Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 74.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Selene: „Gratulacje dla agresorów, nie wpisuję się raczej na tym uni ale od czasu do czasu przeglądam ten dział, szczególnie tam gdzie wypowiadają się gracze którzy grają również na u68. W tym temacie moją uwagę zwróciło to: Cytat od Mafia Wietnamska: „Konto była bardzo długo na urlopie,jakiś czas temu zgłosił się do mnie Pan X czy pomoge mu zezłomowac te konto bo jest od jego znajomego.Zgodziłem sie ” Czy ja dobrze rozumiem że autor tego posta umówił się na pusz? Być może źle zrozumiał…

• Nie ma to jak wstawić ST na swoich pusz kontach z RKR ,To jest dopiero frajda oczywiście gratuluje pomysłu,

• Cytat od xLORD SITHx: „A Hamera to rozrabiaka nie pozamiatał przed fuzją? ” no coś Ty takie rzeczy to tylko w sieci ERa

• Drogi ołówku , co prawda boli ? dobra dobra ból tyłka nie pozwolił Ci tego przemilczeć, kupione i poszło w piach a to peszek i pilnuj swoich zielonych kont bo jak zidlaczeją to można nieżle sie na nich obłowić , to może napisze do wróżki ? a jak wiesz wrózka prawde Ci powie a dalsza dyskusja z tobą to jak rozwowa z głuchym przez ściane, więc wybacz darujmy sobie dalszą polemike

• Cytat od Mafia Wietnamska: „Gratulacje za ładny zysk tylko kilka słów na temat konta miazga!! Konto była bardzo długo na urlopie,jakiś czas temu zgłosił się do mnie Pan X czy pomoge mu zezłomowac te konto bo jest od jego znajomego.Zgodziłem sie ale jakiś czas temu Pan X dostał złoma na Nekkarze,a konto Miazga cały czas na urlopie. Zapytałem czy to dalej aktualne,ale już nie było.dwa tygodnie temu konto zeszło z urlopu przeniosło 2 planety w jeden ukł. i fs na stacjonuj.Zero skanowania z jego str…

• Ale co tu myśleć? była ankieta? była, są jasne wyniki i teraz co ? Art ma sie zastanowić? w tym momencie to kpina, to po co ta ankieta? ten cały cyrk? mógł sam Art wprowadzić zmiany albo i nie wedle jego widzi misie bo na to teraz wygląda, to po co była ta ankieta? po to aby robić sobie z tej ankiety jakieś żarty? za każdym razem jak ma coś sie zmienić na tej uni to są problemy, była fuzja, oczywiście gracze z niej nie mieli wyboru no bo po co? teraz znowu jest problem , ktoś z tym uni sie liczy…

• Cytat od Romano_: „art, jedna sprawa : dając do wybory 3 opcje, to wygrywa ta co ma najwięcej czyli nie mniej niż 34% ..... nie ma czegoś takiego jak bezwzględna większość czyt. 51%. Biorąc nawet tą bezwzględną większość pod uwagę 52% to jest więcej. Nie można analizować zwycięskiego wyniku przez pryzmat wszystkich pozostałych .... Głosy opcji które uzyskała(y) najmniej zyskuje - EWENTUALNIE wygrany a nie drugi czy trzeci w kolejce bo tak to zawsze była by 2ga tura ...... Generalnie opozycja skł…

• Cytat od Art: „Wyniki ankiety nie są takie oczywiste. O ile za x7 poszlo 57% reszta zagłosowała na x1, więc można by przyjąć zmianę parametru. O tyle za paliwem 0.5 zagłosowało już tylko 52% a za utrzymaniem DF 30% - 46%, pozostałe głosy rozbiły się na 40/50%. Przeanalizuję wyniki, przedyskutuję sytuację i dam znać. Art jak widać dwie opcje są przegłosowane eko x 7- 57% czyli większość głosów , 0,5 spalanie -52% , większość głosów, to tak jak w wybarach na prezydenta, wystarczy51 % a tu mamy 52 …

• Z tego co masz napisane to grasz na 68 Chris M WIĘC nie mądruj sie w tym temacie, nie twoje małpy nie twój cyrk, więc panu dziękujemy za uwage. pilnuj swoich zabawek

• eko x 7 złom 50 % 0.5 zuzycie deuteru i innej opcji nie ma

• Dnia 16-12-2018 18:32:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Czesio [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Pancernik 200.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca anderson [4FuN] ________________________________________________ Mały transporter 4.510 Duży transporter 31.044 Lekki myśliwiec 11.933 Ciężki myśliwiec 4.803 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 102 Sonda szpiegowska 22.454 Niszczyciel 6 Gwiazda Śmierci 2 _…

• 16-12-2018 18:32:23 - Czesio [Donald] - 1603.46% Dnia 16-12-2018 18:32:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Czesio [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Pancernik 200.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca anderson [4FuN] ________________________________________________ Mały transporter 4.510 Duży transporter 31.044 Lekki myśliwiec 11.933 Ciężki myśliwiec 4.803 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 102 Sonda szpi…

• Czesio Ludzie z Blizną [LzB] 1851789 Flota: Lekkie Myśliwce:1220000 Ciężkie myśliwce:7074 Krążowniki:316481 Okręty Wojenne:2476 Bombowce:66 Niszczyciele:3862 Gwiazdy Śmierci:918 Pancerniki:301830

• Cytat od xLORD SITHx: „Znamek zaraz wpadnie i stwierdzi, że kupione Brawo Ola. Szkoda, że nie cała flota, ale nie można mieć wszystkiego. Obrońcy odbudowy po urlopie. ” To prawda , pewnie kupione ale ten zysk jak na kupione powinien być wiekszy cóż widocznie tanio sprzedane a tak na serio takie ST cieszy oko najbardziej bo to na naszym Fan Klubie choć czemu Fan Klub milczy? gdzie och i ach? Gratki, pokazujesz po raz kolejny kto tu rządzi

• Ech Lajt a Ty znowu cysterne przytuliłeś widze że masz swojego ulubieńca gratki tankowania a obrońcy czego sobie życzy.

• Co nie którym żal tyłek ściśka najlepiej powiedzieć że to przekręt a gdzie dowody?????? gratki jumek

• Cytat od Z piekla rodem: „Ło matko i corko, znowu Wy ? Zwolnijcie troche bo cofna nam UF Gratki takiego tam lotu na idlera... ” Fakt to znowu wy ....... ile to można ale widać kto tu rządzi, gratki i bawcie sie dalej

• Lajt czy Ty aby nie przesadzasz? zwolnij troszke bo zaraz bedziesz top 1

• Ech znowu to Ty najdroższa a juz miałem gęsi stawiać ale Twoje wszystko czyszczą więc nie ma sęsu gratuluje i wykręć coś większego

• Pięknie pięknie panowie a Tobie Szymek odwagi lotu ... oczywiscie gratki