Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 85.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
do usunięcia Nie zauważyłam odpowiedzi wyżej
-
Cytat od Logi-tech: „Bo jesteście odważne tylko jeśli chodzi o pisanie. To samo tyczy się Ani26. Jedynie ekstaza - sensowne zgłoszenie - brawo.” Nie rozumiem skąd ten sarkazm ? Jest czas na dodanie fotek spokojnie. W regulaminie jest wyraznie napisane ,że do zgłoszenia należy dodać fotkę z kartką "Miss Ogame 2015 " co wiąże z zrobieniem świeżej . Niestety jestem uwięziona przez grypę stąd moje spóznienie . Jak tylko dojdę do siebie dołączę wymagane foty.
-
Cytat od Maxol: „Zapowiadało się, że będzie wesoło i bez zbędnych uwaga. Rozważałam nawet swój udział w konkursie, a teraz to już nie wiem... Miała być zabawa, a robi się kwas :quasi:” Nie ma co się przejmować zawsze znajdą się zwolennicy i przeciwnicy . Ja uważam ,że im wiecej uczestników tym lepsza zabawa .
-
Cytat od Mati: „Imię: Ania Wiek: Pełnoletnia od jakiegoś czasu :p Nick w grze/na forum: Ania26/ HellGirl Gram/grałam na uniwersum/uniwersach: Mizar , Nekkar , Betelgeuse Ulubiony film: Ciężko wybrać ,bo jestem stałą bywalczynią w kinie Jeśli wybrać jeden to zdecydowanie kultowa "Szklana Pułapka" Ulubiona książka: Obecnie The Notebook Ulubiona piosenka: Nie mam ulubionej ale uwielbiam Elektro House Kayah śpiewała 'Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, pewnie byłabym supermenem'. A jeśli Ty była…
-
TOP 1 ACS; PainKiller / RBA / yokero [CNP] vs gotYa [LK New] - 1385,34% + farming + zbiórka
ania26 - - Hall of Fame
PostGratki łobuzy moje kochane ;):) Troszkę sobie odpocznę od upierdliwych skanów pana obrońcy :):):) Gdzie szczególne dedki dla cioci Ani za trzymanie kciuków Cieszę się ,że ruszyliście swoje zacne dupeczki i w końcu doczekałam się pięknego sojuszowego Acs , brawa dla was chłopaki i szybkiego przetopu
-
ACS; kubanczyk [DaTeEm], Neo [AvsD], wik [omon] vs BeStyJkA [PZT] - 6093,27% TOP 1 ACS
ania26 - - Hall of Fame
PostCóż za piękny widok Wiedziałm kicia ,że wcześniej czy pózniej ustrzelisz coś konkretnego na miare twoich możliwości . Nie musiałam długo czekać , co bardzooooo mnie cieszy . Jeszcze raz gratuluję ustrzelenia Besti i zacnego . Należało Ci się . Lataj i psoć dalej . Pozdro .
-
ACS; souris i Mala Mi i Hate [PZT], soso i Ania [AFERA] vs Sean Connery [DaTe] - 1778,05% + zbiórka
ania26 - - Hall of Fame
PostDzieki lobuzy i Kasiu za wspolny lot za pogaduszki itd . Zawiodlam sie troche ,bo myslalam ze Rev i jego ekipa moze nie beda bronic sojusznika ale chociaz sprobuja kogos z nas kontrowac lub cos w tym stylu a tu nic ... Moje pance z kilkoma k krk wracaly sobie spokojnie bez obstawy i spokojnie dolecialy . jestem pod wrazeniem poziomu gry tego uni! Szkoda,ze niektorzy nie potrafia wykorzystac swojego potencjalu flot !
-
ACS; kamo [TSG], Zedd i gwalciciel i Ksiaze [WIAARA], WGO [DreamS] vs Migotka [dLV] - 4923,41% TOP4 ACS
ania26 - - Hall of Fame
PostGratki dla calej zlomujacej ekipy Dziekuje Kamo za linka , dedki heh:) Mile zaskoczenie ,bo myslalam ,ze ty odpoczyasz od ogame Lataj psoc i lobuzuj dalej ,bo dobrze Ci to wychodzi .
-
loku, SWAT4, Wiosna [Dewianci] vs Anunnaki [WYGRYW], HellGirl, santo, Vat, WilQ [AFERA] - 6042,81% TOP1 ACS
ania26 - - Hall of Fame
PostCytat od handOfGod: „AFERA została wielka dzieki Annuakiemu, Dewianci zostali maleńcy tez dzieki niemu ” Po czesci sie z Toba zgodze , jednak ze my rowniez wiele ryzykowalismy jak by nie bylo : Po pierwsze trzeba bylo zaufac Anunnakiemu : Po drugie liczyc sie ze stratami Mimo wszystko o akcji wiedzieismy juz jakis czas temu ,bo byla planowana od dluzszego czasu i to Rw nie mialo byc na Dewiantach . Po czwarte Anunnaki mial w us wroga z gs dlatego fs byl robiony w ten a nie inny sposob a nas popr…