Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 274.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Mirmir - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od kermit: „handlarz na testowej bermudzie dziala po staremu ” i tak trzymać i żadnych genialnych pomysłów

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od ciap: „Jakie to ma znaczenie? Jeżeli mam 50kk dexu które wymienię na 50kk kryształu to na 15 będę mieć np. 70kk i 70kk kryształu. ” może takie że teraz możesz mieć 100kk kryształu lub odpowiednio na 15 pozycji 70kk i 140kk, zwiększenie wydobycia przez klasę zbieracza nie rekompensuje tych strat,więc zmiany przy rynku 1:1:1 są kompletnie bezsensowne

• Wersja 7.x - dyskusja

Bajka zmiany Proponuję żebyście je jeszcze dokładnie przetestowali z rok ,a najlepiej wsadźcie je sobie w buty. Co za geniusz wymyślił ten rynek .

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od KissOfTheDragoon: „wiara sie rzucila na ten badziew jak psy na kosci bo mysleli ze niewiadomo co tam bedzie ” Wiara się rzuciła bo to serwer z nowościami ,jak wprowadzą je na innych uniach to nastąpi gwałtowny odpływ graczy.Sam tam założyłem konto i sprawdzam co i jak ,ale nie zamierzam tam grać.

• Wersja 7.x - dyskusja

Nie przejmujcie się jeszcze pięć razy wszystko zmienią Też już mam energii w zapasie po 80-90 tyś na każdej planecie , przyda się na następne kopalnie. Jeszcze nie weszła wersja 7.0 a już mamy 7.1 jak dojdą do wersji 8.0 to może wprowadzą ją do gry ,a na razie nie przejmują się takimi drobnostkami. Grunt ,że robota wre:)

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „@Mirmir to dlaczego nie bojkotujesz (w tej proporcji) drastycznego przyspieszenia konwencjonalnej floty? ” Nie podoba mi się to(pisałem o tym wcześniej) ale rozumiem ,że flociarze też chcą mieć parę plusów. Poza tym przyspieszenie floty konwencjonalnej w zasadzie mi nie przeszkadza ,choć 100% to lekka przesada.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od KissOfTheDragoon: „wskaz mi fragment gdzie ktos mowi ze 32 min przyspieszenia to nic. prosze pokaz palcem bo chyba slepy jestem ” Cytat od Starrk: „Na x1 byłby to lot o 32 minuty szybszy układ obok. mogłoby Ci przeszkadzać? ” Cytat od KissOfTheDragoon: „wiec kilka min szybszego ataku go nie zbawi) ” Reasumując kilka min które mnie nie zbawi czyli to nic inaczej patrząc. Cytat od Starrk: „@Mirmir jedyne co wszyscy tu twierdzili, to że bonus dla GS nie odmieni gry w drastyczny sposób, bo …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od KissOfTheDragoon: „a odp na twoja wypowiedz @Mirmir to ci powiem... strasznie wylewna i uzasadniona ” Mam napisać telenowelę To Wy twierdzicie ,że 32 min to nic więc po co wam na burza w szklance wody o te nic

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „@Mirmir uzasadnij proszę ” Co tu dużo uzasadniać,skoro bonus nic nie daje to co Wam tak zależy na tym żeby włączyć GS-y do tego nic nie dającego bonusu? Obaj wiemy,że cosik daje dlatego ja nie chcę aby te GS-y dostały ten bonus ,a Ty chcesz.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „Wciąż nie rozumiem, dlaczego GS jest z tego wykluczone... ” A ja rozumiem i trzymam kciuki ,żeby żaden geniusz nie wpadł na pomysł zmiany:)

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od KissOfTheDragoon: „takze... odkrywca nie jest zly. jest to poprostu klasa dystansowa ktora swoj potencjal wykazuje DOPIERO w POZNIEJSZEJ ” Nie masz racji,podstawa u odkrywcy to zwiększone zyski z ekspedycji reszta jest nieważna ani na początku ani później idlaki nie są priorytetem u odkrywcy, choć są do wykorzystania .Zwiększone wydobycie na początku gry dla górnika to pic na wodę dopiero później daje spory profit .Dojście do ekspedycji też nie jest sprawą miesięcy tylko góra parę dni.E…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od KissOfTheDragoon: „nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo to dla mnie potwarz. sa flociarze i "flociarze". jaka jest roznica to sobie odpowiedz sam ” na starych uniach jest tylko jeden rodzaj flociarzy -UFS(wyjątki tylko potwierdzają regułę) Z potężnymi flotami nie mają szans na inną grę i tu jest pole do popisu dla GF żeby to zmienić Z innej beczki Das140 ma moim zdaniem rację ,że na początku rozwoju konta odkrywca jest dużo lepszym rozwiązaniem od górnika i nie będę się denerwował …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od KissOfTheDragoon: „skonczcie wkoncu plakac... ” to niech się w końcu zdecydują co wprowadzają ,a nie co pięć minut zmieniają jakbym chciał grać na unii z szybką flotą to na takie unii bym się zapisał jak mają wprowadzać takie zmiany to niech lepiej nic nie wprowadzają flociarze jak chcą szybkie floty to niech grają jak górnicy robią fs-y ,pilnują floty a nie na urlop wtedy mogą dołożyć i 200%

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „@Mirmir jest to bonus liczony tylko do prędkości podstawowej ” Wiem,ale i tak mi się nie podoba:) Zobaczymy w praniu jak to wyjdzie,skasować konto zawsze zdążę

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Apofis: „Leda ma aktualizacje 7.0 Generał ma +100 % do prędkości bojowych ” Takie cóś jeśli byłoby normą to raczej mocno by mnie skłaniało do zakończenia zabawy w ogame ,a szkoda bo lubię tu posiedzieć.

• Witam Się dzieje ,multum nowych informacji,testy trwają zmiana goni zmianę:) i jest światełko w tunelu daleko daleko a jednak bliżej niż niektórzy myśleli Cytat od Art: „Kolejnego Uni spodziewałbym się wraz z nową aktualizacją Jeszcze trochę.... ” na stwierdzenie gracza że to w nowym roku mamy stwierdzenie Cytat od Art: „Niekoniecznie ” Hura mamy jakiś przedział czasowy ,jeszcze w tym roku wprowadzą nowe nowości Myk ,myk już wkrótce mija pięć miesięcy i już mamy Chyba że niekoniecznie:)))

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od nowynick: „Rozumiem, aczkolwiek nowe uniwersa to bardzo duza część społeczności OGame, pokusze się o stwierdzenie że aktywniejsza, ” Aktywna jak czort,dwa miesiące gry i nowe unii Cytat od nowynick: „czyli aktywnych graczy niewielu ” napisałem 80-90% starć jest na górnikach , twierdzisz że jedyna aktywność graczy na uniach to starcia i Ty mówisz że jesteś górnikiem ,chyba zakamuflowaną opcją flociarską Cytat od nowynick: „no fakt, wytatuowane "górnik 4 life" nie mam ” i tu kropka nad i …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od nowynick: „Co do OGame bez górników - tu akurat nawet jako górnik muszę stwierdzić że mniejsza strata niż bez flociarzy ” i tu znowu zacytuję Ciebie Cytat od nowynick: „Tu akurat należałoby rozdzielić sytuację na uni nowych od starych ” Nowe unie raczej mnie zbytnio nie interesują ,gram na starych kontach i prędzej skończę grę niż zacznę grać od nowa.Na starych uniach nie : Cytat od nowynick: „po prostu mniej surowców, pkt na serwerach, mniejsze starcia itd. ” tylko praktycznie zero,tam…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od asherl: „kogo interesuje czy ktoś ma n-ty lvl badań, czy kopalni oprócz ich posiadaczy? Nikogo. ” Mnie górnika z krwi i kości interesuje zarówno moje jak i innych ,zwłaszcza tych co mają wyższe poziomy. Przedstawiasz punkt widzenia klasy generał alias złomiarza zapominając o całej reszcie ,oni się nie liczą.Ty chcesz rywalizacji flociarzy ,ja wolę górników i możemy się sprzeczać przez rok, jaka gra jest lepsza i żaden z nas nie będzie miał racji. Obie frakcje mają swoje racje ,ogame bez…

• Wersja 7.x - dyskusja

Likwidacja UFS to jest największa bolączka dzisiejszego ogame. Dawniej gracze grali ,robili fs polowali jedni na drugich a dziś posiedzi parę godzin i na urlop ,co to za zabawa z takimi.Nie jest to wina graczy którzy przy olbrzymich flotach nie mają szans na inną grę tylko GF że nic na to nie umie poradzić,a idzie coś wymyślić. Na przykład wprowadzenie nowej funkcji obok transportuj ,stacjonuj itp wprowadzić funkcję wyślij fs która nie pobiera deuteru, plus ograniczenie urlopu np każde następne …