Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 398.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ciap ale ja wymienilem tylko 5 graczy. Zobacz ilu sie zglosilo. O PN napisalem ze "najchetniej". Nie przeinaczaj. Jest pelno graczy z ktorymi moge byc wylosowany i tez z wrogich mi sojuszy. Jezeli nie bede w druzynia z ta 5 ktora wymienilem to bede stosowal sie do regulaminu, a jesli nie to niezostane wziety pod uwage w zabawie sad. Kogo krzywdzimy?
-
mysle ze kazdy ma swoje podejscie do sad. Ja nikomu swojego nienarzucam. Wiec nie rozumiem dlaczego oceniacie moje podejscie? Kto ci F4ust powiedzial ze taki jest cel sad? Albo gdzie to jest napisane? Kazdy ma prawo podchodzic do tego jak mu sie podoba, byle nie lamal regulaminu. Ja wlasnie nie chce lamac regulaminu dla tego zostawiam furtke by wogole w nim nie brac udzialu gdyby druzyna mi nie odpowiadala. Nie bede rezygnowal w trakcie sad bo nie bede mieszal organizatorowi. Proste rozwiazanie.…
-
1. no tak jezeli byl taki problem to go rozwiazalem. Tylko po drodze sa jeszcze inne 2. Dlaczego sadzisz ze mysle ze jestem najwazniejszy? Gdyby tak bylo napisal bym tylko nicki i tyle, a ja jeszcze pisze ze mozna nie brac mnie pod uwage w tworzeniu druzyn. 3. Pytam po raz kolejny. W czym problem? Albo trafie do druzyny z osobami ktorych nie bede atakowal, albo nie zostane dodany do projektu. Gdzie widzicie problem?
-
A filu tak sojusz zawsze bedzie dla mnie wazniejszy niz sad i to ze bede z kims w druzynie i nie bede go atakowal to nie znaczy ze musze robic z nim acs. To juz jest moja sprawa. I to ja tak chce a nie moj sojusz. Mam swoje zasady w tej grze i wara od nich. Jak mowie ze nigdy nie polece w acs z 3x misiami i boss to tak bedzie i nikomu nic do tego
-
filu to co napisales na czerwono jest nie adekwatne bo ja napisalem ze mozna nie brac mnie do sad. Proste. Wtedy sie wycofuje i nie biore udzialu, wiec o co chodzi? W poprzednim sad byly pretensje bo trafilem do grupy z samymi wrogami, wiec tym razem tego chce uniknac by nie bylo znow do mnie pretensji o skany itd. I gdzie mowa ze bede polowal na wszystkich graczy? Wymienilem 5 wiec skoro reszty nie wymienilem to planuje wobec nich nie lamac regulaminu sad gdyby do mnie trafili? Poprostu wyciagn…
-
Wedlug stronki ciap w 2017 roku bylem 139 dni na urlopie, a teraz w 2018 127 dni. Moglem o kilka sie pomylic. Wiesz ile mamy dni w roku wiec odnies sie ja co jakis czas wrzucam urlop na kilka dni, ale wiekszosc czasu normalnie fs-uje. Nie mam pojecia skad twoje obserwacje co do mojego grania link scr.hu/82y0lGr
-
Tapicer 1. Popros Ciapke to moze ci napisze ile dni bylem bez urlopu. Bez sprawdzania moge Ci odpowiedziec ze i w tym roku i poprzednim zdecydowanie wiecej gram bez urlopu. Wiec nie rozumiem dlaczego akurat do mnie piszesz taki zarzut. Oczywiscie granie z urlopu nie jest zadna obraza. No ale jak chcesz takie zarzuty robic to w sojuszu masz kilku kandydatow do tego i wierz mi bedziesz mial solidne podstawy do tego 2. Nie rozumiesz dlaczego poprostu nie zaatakuje kogos z druzyny w czasie sad? Odpo…
-
Raczej rozsadne podejscie by przypadkiem nie zepsuc zabawy. To sa nicki graczy na ktorych polece gdyby byla okazja mimo bycia w druzynie. Juz raz bylem z filu w druzynie i nie mam ochoty sluchac pretensji ze skanuje czy cos. A zakladajac tak optymistyczny scenariusz ze polecial bym na kogos i zostal bym usuniety z projektu to wtedy oslabiam pozostalych czlonkow druzyny. Poprostu uczciwie komunikuje by potem nie bylo zaskoczenia. A w sad tez nie musze uczestniczyc:) ps. Zazdrosny ze nie ma cie w …
-
- Kromak - Paradox Nocy [P N] - brak - 4955880 Flota: Lekkie Myśliwce:4104086 Ciężkie myśliwce:2622 Krążowniki:513048 Okręty Wojenne:26894 Bombowce:40 Niszczyciele:8917 Gwiazdy Śmierci:94 Pancerniki:300179 Nie chce grac w drużynie z graczami: Filu, Mili, Obserwator, Wojtekreal, Wilku Jeżeli przy tworzeniu drużyn nieuniknione będzie dodanie mnie do drużyny z którakolwiek z tych osób, to proszę w ogóle nie uwzględniać mnie w SaD. Najchętniej widzę siebie w drożynie z graczami z PN. pozdrawiam.
-
Yes nigdy nie zrobil zadnej ustawki. to co ciagle wklejasz to czyste starcie. tak wiec nie troluj. U nas niema akceptacji na ustawiane starcia i tutaj moi koledzy i kolezanki z sojuszu sa w tym temacie zgodni, a Poziom to by wywalil na zbity pysk
-
chwila moment. nikt z poza PN nie odbudowywal Yesa. zadne ATM. kilka osob z poza sojuszu deklarowalo tez pomoc, ale postanowilismy to zrobic sami - PN. Osobiscie 10 mld wyslalem, ktore zreszta na skanach widzieliscie. caly sojusz mocno spial posladki i swoje zyski przekazal, co widac w braku przyrostow w tym czasie. pozdrawiam
-
No nie moge. Filu Ty jesteś naprawde jakims wynaturzeniem. Co Ty chlopie pierniczysz, ze polowa sojuszu ma Pozioma dosc itp. przeciez wszystkie te Twoje niby informacje, to jest nasza beka z Ciebie. Dostawales falszywe info i falszywe screeny, ku naszej uciesze. Nawet ten podany sklad osob obecnych na zlocie to jest totalna nie prawda. Polowy tam nie bylo - chociazby mnie:P Wymyslasz totalne bzdury w tym temacie, ktore nijak maja sie do rzeczywistosci, a do tego oczerniasz i mam wrazenie ze z pr…
-
Pozdrawiam PN Dnia 18-11-2018 15:00:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kromak [P N] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca beny1460 [PZWP] ________________________________________________ Duży transporter 101.900 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kromak [P N] ________________________________________________ Pancernik 50.000 ( -0 ) __________________________________…