój szacunek mam głęboko, a to,że nie potrafisz poprawnie pisać po raz kolejny potwierdziłeś Masz rację nie komentuj więcej chyba, że nauczysz się poprawnie pisać w co wątpie niestety.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Dziękujemy nie wracaj nie musisz dobrze tam bez Ciebie jest Twój wywód niczym najlepsze komentarze z onetu Chlip chlip pogrążony w rozpaczy Nie wracaj nie musisz możecie sobie pisać, a życie toczy się dalej i wasze pisanie w sieci jest tyle warte co zeszłoroczny śnieg. ps. Wytykać brak znajomości języka polskiego samemu nie potrafiąc poprawnie napisać zdania brawo dobry mózg z ciebie Pozdrawiam

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Dzwoń do Ewy Drzyzgi będziesz mógł się sprawdzić w tv Poczytaj oświadczenie grup i jeśli dobrze potrafisz czytać ze zrozumieniem to znajdziesz tam fragment, który odnosi się do twojego ostatniego zdania. Jutro kolejne 3 pkt do kolekcji dopisujemy

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Histeria w narodzie trwa III WŚ blisko

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Bagin chlip chlip chlip. Popatrz na pozytyw znowu mogłeś walnąć posta w temacie Legii Warszawa możesz czuć się spełnionym o swoim klubie nic nie potrafisz napisać jakie to przykre Dla mnie wraz z alfą i omegą jesteście odpowiednikiem pewnych osób z Nord w Brukseli najlepsza beka z dziennikarzy,którzy nie byli w Lokeren, a udają alfy i omegi niczym ta nasza forumowa ogólnie Belgia/Bruksela ładne miasto ale czarnuchów i ciapatych za dużo ps. swojego czasu na stadionach w PL były reklamy BLACK POWE…

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

I po Lwowie niestety urlopy,noclegi,plany poszły w siną dal. Duży minus dla Leśnego & company.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Hurra kolejne punkty do rankingu !! Jak tam panie rankingowy przedstawia się po tym meczu ranking? Mecz nie porywający,ale 3pkt bliżej do awansu Żyro 1 połowa bardzo dobra druga klapa totalna. Berg po celticu ma traumę do zmian.