Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Y2K [KOMORNIC] & dziuniekk [KOMORNIC] & Kmicic [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 11439.78%
Antharas - - Starcia U68
PostW imieniu buntowników dziękuję za pozdrowienia Wszystko się zmienia a dzony jak amol, ponadczasowy
-
dziuniekk [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & gonsiorek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Frederikus [HARIBO] ~ 131649.9%
Antharas - - Starcia U68
PostŁadnie przeorany bunkier i zysk też fajny Oby więcej i częściej
-
mad max [KOMORNIC] & Kmicic [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. hetman s [HQ] ~ 5835.17%
Antharas - - Starcia U68
PostPięknie trafione, wyfarnione, zatankowane Nieoszlifowany bursztyn xD Lataj lataj i przetapiaj
-
Kmicic [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & mad max [KOMORNIC] vs. Radim [P N] ~ 61904.56%
Antharas - - Starcia U68
PostPiękne pb widać ten potencjał który drzemie w tej nieoszlifowanej sztabce srebra (żarcik) Super ze siadlo i zysk się zgadza Miłego przetopu
-
Valhalla [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. tyskie1 [HARIBO] ~ 224789.33%
Antharas - - Starcia U68
PostTo by tłumaczyło te wiadomości w środku nocy , nie jestem nawet zły że mi telefon wibrował super Ci siało i zysk też zacny , potencjał ogromny i wszystko się ładnie potwierdza ! super że z nami jesteś bo taki diamencik cieszy lataj dalej i zaskakuj bardziej (pozytywnie) ! Grateczki !
-
mad max [KOMORNIC] & Kmicic [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. zupka666 ~ 12450.46%
Antharas - - Starcia U68
PostMyślałem że już komentowałem wszystkie twoje st z weekendu a tu znów coś grateczki
-
z braku laku pozdrawiam sojusz, znajomych, dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 25-07-2021 10:18:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Reaper 1.250.000 _________________________________________ Agresor mad max [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Barthelm ________________________________________________ Duży transporter 45.526 L…
-
mad max [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. majnaj-koala [HARIBO] ~ 10029.98%
Antharas - - Starcia U68
Posttypowy górnik ja latam tylko żeby dorobić gratki !
-
Selavi [KOMORNIC] & mad max [KOMORNIC] & Kmicic [KOMORNIC] vs. Mario Polo [Honor] ~ 12902.04%
Antharas - - Starcia U68
PostGratulacje dobrze siadlo i udanego przetopu