Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 51.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje fs na pz z planety to nie fs xd top tam i lataj dalej ja już sobie to uni odpuściłem
-
Zrobione:D z tego wszystkiego nawet uwagi nie zwróciłem ;D Pozdrawiam^^
-
Obrońcy wczoraj udało się zwiać, dzisiaj najwidoczniej sen zwyciężył zalogowany kilka minut po starciu wywachlował resztę mety, która została. Ale jak to w życiu bywa co sie odwlecze to nie uciecze Pozdrawiam cały sojusz Discover, @mareczekz20, @Neferet, @Hammer i całą resztę która chce być pozdrowiona youtube.com/watch?v=jhUXQmtdCK8&list=RDSug433bP-mw&index=4 Dnia 15-07-2020 09:18:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kinaj Oddam - Priv [Discover] __________________________________…
-
Pozdro dla całego sojuszu Discover! Dnia 15-07-2020 01:38:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kinaj Oddam - Priv [Discover] ________________________________________________ Krążownik 14.570 Okręt wojenny 10.114 Pancernik 1.503 _________________________________________ Obrońca Powers [G_T] ________________________________________________ Mały transporter 9.492 Duży transporter 3.379 Lekki myśliwiec 1.714 Ciężki myśliwiec 984 Krążownik 299 Okręt wojenny 95 Recykler 2.047 Sonda szpie…
-
Witam serdecznie! Małe spóźnienie w wstawieniu wynika z niewielkiej ilości czasu Jakieś % są, zysk tez wiec niema źle:P Pozdrowienia dla całego sojuszu Discover! dla @mareczekz20, @Neferet, @Hammer coś ostatnio nic sie nie odzywasz:P youtube.com/watch?v=Sug433bP-m…Sug433bP-mw&start_radio=1 Dnia 11-07-2020 07:38:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kinaj [Discover] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 71.000 Ciężki myśliwiec 9.664 Krążownik 7.208 Okręt wo…
-
Sprzedam deuter!
LaresiK - - Handel Quasar
PostTak jak w temacie sprzedam deuter za kryształ/metal. Przelicznik do dogadania Możliwe stałe dostawy.
-
Gratulowale na PW, tu też gratuluję żałujcie tylko, że nie widzieliście wyrazu mojej twarzy rano Ale za to jaka impreza była wczoraj xD No nic, przetapiaj :p zabrali moona ale oddali
-
Cytat od Inkfernus: „Cytat od LaresiK: „Tak jak opisałem Skanowane było zanim wylądowało na banie a dlaczego tak się stało nie mam pojęcia możne po dzisiejszym zamieszaniu coś zawiodło, ale tutaj już nie pomogę bo nie mam z tym nic wspólnego. Sam bylem w szoku jak zobaczyłem g przy nicku. A konto już dawno nie wisi na banie, kolega widzę niedoinformowany. ” Dlatego tez pisze ze strasznie dziwny jest ten STek. Nigdy przez prawie 12 lat grania w Ogame nie widzialem bana bez urlopu tylko na czas lo…
-
Tak jak opisałem Skanowane było zanim wylądowało na banie a dlaczego tak się stało nie mam pojęcia możne po dzisiejszym zamieszaniu coś zawiodło, ale tutaj już nie pomogę bo nie mam z tym nic wspólnego. Sam bylem w szoku jak zobaczyłem g przy nicku. A konto już dawno nie wisi na banie, kolega widzę niedoinformowany.
-
Historia Rw dosyć ciekawa, po 22 nadszedł czas na skanowanie aktywka na moonie, flota stoi, na pozostałych cisza i minutki.. Latajki poderwane, recki wystrzelone wiec na spokojnie czekam Z kontem w trakcie lotu działy się różne ciekawe rzeczy, wpierw przeciwnik wyskoczył z banem, później zapaliły się aktywki na większości planet. Pierwsza myśl: zalogował i trzeba zawrócić.. Lecz flota jak stała tak stała, żadnej wiadomości.. Chyba ktoś także miał na niego ochotę, chcąc mnie odstraszyć prawie mu …
-
Wstałem dzisiaj wcześnie rano z nadzieją, że coś uda się wyszukać i jak widać opłaciło się Obrońca najzwyczajniej nie dotrzymał do zrobienia Fsa, za dużo uni do ogarnięcia Pogratulował na PW, wymieniliśmy kilka konstruktywnych wiadomości, szczerze życzę bo coraz mniej zawodników tego pokroju Pozdrowienia dla całego sojuszu The Swarm, @Neferet - strącaj te gąski dalej , @Asmo - Rozmowy, dyskusje i wsparcie , @Duza Mrowka - wracaj do nas , @>>pajda<<, Oraz dla tych wszystkich których tutaj nie wym…