Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Skoro mamy Okręt Wojenny, możemy mieć równie dobrze Okręt Zwiadowczy albo Okręt Ekspedycyjny. Dalej...skoro mamy Krążownik czy Pancernik, Niszczyciel, to możemy mieć...Torpedowiec? Ścigacz? Albo Egzekutor? Wszystko lepsze od Rozpruwacza. No i ostatni, ten dla ekonomów, nie mam pomysłu póki co.
dużo racji, te nazwy są tragiczne. @Art - czy da się coś zrobić z tymi nazwami jeszcze? Może na tym polu dacie nam zdecydować o nazwie poprzez jakąś ankietę?
Coś pięknego choć ten rage obrońcy po gongu chyba najlepszy ot selekcja naturalna. Miłego przetopu, Viserion musisz pomyśleć żeby zostać z nami na stałe
Tak się jeszcze zastanawiam, ze przecież każdy rozsądny gracz na start uni wybierze klasę z wydobyciem i szybszymi mt, jednak flociarz później będzie musiał zmienić na ta klasę właśnie dająca jakaś tam prędkość statków bojowych...trochę flociarze będą mieli przerąbane. I jeszcze właśnie sprawa idli na już istniejących uni...oni sobie przecież klasy nie wybiorą, bo już nie grają. Automatycznie nowe uniwersa będą miały lepiej ze względu na to, ze ich idle będą miały większa produkcje, a przynajmni…
To byłby strzał w kolano, wiec nie wierze w jakieś drastyczne zmiany w prędkościach. Mi tam się podoba opcja z szybszymi statkami transportowymi, tzn szybszymi mt = szybsza farma
To dosyć oczywiste, że pierwszy wybór będzie darmowy - każdy będzie musiał się określić jaką klasą chce grać. Późniejsze wymiany, dla tych mniej stanowczych, będą już za antymaterię. Raczej nie będą to na tyle drastyczne zmiany w prędkościach flot, żeby gracze mieli z tego powodu zrezygnować. Ciekaw jestem jakie będą zmiany poboczne dla flociarzy, czy będą jakieś zmiany w teleporterach itd. No i sprawa idli, zostaną takie jakie są, czy może dostaną jakiś bonus do wydobycia?
Do przewidzenia było, że recki zostaną wyczarowane kilka sekund, lecz nie to w tym starciu jest najważniejsze. Tak właśnie dominuje się universum. % raczej prędko nie zostanie pobity. No chyba, że zeol znowu zezłomuje sojusznika Ogromne graty, ciśniemy dalej skurczybyki!