Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 78.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 8
PostSirius
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
OKA: Dzień 6
Post992
-
OKA: Dzień 5
PostBombka.jpg
-
OKA: Dzień 4
PostUniwersum 50
-
OKA: Dzień 3
Post8
-
OKA: Dzień 2
Postmoderator działu Pierwsza Pomoc, FAQ
-
Już się tak nie pucuj:D Równo i miernie ? Ok.. Wpadnij do mnie to nawet głaskać będę równomiernie;] Nie urągając Jayowi - fajny randomowy gość w sojuszu, który po raz pierwszy gra w ogame. Więc, mimo najlepszych szkoleń Zedda, dalej trochę noobek- to się musiało stać i się pewnie jeszcze wydarzy kilka razy. A że trafiło na agresora który ma z tego tyle szczerej dziecięcej radości -nawet lepiej
-
Znowu aktualne Nick w grze Witch King
-
Cytat od panpiwek1234: „Cytat od Adam525: „Nie uważam to za dobre starcie jednak ono obrazuje realia dzisiejszego ogame. - tak przydałoby się coś zmienić z tymi cenami surki ... ” (...) Jak Adaś napisał, to starcie poza tym, że obnażyło brak skilla atakujących pokazuje, ile można zrobić mając tylko gruby portfel (w sumie nawet nie tak gruby). (...) Pozdrawiam, Piwek ” Ja się gdzieś w obliczeniach mylę.. .czy dla wydobycia na poziomie 100kk/dobę wychodzi : -100.000 Rozpr - 16KKK -2.70KK anty za 1…
-
Mieliśmy lecieć na bunkier Szarego, ale chyba wyczuł pismo nosem i przeniósł flotę na jakaś kulkę- gdzie nie postała długo -patrz ST Widmo. Trzeba było znaleźć nowy bunkier do zaorania. Bunkier obrońcy zawsze stał solą w oku ale zysk był z tego zawsze mizerny. Okoliczności się zmieniły gdy obrońca poszedł w bandytę =] Pozdrowienia ! Dnia 23-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Witch King [RBN] ________________________________________________ Bombowiec 332 Niszczyciel …
-
youtube.com/watch?v=HRjX-CWwDuU Ale z racji tego że się agresorzy też tak bawią to się gratulacje ( z wykrzywionymi ustami) należą. Tym bardziej że procent robi wrażenie. Tym bardziej że nawet na anty postawienie 100k rip musiało chyba kapkę trwać
-
Graaaaaatulacje! Pełen podziw za akcje! Szybkiego przetopu!
-
Maruda: Zwisa Ci to pewnie i powiewa co napiszę, ale o ile pełen szacun był za akcje z waszej strony, to się to uznanie kruszy w oczach. Możemy się teraz bawić i przepychać zwrotami typu; -że może i mniejsze ale nasze jeszcze latają -że my swoich upilnować umiemy - że cudownie przymykasz oko, że( nie licząc Rafpola) każdego z was ze starcia 1/1 zjadam sam i nie popijać nie muszę . itd itp. Posty się nabiją, ale jakiś niesmak zostanie. Wiec może merytorycznie: Nie trafia do mnie argumentacja, że …
-
Cytat od PARANOIX: „Witch King nie jestem pewien wiec jesli sie myle to z gory przepraszam alt to nie ty jestes ten Polski janusz milosierny sooomasiad ktory zglasza gracza ktory przez error gry awansuje 200 pozycji w góre ? bo zal i ból dupy jest wiekszy od racjonalnego myslenia ? niewiem jak to sie teraz nazywa polski janusz nosacz czy poprostu zawistny przecietny polaczek ktory zazdrosci wszystkiego w kolo bo sam jest zyciowym nieudacznikiem.... z tym portfelem tez bys sobie darował wiesz gdz…
-
Rys historyczny: Miałem przyjemność popisać sobie wiadomości z rafpolem. Dość stwierdzić, że nie przypadliśmy sobie do gustu. Postanowiłem wpaść z wizytą towarzyską, poprzedzoną pędzeniem gęsi. Jak przystało na "głupiego, zawistnego, prymitywnego polaczka" wziąłem ze sobą sojuszników . Gdy już skończyliśmy bawić się drobiem, poleciały nasze małe i zawistne flotki. Rafpol, po logu, postanowił również przybrać sobie kilku kolegów. Mniej prymitywnych niż my, jakby większych. Pełen desperacji, z łza…